![]() |
wiem swiruje ale nie ma co robic juz niewiwadomo jaki temat zalapac
:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kamilu , obiecałem pewnie po pijaku a to sie nie liczy :D
co w zasadzie nie zmienia faktu że bardzo bym chciał pofazować w waszym towarzystwie.. szczerze mówiąc znudziłem sie już imprezami w Kluczborku , ciągle ci sami ludzie , ci sami wrogowie.. pora na małą odmianę ? p.s. Tak znowu piłem :DDD |
Cytuj:
Delewu, ten co SCA do dead body włożył Jak widać dobrze mu idzie. May 09 2007, 16:27:27 CEST Killed at Level 103 by Vaero and by Myrbossen |
Cytuj:
To do Kępna zeby popic niedaleko xD |
Cytuj:
albo do ostrzeszowa na jaka flaszeczke =] |
Cytuj:
Łooo to moze wszyscy uzadzimy wspolna libacje? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw... "Rolpleje" z FoZ czekaja az Yup~ wroci z "wakacji" w Luxemburgu i moze sie przylacza do wojny... |
Teraz Twoja kolej nuubie :D
|
Cytuj:
P.s Widac ze Szwedzi szybciej i wiecej wiedza od nas :D ze jebli Ascario :P |
=]
Rostek-Horn
May 10 2007, 11:04:18 CEST Killed at Level 88 by Camuh Zocha Hydraulik May 10 2007, 11:15:33 CEST Killed at Level 108 by Camuh Nice ;p Rostek uciekajac z hydr, Zocha na desercie Ank (dziwne) |
Cytuj:
yyyy ... co w tym dziwnego ? btw jest fimik ? |
Cytuj:
|
@up
Nie ekscytuj sie tak ;d |
Cytuj:
Takze teraz przyznasz mi racje ze to troche dziwne :P Nudy sie porobily na Galanie, ale mimo to Xeio bije wszelkie rekordy PA i nie pozwala nam sie zanudzic na smierc ^.- Milego dnia Pozdro, Boltina/ |
Nagrywal ktos filmik ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwne troche jak padl Zocha, 108 sorc ktorego nie doganiaja 120 ek i 130 pall jedynie Camuh ktory wali sd po 70 w ssa nie bylo zadnego Druida zeby rzucic paral~, hmm nie wiem jak to sie stalo :p Pierwsze fragi przychodza najlatwiej, bo sa z zaskoczenia zobaczymy czy bede next x] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |