![]() |
Cytuj:
jakbys nie byl slepy i dobrze oglądal filmiki widzialbys ze mialem kicki.....to nie bylo combo wiec mi nie pier...ol ze bym sie nie wyuhal.....widac bog nie dal ci dobrego wzroku....btw....ogladnij jeszcze raz filmiki to zobczysz.....sersanteciku...slepociku |
chodzić na wojne mając kicki to głupi pomysl, bardzo głupi, poza tym Insurrection jechało was jak chcialo, więc nie gadaj... -.-
|
Cytuj:
|
A mi włąśnie zhakowali 32 knighta i 35 druida :/:/:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Igrexou Tak zgadzam się z tobą....ale nie znam przyszlosci....mam radiówke...i moze byc caly dzień dobrze i nagle coś sie rypie....i zgadzam sie ze dostalismy mocno w dupE....Insurection zrobilo z nami co chciało....ale to wynik strachu niektorych membersow z naszej gildi....( co chwila bylo mowione " nie idziemy ich lac bo moga walnąć mass loga ---(...)pff....tak jakby insurection czekalo 24 /h na massloga...) kto sie boi nigdy nie wygra wojny....jednym z czynnikow powodzenia wojny ejst to ze zaden members nie moze sie bac o swoje skile czy lvl....drugim czynnikiem bylo to ze prawie kazdy biegal gdzie chcial i wogole nie sluchal co mowil leader....pozdrawiam cie cieplo.... @Bourne zawsze ten sam///-.- |
W 90% ten drugi czynnik zaważył o waszej porażce, mieliście przewage leveli, pomoc od kilku osób spoza gildii :) a mimo wszystko przegraliście. Dobrze wiem też, że Insurrection nie czekało wiele razy na massloga, po prostu szli expić XD
Poza tym jak nabiliście 1 fraga typu Marrtomm czy Brian Dark stawaliście sie zbyt pewni siebie i to też was zgubiło, pomijając fakt że wasz zapał byl szybko gaszony :) |
Cytuj:
w 100 % popieram:) |
Ale Marrtomm ma delete wiec już nikomu nie poprzeszkadza ^^
|
Cytuj:
założymy sie że Marrtomm może wciąż zaszkodzić i to dosyć mocno? :> |
Cytuj:
np. jak?? bo nie rozumiem?? Sharując z kimś?? |
@up
innym charem |
poza tym wciąż ma support rexis mimo wszystko... :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i może jakieś chary jeszcze ale nie jestem pewny. A chodziło mi o to że Marrtomm-em już nie pogra :P |
nie ma lastiniona :)
|
lastinion to nie Aj ? o0
|
Nie <10znakow xD>
|
A ja zawsze myślałem że tak :P
|
co to sie dzieje wszyscy hacked...vuminaku , krapek , sebban ironclaw , master of hunter , dey....pff......ciekawe jakim cudem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |