Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Szczuru.pl 06-06-2007 18:42

Scroopy fleciku napisz jakiego masz chara na titani w panelu : ( :D :D D:

Skrzator 07-06-2007 00:13

Emzy has paid. He is free from the war against Examination in Violation.

Kurwa czy to jakiś żart?

Bolter 07-06-2007 00:17

Hehe prosze prosze jeden z wielkich komanderow u kazadum sie wyplacil niedziwie mu sie ze ma dosc wojny i bycia Hunted. Troche sie juz nawalczyl

Szczuru.pl 07-06-2007 01:58

Ale Yapan mówi że Emzy nie był z nimi ahashhahashsahs sory ale pękłem ze śmiechu :D :D :D Btw Yapan Ktoś na vencie u nas mówił mi że mu uprzyjemniasz czas pod stołem : P to prawda? :D

Morii 07-06-2007 09:52

Emzy sie wyplacil :) kto nastepny?

Bolter 07-06-2007 10:12

Ze tak powiem sypiecie sie jak Bombki w Czeczenii

-=Misiekmen=- 07-06-2007 11:44

Miał swoje powody, nie wiecie, nie pierdolcie głupot

Bolter 07-06-2007 11:49

Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe :D i jak zwykle wiemy wiecej niz wy :/ to smutne

-=Misiekmen=- 07-06-2007 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1469664)
Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe :D i jak zwykle wiemy wiecej niz wy :/ to smutne

Gówno wiesz, jak zwykle

Bolter 07-06-2007 11:59

Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.

Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ?
Tak jak wy nielubiecie Aow ?

Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac.

Latim3rid 07-06-2007 12:10

Omfg....!!

-=Misiekmen=- 07-06-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1469679)
Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.

Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ?
Tak jak wy nielubiecie Aow ?

Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac.

Zanim się wypłacił, Emzy przedyskutował to z nami.

Zwierzał się wam :O? ale fajnie i co pocieszyliście go? powiedzieliście, że będzie dobrze, zapewne.

Jak ty w ogóle możesz pierdolić takie bzdury, że wiecie więcej o nas niż my sami, zastanów się, co pomyślą o Tobie osoby czytające ten post, lmao.

Tak, Gaura nas nie lubi:( nic nam nie mówi :(

EiV było tak zdesperowane, że zaczęło rekrutować byle kogo (patrz. ancienty, seq, pawel) i co im to dało? jedynie fragi dla nas :)

Szczuru.pl 07-06-2007 15:16

Oj misiu misiu... a myślałem już że inteligentniejszy z Ciebie chłopiec po ostatniej naszej rozmowie ; ( Emzy gadał ze mną 2 godziny i wiem dużo naprawdę misiu ; D Pozatem po Emre będzie Evorus potem next i next aż zabraknie wam vice by utrzymać gildie : P I wierz mi, że jakby było głosowanie to na bank bym głosował przecwko pawłowi a nad seqiem bym sie głęboko zastanawiał : )

Kozi_the_pall 07-06-2007 17:07

ehh, ja tam nie wiem duzo, ale tyle co wiem wystarcza zebym mogl krotko sie wypowiedziec na temat wyplacenia sie Emzyego:
za bardzo panowie z Kaza sie podporzadkowali Gaurze lub Evorusowi(chociaz mysle ze i Evo jest podporzadkowany Gaurze) i wykluczyli przez to z wojny jedna z ikon tytani bo Emzy sam z siebie napewno by sie nie wyplacil
pozdrawiam

Versus 07-06-2007 17:20

emzy z nami na ventrilo nie byl od dobrych paru miesiecy z powodow, ktore dla was i tak nie beda znane, wiec odpuscie sobie szukanie sensacji i przechwalanie sie na wzajem kto wie wiecej.

Jez17Psk 07-06-2007 20:51

Heh jeszcze tylko brakuje aby Gaura zapłacił EiV i wycofał się z wojny hsushauhashshau :p:p:p śmiesznie by było xDD

ader 07-06-2007 23:39

Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq
To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ;)

I sprawy aktualne:
@Szczuru
Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy)
@Misiek
Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie..
@Bolter
Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!...
Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.

Bolter 08-06-2007 00:51

Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.

@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^

A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.

(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)

A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)

Bolter 08-06-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1471085)
Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq
To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ;)

I sprawy aktualne:
@Szczuru
Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy)
@Misiek
Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie..
@Bolter
Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!...
Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.

A co do ciebie nieczuje do ciebie urazy ale fakt jest taki gdyby szczuru znaczyl tyle co ty to by niebyl w Eiv tylko pobocznym typem ktory od czasu do czasu pomoze kogos bloknac i zabic.(1 slowem popychadlem badz waflem)

Nienapisalem ze wiem wiecej o misiek menie niz on sam o sobie tylko o sytuacji uwas w aliance pozdro:*

Szczuru.pl 08-06-2007 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1471222)
A co do ciebie nieczuje do ciebie urazy ale fakt jest taki gdyby szczuru znaczyl tyle co ty to by niebyl w Eiv tylko pobocznym typem ktory od czasu do czasu pomoze kogos bloknac i zabic.(1 slowem popychadlem badz waflem)

Kiko bro :**** a Callastus sro !!!! :D:D:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34.