Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Grudniowy Update?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11481)

zachar123 10-12-2004 16:33

Test Server I Upadte

JUPI!! JUZ SIE NIE MOGLEM DOCZEKAC TEJ CHWILI!!!
JESLI CHCECIE MACIE SCREENY I OPIS NOWYCH RZECZY NA http://www.tibianews.net/article.asp?Id=312

tibimaniak 12-12-2004 10:31

Nowa Tibia

O tak teraz tylko musze poprosic rodziców o pacca i będe grać w całkiem nową tibe :p

Ariaruari 13-12-2004 08:34

Ej, ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
Zwariowaliście, i tak gra jest za darmo do ściągnięcia a wy jeszcze chcecie!!! Co was w dopmu nie karmią!!? Jak masz kase wydajesz na byle co!!! Pomyśli pozbieraj dłużej i nazbierasz na pacc'a a nie!!!
Sam nie mam pacca :baby: ale macie trochę racji. I chciałbym żeby podróżowanie statkami było dostępne dla fac <plx> :] . i jeszcze jedno co do skillbara jestem za, ale (jest ale :] ) nieoczekiwany skill był urokiem tibi i chyba sie zepsuje :( . Trzymajmy kciuki, że cipowie niczego nie schrzanią :)
Jestem za :]. Jeśli ktoś wie dużo o najazdach potworów które mają być po udpade do piszcie :].

Chary:

14 druid
14 mag
13 knight
12 paladyn (aktualnie gram)

paps wszystkim !!! :D

Sir Jagoda 13-12-2004 14:43

Uptade...

Szkoda, że jest kolejka na testa ;( Żegnaj Tibia Proxy(przepustka dla faac do tibi) A co do paca to moim zdaniem kupić tylko jeżęli mamy naprawdę dużo kasy. bo po co wydawać na zykłem gierke( no możę nie zwykła:P) to jest gra, ale ja i tak nie moge się od niej odciągnąć B)

Vacter 13-12-2004 16:14

Chyba potwierdzę, sowa człowieka z tego forum co powiedział, że jak zalogujesz się na kolejkę i wyłączysz tibię (kompa), to ona dalej płynie. dzisiaj rano włączyłem tibie, dałem postać z rooka miejsce w kolejce: wiadomo 2000 iles, ale teraz wracam (po szkole), ta sama postać iiiii 50 w kolejce :P. Eee to spoko, zawsze rano uruchamiasz wracasz ze szkoły i masz grę... :D

EDIT: Nie zauważyłem pewnej rzeczy, jestem 48, a zaraz 52... :(

Wierzbik Rycerz :P 14-12-2004 08:52

Mój pomysł

Siema jetsem nowy na forum, to mój pierwszy post :) Mój pomysł jest taki, żeby zamiast tych wszytskich wprowadzanych teraz ulepeszeń(jeśli tak to mozna nazwać)wolałbym aby choć troche poprawiono animacje i grafike postaci. Dokładniej mam na myśli aby ten nasz "zawodnik" miał w łapie choć symboliczną broń(tą której uzywa) i zeby podczas ataku było widać ze udeża potwora(aktualnie wygląda to tak, jakby przeciwnicy zabijali się wzrokiem o_0). Przydało by śie aby równie symbolicznie ;) widać bylo co mamy na sobie.

p.s. Wiem że to odległe lub nawet nie realne moje marzenia :( , ale chciałem się z wami nimi podzielić, może kiedyś doczkeam się ich
spełnienia :p :p :p :p :p

uzdrowicielka 14-12-2004 11:34

nienajlepszy pomysł

no wiec nienajlepszy ten twoj pomysl. zacznijmy od tego, ze gdyby CiPowie wprowadzily takie szczegoly to gra by siadla... poprostu serwer nie wytrzymalby takiej skomplikownaej grafiki. a po drugie widac walke czasem... naprzyklad jak cie gs wali trucizna, albo np. witch ogniem. tak samo jest z innymi potworami ktore maja jakies moce, tzn trucizna ogiez z ds albo cos takiego

ty jak walisz z runek to tez widac :]
dobra pozdro

ps. 4 dni prubuje siem wbic na test serwer i stwierdzilam ze obejrze nowa tibie dopiero po updacie :( no chyba ze Cip-y postanowai ulepszyc troszke kolejke jeszce przed UPdate na test serwerze ;(

Bonastick 14-12-2004 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez uzdrowicielka
no wiec nienajlepszy ten twoj pomysl. zacznijmy od tego, ze gdyby CiPowie wprowadzily takie szczegoly to gra by siadla... poprostu serwer nie wytrzymalby takiej skomplikownaej grafiki. a po drugie widac walke czasem... naprzyklad jak cie gs wali trucizna, albo np. witch ogniem. tak samo jest z innymi potworami ktore maja jakies moce, tzn trucizna ogiez z ds albo cos takiego

ty jak walisz z runek to tez widac :]
dobra pozdro

ps. 4 dni prubuje siem wbic na test serwer i stwierdzilam ze obejrze nowa tibie dopiero po updacie :( no chyba ze Cip-y postanowai ulepszyc troszke kolejke jeszce przed UPdate na test serwerze ;(

A to teraz wyjaśnij wszystkim, co ma serwer do tego, jaką grafikę wyświetla klient tibii... bo ja chętnie posłucham.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54.