![]() |
Teraz kiedy wlogowałem się moją postacią, patrze i mam wygląd pacc :) niewiem z kąd bo pisze że free account :(
|
Co maja do tego obsowy CIPow? Chcialem Cie po prostu poinformowac, ze zanim zaczniesz szpanowac angielskim wypadaloby znac przynajmniej jego podstawy ;o
A co do strony to moze dostali w lape od Plonacego Lisa ;> |
Cipsoft gdy napisze godzine jakiegoś wydarzenia to ma na myśli chyba czas wschodnio-azjatycki :p .
Fajnie by było gdyby ktoś znający dobrze język angielski przetłumaczył klienta na język polski i umieścił np. na Tibia.pl ;) . |
Cytuj:
Widać, ze nigdy nie miałeś PACCA, więc nie wypowiadaj się... It is impossible! |
Cytuj:
Tak jak Krazen, tak i ja podejrzewam że dzisiaj nie odbędzie się losowanie. Zbyt późno już. Ja się nie przejmuję, bo i tak mnie pewnie nie wylosują. Szanse są minimalne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
IMVHO sooby nieznajace angielskeigo powinny sie trzymac z daleka od MMORPG. Jakiegokolwiek. |
Bad idea. Pomyśl jak to by było - idziesz sobie do depo przechodzisz obok sklepu z bronią a tu jakis Br pisze "oi" a Rowenna odpowiada mu. Witaj xxx co moge dla ciebie zrobic. Dla gier MMOGRP niemożna zrobić klijentów w różnych językach (zrobiłby sie "burdel")
|
@Krazen a nie wiem jakos odnioslem wrazenie ze masz na mysli czas przyszly nieokreslony... zwracam honor ;p
|
Cytuj:
The lottery will start on Jan 9th, 2007. The lottery will start Jan 9th, 2007. Brak pieknego 'on' daje nam raczej spora swobode w interpretacji, ale chyba nikt nie ma watpliwosci o co chlopakom chodzilo kiedy pisali tego newsa - wiec po co sie rozwodzic? Takie piepr***ie tylko na tym forum moze sie odbywac. A tak zeby sobie ulzyc, ales Yoshu doj*bal z tym Lisem, widac ze nie wiesz o czym Krazen mowi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyway z podanego przezemnei pare posow wyzej powodu jestem daleki od popierania idei przerabiania klienta po to, zeby ktos nieznajacy ANGIELSKIEGO mogl "grac". |
Modyfikacja klienta bez zgody CipSoftu byłaby niezgodna z prawem raczej. Poza tym wszystkie wypowiedzi NPC itd. są generowane po stronie serwera, na to wpływ ma tylko CipSoft, który nie stworzy raczej kilku wersji językowych gry.
A w samym kliencie aż tyle tego angielskiego nie ma, żeby sobie nie dać rady. |
A moglibyście mnie poinformować, jak długo się spóźniał CipSoft dnia wczorajszego z tym miniupdatem? Bo ja nie czekałem, tlyko poszedłem lulu :)
Uważam, iż dzisiaj będzie podobnie.. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wnioski wyciagnij sam. HINT: dać w łapę - dać łapówkę ! |
Dzięki Bogu, że tibia jest grą w języku angielskim. Szczerze mówiąc, chodzę do 6 klasy SP i podciągnąłem się w angielskim, też dzięki tibii. Dzięki rozmowom z ludźmi coraz sprawniej posłguję się anglielskim. A jak coś nie pasuje - to idźcie se grać na polskie otsy :D.
A co do loteri : co będzie to będzie i tyle. Nie liczcie,że dostaniecie pacca żeby sie nei zawieść i nie pobić rodziny krzesłem. Nie masz kasy ?? graj na free. Grać możesz a jeżeli masz większe wymagania- trudno. Odmawiaj sobie przyjemności typu chipsy i inne gówna. Nim się postrzeżesz- kasa sama się uzbiera :). Pozdrowienia :P. |
ogolnie to du** odczepcie sie od tej opery :P ja uzywam opery i m istrona dziala bez zadnych problemow
up: hmm no nie wiem ja jakos nie podszkolilem angielskiego bo dawno na channelach nie widzialem poprawnie uzywanego :P jedynie nazwy przedmiotow typu spear, wooden itp a z rozmowy to raczej anglika sie nie nauczylem bo kazdy uzywa prostych slow a gdzies pomineli kilkanascie angielskich czasow :P |
Cytuj:
Dlaczego na tym forum wszyscy krytykują każdy pomysł? :( |
Ale ch*jowy wyglad teraz ma. -.-
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |