![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Embermane
Banished: until Dec 06 2008, 23:07:57 CET because of account trading or sharing jednoczesnie na tescie i rl tibii, papa |
I dobrze mu :D
@Santaks Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ponieważ lubię wytykać ludziom ich zachowanie.
btw. jak tu można nabijać posty jak tu kurwa licznika nie ma |
Cytuj:
|
Przypominam Panowie, że to jest topic o wydarzeniach ze świata Antica. Tego typu spory załatwiamy na PW, nikt nie musi tego czytać.
|
Santaks, skad wzial sie pomysl na "Hussars"? Naczy - nazwe? Bo jakos dziwnie mi sie kojarzy...
|
Cytuj:
|
A General Levy of Sarmats.
Hussars - Sarmats Nawet range macie: Gentry - kiedy sarmaci maja One of the Gentry |
Cytuj:
teraz sobie tak czytam na wikipedii o samatach i raczej to nie to samo co husaria |
Ściągacz...
|
Cytuj:
Sarmaci - to nazwa irańskich ludów koczowniczo-pasterskich. Husaria - polska formacja wojskowa początkowo lekka, potem lekko-ciężka Czaisz różnice ;)? |
nie, własnie mi to jakoś ciężko zrozumieć :|
|
Santaks, zwyczajnie podobieństwo jest w tematyce, brzmieniu, randze...
Czaisz podobieństwo? |
Cytuj:
Ale nawet jak by to było coś podobnego to co z tego? są setki gildii o nazwie tematycznie podobnej np "Dragony" itp |
^
prv Panowie. OT: macie problemy z przelogowaniem z postaci na postać na Antice ? |
Ja mialem taki problem nie wiem dlaczego tak jest... na innych swiatach jest normalnie ;/
|
To była wina serwerów, zaraz po moim poście CIPsoft na tibia.com napisał dlaczego nie można przelogować.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |