![]() |
..., który chciał się jak najbardziej oddalić od topora. Nie wiedział, że przekleństwo już zaczeło działać - ogr zmaterializował się za nim jak tylko dotknął topora...
|
Dochodząc do pałacu zauważył że ktoś go śledzi, obrucił się i zobaczył Dużego Obrzydliwego Ogra który trzymał tuż nad jego głową ...
|
Wielki miecz, który nazywałsie kał men!
|
Moze sie dolacze :)
Regnar podniósl topór i juz mial nim uderzyc ogra ale.... |
który trzymał tuż nad jego głową ...
... potężną, umięśnioną łapę gotową do zadania ostatecznego ciosu. Wtem... |
Wtem Derge (ten posługujący się różową magią) przemienił Paskudnego OGra w białego małego króliczka. Rengar ...
|
...podniósł zakrwawiony topór i podał Dergowi, prosząc o...
|
...pomoc, ten oto topór ma dziwne właściwości magiczne. Derge popatrzył na topór i ...
|
...i powiedział: Odczaruję ten topór z przekleństwa, jeśli...
|
dostarczysz mi trzy bardzo ważne dla mnie zioła, które rosną w wysoko na górze Errowd...
|
...na ktora mozna sie wspiac jedynie posiadajac czyste serce i...
|
...i nienaganną sylwetkę oraz iloraz inteligencji większy niż 110. Przydałoba się także duża siła do pokonania...
|
@ Superman : Co ty tu kurde jakieś IQ piszesz, to miało być... Fantazy średniowiecze czy nie ;) ? .
do pokonania Olbrzyma Wiedzika , ten olbrzym zniszczył ostatnią wioskę w Erebere. Używa on za broni ... Re Down: To już było poprostu żałosne.... Sedesu ze spłuczką ... nowe myślenie ogranicza się do kibla ? ? ? JAk już mówiłem gadać z wami o gównach można ! |
...sedesu ze spluczka.....
|
... krasnoludzkiego Młota Grzmotów, którego jednak...
|
nieumiał go dobrze używać, młot ten miał właściwości magiczne (uderzenie piorunem w cel) lecz olbrzym trzymał go nie "przodem" lecz bokiem i gdy uderzał żadne właściwości się nieuwalniały. Derge ...
|
... powiedział, że wystarczy unikać przedniej strony młota i najlepiej go podejść, ale trzeba uważać na jego...
|
...słuch, który ma bardzo dobry, dlatego należy...
|
...Zachowywac sie cicho jak w kurhanie, a poruszac szybko jak blyskawica...
|
..., jednocześnie zachodząc od strony w którą wieje wiatr. Wiedzik jest dość głupi, ale nie warto zwracać na siebie jego uwagi. Jego słabym punktem jest...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |