![]() |
To tacy jak Mateusz sprawiają że chce mi sie w to grać....:baby:
widzę w ich poczynaniach motywacje dla siebie |
Mati The Best
JA DOSTAŁEM NA ISARZE (MOIM 15PALLEM) HUNTA OD 60MASTERA BO CHODZIL ZE NA 2 CHARZE I MNIE ZACZĄŁ BIĆ NO TO JA GO WALLEM I PADL A TERAZ MAM HUNTA |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując, dla mnie MDW jest kolejnym polaczkiem z serwera typu non-pvp, tylko, że z troche wyższym lvlem. /LOVAHz0r |
Kazdy swiat ma swoje plusy i minusy. Na kazdym gra sie inaczej. I nie rozumiem ludzi ktorzy jada i z jednej i z drugiej strony.
Gralem 2 lata na pvp , uczestniczylem w roznego rodzaju utarczkach i wojnach , "krew" nie jest mi obca. I niech ktos mi nie mowi o mysleniu. Ze na pvp wystarczy troszke inteligencji by nie dac sie wywalic z serwera bo tak nie jest. No chyba ze sie zapomina o wlasnych zasadach i honorze , to tak inteligencja fruwajac jak charagiewka i podczepiajac sie silniejszych ze nie powiem wulgarniej czesto wchodzac w .... mozna naprawde wysoko zajsc. Mozna tez wysoko zajsc majac szczescie i dobrze trafiajac w uklady a nie lamiac swoich zasad. Tez fakt. I to mnie po 2 latach zagnalo na non pvp. Chec dokonania czegos innego niz mordowanie ludzi ( btw mordowalem pkerow dlatego mialem na kazdym swiecie ciezko - ale to jest dopiero przyjemnosc , bo zabicie kogokolwiek ktory nie jest na walke przygotowany nie jest powodem do dumy). Dlatego majac taka nature ze zawsze staralem sie stawac po stronie "tych ucisnionych" stwierdzilem ze zeby dokonac czegos w samej grze pozostaje mi gra na non pvp. Za duzo lat juz mam i wiek ze predzej czy pozniej moja przygoda z tibia dobiegnie konca. Przed emerytura stwierdzilem ze w stylu "chucka norrisa przejde tibie :D" stad ten moj wybor. Napisalem cos o sobie by ludzie wysmiewajacy sie z non pvp czasami zanim cos napisza pomysleli co dane osoby sprowokowalo do gry tu a nie gdzie indziej. 1. Nie mam juz czasu na proby czy na tym swiecie mi wyjdzie czy nie wiec wybralem bezpieczne non - pvp. 2. Zeby czegos dokonac fakt faktem latwiej na non pvp - ale ludzie graja z roznych wzgledow , czasami po prostu by se pograc pochodzic na hunty itp i nie bawi ich napiecie typu pk albo wojny Kazdy ma rozne upodobania i nie ma sie sensu wsymiewac ze to jest lepsze czy to. I taki i taki swiat ma swoje uroki i wady. Wracaja do Matiego. Licze ze wbije ten 300 lvl i zaprosi mnie na imprezke :D Jednak mamy te same korzenie : Stare Dobre Moonblades (na Harmonii zmienilo nazwe na Ruthless). ps. @Lovah (czy jak ci tam) Nie znasz czlowieka to sie o nim nie wypowiadaj , bo to tylko zle swiadczy o tobie a nie o nim. Fakt bije level ale faktem jest tez ze umie go bic i ma duzo czasu na inne rzeczy. Faktem jest tez ze ma czas na jak to nazwales RPG. I jesli chodzi o RPG zadam ci jedno pytanie na ktore znam odpowiedz juz odpowiedz? Czemu wielu ludzi ktorzy lubia RPG przenosi sie na non pvp? Pamietam czasy gdy swiaty pvp naprawde funkcjonowaly na innych zasadach , fakt byly wojny byly rozne rzeczy zle i dobre ale wszyscy dobrze sie bawili mieli czas naprawde na wiele roznych ciekawych pomyslow. Teraz swiaty pvp to nieonczace sie wojny i pk oraz pa - no chyba ze to dla ciebie cale RPG tej gry . Zalozenia tworcow byly inne ale juz dawno je zakryl popiol waszych wojen ownowania swiatow zawisci i wykorzystywania swojego pro ownowania w celu pa. |
Cytuj:
|
Ja uwazam ze powinno byc male swieto ;p
|
Najpierw wypowiem się do AvelusAdi.
Kolego wiesz co to sql? szkoła? buda? bo nie widać po tobie że umiesz pisać wybacz. MUJ, GUWNIANY. Żebym cie więcej w tej grze nie widzał? jak ja bym cie na ulicy spotkał to już byś nic nie zobaczył. ;p *Dregar. Nie wiem po co piszesz że to jego pierwszy świat bo to nie ma nic do rzeczy w związku z moim postem. Nie powiedzałem że nie lubie pvp. MDW ma najlepszą guildie na servie, już nawet ludzie z Limited Edition przechodzą do Ruthless. *Lovah to co piszesz jest tak żałosne że płacze prawie przed monitorem. Źle chyba głąbie napisałeś "wicewersa" :) "Ma to znaczenie? Nie?" widze że umiesz czytać posty ze zrozumieniem. Pisałem że mówie jak by H A R M O N I A B Y Ł A P V P. Ty nie musisz udowadniać że jesteś polakiem bo napisałeś 1 posta i już widze że jesteś totalnym debilem. :D Widze że tu następny boss LOVAHCHHCH wstąpił na forum i was SPEKHFUJE. PS Popracuj nad skilami bo są żałosne. Miałem takie na 40 lflu. :) życze miłej gry kiną najłatwiejszą prof dla assholi. [nie do wszystkich] Mago dał tutaj chyba najmądrzejszą wypowiedz. Widać że masz doświadczenie. Pozdro. :) |
Cytuj:
Wez sie ogarnij czlowieczku. I takie gdybanie tez sobie mozesz darowac bo Harmonia nigdy nie bedzie PvP i MDW nigdy nie strzeli w sd w playera...wiec po co tu grac :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
człowieku też się ogarnij. JOŁ ELO JOŁ jestem fajny i ogarniam się. ;o |
Cytuj:
H.L |
wielkie gratki dla Mateusza..
studiuje, pracuje i gra i ma tak wysoki level ;d szacuneczek i respect. niewielu z nas stać na takie poświęcenie .... już 298 gogo 300 ;d |
Wiecie co wam powiem ze sram na to jak waz zazdrość o dupę ściska ze on ma 300 lvl. Co z tego ze ma 300 lvl jak on jest na n-pvp jak tacy kozacy jesteście to czemu takiego lvl nie macie ??. Tajfun może by miał może by niemiał ale MDW raczej na pewno będzie mieć jako pierwszy człowiek w rl tibii 300 lvl i nic na to nie poradzicie.
|
cieszcie sie ze jest on polakiem a ze to n-pvp to inna bajka ale liczy sie exp cwaniaki bo graja na pvp i padaja jak muchy
|
Mateusz Dragon Wielki Juz 298 lvl :)
Jeszcze 2 lvle :) ale sądze że je dobije w czasie tygodnia nie więcej :D:) :) :)
|
Załóżmy że średnio gra 9h więc
rano pobudka 6.00-7.00 gra do np 14.00 później umawia się z kimś itp zaczyna znów grać o 20.00 do 23.00-24.00 więc ile to jest czasu? ponad 10h :o więc jak widzicie nie musi nie mieć (o lol ale napisalem) straconego rl life Więc congratz dla Matiego i go go 300lvl a jak widze takich ludzi... " ojejku ojejku! mefiu znuf jezd dosdebny na tibi ojej zaraz sie spuszcze ojej on pecie mial dszyzedny lewel ojej" to albo zal.pl albo zal.br |
Tylko on podobno pracuje i ma studia. I tak nie wierze że gra/grał sam.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |