![]() |
Co do tych smoków, jesli chcesz to wyniesiesz tyle, wystarczy zbierac mace,kusze etc..wkoncu to tez kasa, WoI leci tez dosyc czesto a to 3k ;)
Bogaty paladyn moze byc, jesli umiesz nim grac ;) |
Cytuj:
Co do edl to mi sie zwracalo jeszcze z wolniejsza mana (a wiec drozsza vita) na 50 levelu ze skilami 85/74 |
Ja nosze 2,4k boltów. A że expie na poh to żaden problem zrobić 5minutową przerwę i skoczyć po nowe.
Chociaż zazwyczaj nudzę sie po jednym razie, więc to ilość dla mnie w sam raz. |
Cytuj:
Kalkulator na encyclopedia tibia (moim zdaniem najlepszy) podaje średnią z visa dla 35 lvl sorca z 30 mlvl równą 72 hp. Nie mam obecnie sorca na tym poziomie ale jestem skłonny się zgodzić że to prawidłowa średnia. Z obserwacji mojego kolegi knighta który ma skille po 91 podczas wspólnych huntów na dragach obliczyłem, że jego średnia z d-lance (niestety nie posiada lepszej broni) wynosi ~75 hp uwzględniając oczywiście wszystkie chmurki i gwiazdki bo bez tego obliczenia nie mialyby sensu. Cytuj:
|
@Cite:Na pohu exp ssie,a na edron d lair nie da się tak ot wyskoczyć po bolty,w tym czasie zdązy się któs wbić i do tego kolejke ustawic....
@Fagaro:Na edron d lair jeżeli nie bije dla to w all vity idą z many,ale wtedy exp jest żenujący.A co do tachania to oczywiście,można,akurat na edron d lair są warunki,ale wk****a mnie jak pójdę sprawdzić czy wolne,za chwile wróce z 2 bp bolt a tu już ktoś się wbił... |
Cytuj:
|
Jak dla mnie to masowy exp w granicach 50k/h jest żenujący. Będąc na miejscu knighta wolałbym wydać te paredziesiąt k więcej na runy ale porządnie przyexpić a nie grać pół dnia i mieć tylko 500k do przodu.
|
Cytuj:
Jakoś nie zauważyłem żeby exp na pohu ssał, jak server jest full i szybki resp to gsy ładny exp dają. ps. trzeba dodać że expiąc na poh wydaje kasę tylko na bolty ;) |
to prawda na początku pall ma mało kasy ale na wyższym lvlu może się wzbogacać hunty na dragach i cycach, robienie hmm i jest git. Ja chodziłem na dragi od 19lvl'u z 67distem i teraz mi kasy nie brakuje a mam 40+ mam kase praktycznie na co che:) więc pallkiem trzeba na boczątku bicć dista a potem łazić na hunty :)
|
@Cite:Ja gram na asterze(non pvp) i bolty da się targać,najpierw skladując pod drzewkiem koło bearów i wolfów,a potem targając do d lair(mówie o edron d lair):P.Co do poh,to na maladzie(wyspie gsów) expi mi się o wiele lepiej używając również samych boltów.No może pójdzie pare mf na lurowanie water elementali do dziur :P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: A jak on moze expic postacia ktora nie istnieje?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Problem :/
może wyda sie glupie ale nie wie gdzie expi :( ciągłe lagi i kicki w pewien sposób ograniczają mnie lvl 67 rp 83/52 podajcie jak najwiecej miejśc gdzie moge sobie poradzi z lagami bo gsy odpadają :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-"tibia to gra nie biore tego na serio padam to padam trudno"Jak padnie to padnie trudno -.- odrobi A ty mowisz ze na hunty z sioerem ? myslisz ze np ja nie mam co robic tylko latac i Sio'owac go? |
Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie ;)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |