![]() |
|
[CHAR]Shadow Anaconda[/CHAR]
Jun 10 2007, 10:15:04 CEST Killed at Level 54 by Lavio Cold and by Melisan [CHAR]Natiol[/CHAR] Jun 10 2007, 10:12:47 CEST Killed at Level 46 by Melisan Nie atakujcie ludzi, których nie zdołacie zabić :) |
Nom nie wyszło peszek xD Ale obejrzyjcie ten filmik to sie przekonacie czy to sa osoby nie do ubicia hahahahahahahha !!! 8o
http://www.unbase.com/n/0744738648 ŚMIECH NA SALI ! |
@Vacek
Nie jestesmy w stanie ubic ? Ma szczescie ze sie skitral za bramke lvlowa bo by zgona zaliczyl jak nic xD. No trudno sie mowi, przynajmniej cos probujemy i jest smiesznie ;] |
to chyba dzisiaj 10 minut temu uplynela ta diabelska data hackowania Avisow nie? xD
a tu ani widu ani slychu o hackach LoL |
wtf?
Co sie dzieje z Morgana? Sami hackerzy...
Jofawag [118]: EY ALL IM HACKED AND GIVING FREE ITEMS COME HERE -- CITY == LIBERTY BAY Jofawag [118]: EY ALL IM HACKED AND GIVING FREE ITEMS COME HERE -- CITY == LIBERTY BAY Kenesus [73]: KTO MI POMOZE ? JAK ZAMIENIC SCREENA NA .JPG ? BARDZO PILNE ! ZAPLACE NAWET 30K X( UWaga na tych ludzi bo to hackerzy: Drakiron, Kenesus, Shar shift, Skyle Woker, Metra-Druid, Nexus Lighthand i wiele innych ktorzy niby nie umieja zmienic screena na jpg lub maja crack do NG... Herezja... Radze tez uwazac na gildie Mythology - sami boterzy i oszusci. Szkoda tylko ze to nasi rodacy tak sie najczesciej zachowuja. Morgana naprawde sie znoobila przez polakow ktorzy ja wypelniaja. |
15:18 Jofawag [118]: E SIEMANO KTO CHE MNIE POBIC TO JESTEM W DRODZE NA POH-- TO HAKNIETY CHAR JEST KOLESIOWI Z NIEMIECJAKIEMUS PEDALOWI DO TEGo
Czy to prawda? |
Owszem był hacknięty, ale Jofa nie jest z niemiec, a raczej z USA.
|
Jako pal raczej duzo nie stracil, chociaz zalezy co tam mial. W sumie pozyczy mu ktos 100k i bohy i moze wracac do gry ;P Ma szczescie ze nie trafil mu sie jakis ch*j i nie zjechal do zera xDD
|
Cytuj:
hmmmm... to pożycz :P:P |
@up
Gdybym go chociaz troche znal to pewnie bym mu pozyczyl, pozyczalem kase wielu osobom, nie wiem o co chodzi ci w twoim poscie...moze dla ciebie 100k to caly majatek ? no coz.... |
@Ten~
To może kup sobie nose ring od Jayson Vorhis za 300k skoro kasy masz sporo.. :> Bo w wojnie Ci pewnie się nie przyda. |
Może dla ciebie to nie jest dużo, ale dla mnie wyszatczająco ;)
A Jofawaga jest mi szkoda bo to mój kumpel ;) |
Cytuj:
mowiac scisle jestem kurwa mac do huja pana bardzo oburzony. chce widziec dla kazdego z tych nickow ktore wymieniles rzetelny powod dlaczego uwazasz ze sa to hackerzy. proste. niema takiej mozliwosci bo mnie wymieniles a ja hackerem nie jestem i zadnego linku nigdy nigdzie nie wysylalem. poprostu jestes totalnym i kompletnym idiota ktory wpisze,sobie pod nick 87 ms i mysli ze jest fajny. problem w tym ze nie jest. szkoda ze tibia nie przewiduje kar za oszczerstwa. lamania rak, nog albo trwalych szkod jak obciecie jezyka, "wacka" albo wydlubanie oczu, zeby inni zobaczyli ze jak sie kogos o cos osadza to trzeba kurwa mac miec konkretny powod -.- |
#up
Dobra, ale nie podniecaj się tak i zatkaj dupeczkę :D |
Cytuj:
Ofc ;PPP hiehiehie |
Cytuj:
|
@Samotny i Smutny
Byłem w Mythology. Jeśli takie masz o nich zdanie, to mi Ciebie bardzo żal. |
Cytuj:
Przemyśl co piszesz, a nie wypisuj głupoty. |
Cukierek jaki bulwers :)
|