![]() |
Finer:
To 41 RP :S myśli, że jak go znam z org to będę go lubił za wypisywanie głupot :S. Pozatym ostatnio podliczyłeś posty :P |
Shandah
Inhabitant of Obsidia Profession: Master Sorcerer Level: 66 Strong Mens of the Vanum Sory ale co robi vanum w naszej wojnie -.- |
Cytuj:
No to zobacz kilka postów wstecz na wypowiedź Atavanda :cup: |
Shandah przyszedl tutaj jako leader Strong Mensow do ktorych nalezelismy ja, Keran i Nuckerz. Juz wyszedl z Vanum.
Heeh w naszym skladzie jest maly fun :D bo Shandah + jego gildia wywalili Mnie i Kerana z Berylii(z reasonem "polack detected ! polack kicked !"), a tutaj jestesmy razem. :D Btw, nice battle :) 3 vs 10 i wynik 3:0 dla Thrill of the Kill. Gdybyscie chwile dluzej poganiali to pewnie byscie mieli 3 fragi poniewaz mfy byly na wyczerpaniu. |
Hehe xD Tak to jest jak się taki 92 ms rzuca solo na 3 ludzi ... i jeszcze leczy się z black hp exura gran -.^
|
22:48 Pephy [125]: ?
22:49 Pephy [125]: lol 22:49 Pephy [125]: nie mam kim 22:53 Pephy [125]: nie moge teraz... Pephy daj nam walczyc z nimi. |
O vanum nic nie wiem : ale nikt z LS nie przystapi do jakiejkolwiek wojny do innej gildii bez wiedzy mojej i liderow ....
jezeli tak ktos zrobil z ls do msg me plx ;) |
Slayer-Nuddle, jak Rev'ico i reszta GiPO wyleci z Elysii to sciagaj kumpli tutaj. :D
|
Cytuj:
GiPO to chyba jedyna gildia w historii elysii ,ktora moza wkoncu wyjebac arioca ,lowe... lol ladnie rozwaliliscie OoW :D |
Widzę, że Alith padł ;/
|
@Ravuse
Ok powiem mu ;] |
@Wind
napisalem ze nie mam noob chara :) i nie bede pomagac. wasza wojna, ja mam swoja |
co tu dużo gadac wojna sie toczy tak jak by to sobie mogl kazdy polski obsidyjczyk wymarzyc:) mysle ze z czasem NG wysiadzie przyklady to np Rundo ~~HAIL LAST SUNRISE~~
|
Kazda osoba z Vanum, ktora zaatakuje kogos bez mojej wiedzy, dostanie kicka i to moge zapewnic w 100 %
Reputacja Vanum nie jest najlepsza, ale moge zapewnic, ze gorsza juz nie bedzie. Jak juz mowilem, jesli ktos ma jakis problem to niech pisz do mnie w grze lub tu. Atavand aka Nestor |
@Pephy
okey. Tak na marginesie to ta wojna nie ma sensu. To i tak są ich waste chary do PK, więc czy wojna bedzie czy nie, i tak nas bedą bić. |
Coz tak bywa ;]
|
Cytuj:
Shandah, Keran Dalethon, Nuckerz to ich mainy Eversoris Dalethon to moj pvp // http://thrillofthekill.ovh.org/ |
Blacov-
Nedomanus you even dont realise how much annoying you are. I can see your complaints everywhere, here on official forum and on polish forum. Dont you think so that Obsidia isnt a good world for you? I think Obsidia isnt but luckily you have to choose like 70 other worlds. Dont be surprised if someone will make you leave this world in not far future. 100% prawdy. KOlejny temat zalozony przez ciebie w ktorych placzesz ze ktos cie spaaowal albo ubil ci kolege.+te twoje narzekania tu na forum |
Cytuj:
Pomysl, Rambo wie ze teraz moga wszystko bo kazda ze stron boi sie dolaczelnia RS do drugiej strony wiec niepieprz glupot bo w tym akurat przypadu z Sardrinem i Maievem 100% racji jkest po stronie Orderu |
nie wiem co wy macie do PA -.^
ma sie sile wiec sie PAuje -.- nie podoba sie? non pvp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |