![]() |
opis domkow w tibii wraz z filmikiem/screenem
|
Grrr...
Ja bym chciał zobaczyć, że któryś z modów na bierząco ulepsza strone. :evul: A to dlatego, że napisałem chyba już tydzień po update'cie, że THROWING STARS NIE DA SIĘ JUŻ KUPIĆ ANI W THAIS ANI W AB'DENDRIEL !!!
Ale tak na serio... To by mi się przydało aby w dziale żarcie dało się kliknąć na nazwę np. wisienki i zobaczyć gdzie da się ją kupić (lubie takie bajery w domku :evul: , oczywiście jak już będę go miał 8o ). |
ja wiem co tu ma byc
tu ma byc rozwiazanie do tego czy jak wyskakuja bledy po wpisaniu pasow ma byc to wytlumaczone
|
@up
Ja ci odpowiem. Bo jesteś za tępy, żeby zrozumieć angielski tekst i wolisz, żeby ci wszystko podali na tacy. |
Witajcie
Chcialbym zobaczyc na stronce tibia.pl wiecej informacji na temat poszczegolnych swiatow i takie cus jak Community!TYLE.
|
Twin axe
Proponuję aby panowie odpowiedzialni za dział itemów na bierząco wyszukiwali screeny z takowymi oczywiście nie chcę mówić że jest źle, bo jest dobrze (tak, wiem błąd językowy) ale z drugiej strony od jakiegoś miesiąca wiem, że jest coś takiego jak Twin axe, obrazek jest na tibianews.net i statystyki też, a tutaj wciąż ni ma. Jeśli panowie moderatorzy i admini grają w tibię osobiście to może zapytają kogoś kto to już skądś skombinował czy broń jest jedno czy dwuręczna i zamieścił tego typu rarowate itemy na stronce.
|
Ja tak jak i juz ktos to mówił chciałbym aby na Tibia.pl były ceny run :crusader: :mag: :crusader:
|
Passy do konta Cachero'a lub Bubble. Ostatecznie moze byc jeszcze tego polaka co to ostatnio nabil 200 lvl.
|
Uważam, że można byłoby wstawić na tibia.pl meble, bo nie wszyscy wiedzą jak się nazywają i za ile można je kupić... :)
|
ja chciałbym zobaczyć na stronie 2 nowe działy:
Plecaki - jaki kolor pleceka jest w jakim mieście i ile kosztuje (bo niektóre kosztują 10 gp inne 20 gp) Instrumenty - nazwa mówi sama za siebie: instrumenty muzyczne w tibii, ile kosztują. |
no moze moja propzycja:
Np jak ktoś nabija posty to dać mu range hmm np: Nabijacz zamiast użytkownik forum, i takie inne.... ;) albo jak ktoś się dobrze sprawuje to dać mu jego własną rangę na jakiś nieokreślony okres? Co Wy o tym myślicie? xD |
Jak dla mnie, to już tu niczego niebrakuje :-D
Wszystko jest w porządku. |
jedno można by dodać na forum
możliwość kasowania własnych postów np. double post (ta sama treść) zmniejszyło by to obciązenie na modków |
@up:
Lepiej juz by bylo wprowadzic ograniczenie czasu pomiedzy pisaniem postow. |
Cytuj:
|
A czy istnieje możliwość prowadzenia na stronie POtD(Picture of The Day)?
Przecież tibianews nie ma wyłączności;p. |
wystarczy ze sa Wiesci ze swiatow :P ale to moje zdanie
|
A co ma najlepszy/najsmienszniejszy screen dnia do news'ów?;s
|
Cytuj:
|
Skoro mowa juz o jakis poradnikach to moze byscie napisali jak obronic sie przed
PKami .Jest expowisko a tu jakis koles cie pkuje. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |