![]() |
Cytuj:
|
-bump-
Piszcie coś =P (nie brać tego dosłownie i nie spamować "coś"ami). BV odrodzenie, widzę..hyh =] Co do stworzenia oficjalnej Gildii to może być problem, 100mln to jednak nadal astronomiczna suma, nawet na moim 74lvlu. |
hmmm dla mnie gierka jest taka pusta jakaś ;) . Te zombe to jakieś nędzne (spoktałem nawet zombe co mają polskie nicki... np. Kowalczyk ... eh). Czyli mówiąc zwięźle ... NUDNE jak dla mnie, brak tzw. Bitw między narodami/rasami (no są ale takie ...pojedyńcze, mi chodzi o takie coś jak było w np. Dragon Raja ... HB nie bo nawet niebyłem na krucjatach czy jak to tam sie zwie). Ja tam wole walki zespołowe :D czyli mało mówiąc czekam na GUILD WARS !!! NIC TEJ GRY NIEPOBIJE NAWET WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ...
|
eeee mam takie pytanko: nie idzie jakos zmianic czcionki bo doczytac sie nie moge i mnie oczy od tego bola :/
|
100mln na clan? omfg :\ trzeba z 10-20 osob zebrac i wtedy kazda da po 5-10mln, ja narazie nadal nie gram duzo , wczoraj 50 lvl ;-)
|
jak zrobic żeby nie bylo evil ?
wiecie jak siem zabija gostkuw to to wyskakuje. Jak to zrobić prosze o szybkom odpowiedz!!! |
Jedynym wyjściem jest zabicie paru slayerków (5-6 wystarczy) idź z grupką i ty go dobij kompletnie jak będzie miał końcówke życia lub jeśli masz mały level i range evil to uważaj na expieniu bo na tej randze wypadają losowe itemy:)
|
mam w nawiasie (-5867)
i co mam zrobić?? |
U gostka w Rasen Castle o ile sie nie myle za odpowiednio wysoka sume mozna sobie poprawic reputacje
|
Cytuj:
@besn Najlepsze jest to, że żeby dołączyć do powstałego klanu trzeba na łeba 50mln =| |
Kiedy chce zainstalowac Dark Eden pokazuje mi się błąd że mam za mało miejsca na dysku C i musze zwolnić je do 236mb (bodajże) kiedy zwolniłem miejsce instaluje niebieski pasek doszedł do końca pokazuje mi się to samo okienko i znowu musze zwolnić miejsce...a teraz pytanie czy tak to musi być czy to jakiś błond???? HLP....
|
To zwolnij miejsce.
|
mam pytanie
ej jak sie zrajestrowac wlączam strone new account i co dalej wpisoje te jakies tam dziadostwa i co to jest to id i private key prosze o szybką odpowiedz
|
|
Rankor: to to samo jak inny czar, im wyższy lvl, więcej dexa? albo inta, tym dalszy glide~
|
buuuu
Ja w to nie gram bo za 5 miechów usuwają postacie u robia P2P :/
|
Z tym usunięciem postaci to nic pewnego. Jedna osoba rozmawiała z GM'em, który tak powiedział i już od razu wszyscy w to wierzą.
Powtarzam: to nie jest nic pewnego!!! |
Moge prosic o jakiegos lina najlepiej polskiego gdzie znajde najwazniejsze wiadomosci o Dark Eden??
|
Cytuj:
A zresztą - stron żadnych nie ma, są 2 fora: http://free.mmogspot.pl http://members.lycos.co.uk/mbuczek/ |
Haha mam vampa nowego na 118 lvl;) jak ktoś chce zemną w party do adama to niech pisze na gg:4471158 bo żadko zaglądam na tibia.pl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |