![]() |
Cytuj:
|
Dwudziesta minuta spotkania półfinałowego i już był gol. Nie wiem dokładnie dla kogo był zaliczony, ale chyba Dida sobie wbił piłkę do siatki.
Zapowiada się dobre spotkanie ;) @Edit Ohhh... I już jest 1:1 po strzale Kaki. Mówiłem, że będzie ciekawie. |
Cytuj:
Jebane M jak miłość ;/ jebane tvp |
Cytuj:
>edit Sopcast. |
Qwa, nie ma to jak kibicować na forum, kiedy nie wiem co się dzieje. Mam tylko nadzieje, że Maldini tak szczęśliwie zetnie ceronaldolalka, że mu złamie ze 3 nogi ;/
|
Tylko, że Maldini grzeje ławę z tego co widzę.
@Edit 3:2 - piękny mecz. Ci co nie widzieli - żałujcie :d Idę już spać ;) |
Fuck, fuck, fuck, fuck. Nie dość, że oglądałem tylko 8 minut, akurat dzwoniła siostra, to milan jeszcze stracił gola w momencie w którym pisalem, że jest remis... Szlag.
|
To się teraz zemszczę za ten mecz Chelsea-Valencia i wasze komentarze "Fuks !
Fuks ! Fuks !" O nie znowu fuks...aff a tak serio to gratz zwycięstwa. |
I tak Milan będzie w finale.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Milan już tak ma, że wszystko załatwia sobie w meczu rewanżowym, chociaż liczę na ManU.
|
Bastash elytarny > Już cię nie lubię ; < I pełna lodówka cię nie uratuje ;/
|
ManU się nie da i awansuje, a Milan będzie udupiony ;]
PS. Bastash, to ty jesteś elyta?;o |
Cytuj:
Cytuj:
Nic mi o tym nie wiadomo. Boję się tego. Ne ce! |
Nie chcij, bo nie będą cię na forum lubić ;<
Zostaniesz uznany za chama i wroga publicznego. |
Chelsea wygrała 1:0 i myślę że zasłużenie...Liverpool tylko w drugiej połowie pokazał dobrą piłkę. Mecz mi się podobał twarda,szybka piłka... Ale tak się gra w Anglii :cup:
|
@up: A mi się spotkanie bardzo nie podobało. Jak dla mnie to wiało nudą. Nie wytrzymałem do końca i się w 80'tej minucie uśpiłem. Chelsea zasłużenie raczej wygrała.
@topic: Ja chcę już rewanże ! |
Cytuj:
>Caer&Sven Nie jestem. |
mi się podobał tam :) zresztą wynik też chociaż mogłoby być z 2-0, ale dobrze reina bronił, no i kicha :<
Akcja Drogby gdy zagrywał piętką a Lamps strzelał to istna maskra szkoda, że bez bramki :) Ale i tak jest w miare dobrze, troche się obawiam rewanżu, ale mam dobre myśli Lpool - Chelsea X AC Milan - Manu 1 finał : Chelsea - AC Milan. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |