![]() |
Czymać kciuki za Asena robiącego DHQ ^^!(atm)
Btw. Carpa juz robil? ( Juz wiem ... Gz Too =p ) |
A tera coś z innej beczki
3 polak z silvery ma pacca z konkursu sms oto on: 09-06-2007 Ariel Wojak Silvera PACC na 90 dni |
Oo... GZ GZ ! :)
|
Cytuj:
Gratki bro;] a co do Asena to niezly pg sie z niego ostatnio zrobil o.O tak jak z Vegety :P Asen czekal do 5 na tego dh i to nie wiadomo ile czasu beda go robic o.O a Vegeta juz 90~ a jescze niedawno mial 80~ ;p Ladnie sobie pogrywacie chlopaki... xD |
@Kacperka
Danke. wysłałem 51 smsów i si doczekałem \,,/ @Asen You can do it dude :cup: |
@Up
:o Ale 51 Sms-ów w tej edycji czy ogółem ? Anyway Gz! :D @Edit Pierwsza ofiara ;d 38 ek na bocie |
@up
w tej edycji. A ogólnie to kolo 140 esów |
Cytuj:
Nick bottera? I jaki loot? |
hmmm nie taniej by bylo kupic pacc? po 3 zl jeden sms chyba, policzcie sobie ile to kasy ;s
|
@UP
Można było tylko: 1.Nie mogę robić tarnsferów na konta zagraniczne 2.mam abonamet w którym dostaję 200 złotych co miesiąc a płacę tylko 75 złotych 3.tak moim zdaniem jest taniej ^^ EDIT: Moi drodzy rodacy dziś nie tylko miałem okazję sie cieszyć z wygranego pacca ale również miałem okazję paść przez pioeprzoneo nooba [CHAR]Felpyss[/CHAR] z gildii [GUILD]War Tactical Commanders[/GUILD] który nawet mi nie odpowiedział czemu mnie zaatakował i zabił. Ale mogę sie domyślać że to przez nią padlem [CHAR]Iro'nya[/CHAR] ponieważ wszedłem na resp soldków w kazz (nie zostawiła nawet listu) potem zaczeła mnie naparzać za max 6 hit to sobie poszedlem i zostawiłem idiotkę w spokoju:/ jeśli ktoś może dorwać tego suk**synka to bardzo byłbym wdzieczny. Nadmienie tez ze przez to że padłem wypadł mi k-armor nad którym nie ma co płakać bo mam ich w zapasie jeszcze z 4 ale bardzej mnie boli utrata Bohów. Panowie i panie tak nie może byc żeby 56 ms bił 34 kina no ale coż można było zrobic?? poprostu sie przekreciłem i nic z tym nie moge zrobić ale wy możecie pomścić kolegę. Wybór ich losu należy do was i do mnie po tym jak postaram sie shakować całą tą pieprz**ą gildię ale to niestety wymaga czasu i precyzji :( ale dzień sądu ostatecznego i ich też sięgnie |
affffs :/:/:/
No a czy tak moze byc ze 67rp bije 123ed 125ek i 85ms? :confused: @Down Taa nawet jakbym mial 100 bp uhow to by padl... Mialem (i mam) 745HP.. ale sobie wyobraz combo SD od 123 i 85 LVLa + weapon + exori najta... Nie bylo szans sie wyuhac, co chwile z reda UH az w koncu dead bo wiesz na UH tez jest exhaus:P Na poczatku sie trzymalem bo mialem 6 SSA, niestety szybko sie zuzyly :( |
@Michel
Takie są zalety pvp nic z tym nie można zrobić :( No chyba że nie dać sie zabić , mieć wiecej mf/uh/sd itp. i szybko spierdzielać ;p |
Cytuj:
Zjechałem go noob charem a kolega dobil ... To było wczoraj , dziś patrze 39 lvl znow ten sam -.- Wchodze na stary char ( Gortizenx ) , rezultat : 08:04 Warning! The murder of Aika Aavafarr was not justified. 08:05 You see a vampire shield (Def:34). It weighs 38.00 oz. Dark powers enchant this shield. 08:05 You see a fire axe (Atk:38 Def:16). It weighs 40.00 oz. 3 x Full bp of cash :D :cup: Stop Botom! -.- @Chwile potem : 08:27 Xeosnar [175]: hutned No blx ;s |
@Ariel
Odezwij sie na Tibii, postaram sie wytepic noobasów z tej gildii. |
joł joł
Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 2663 points vs 2297 points Feel The Power+Allied Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 39 vs 39 Feel The Power. |
no ladnie ladnie :D
|
Gz dla Asena i Carpy tego Dh nie dawajcie nikomu passow:)
|
Dobrze że ja już tam nie gram (choć szkoda mi qmpli). ;( Ftp prędzej czy pózniej się podda.. (ja tak mysle...).
Wspomnienie Jana of Silvery i Onrowa Orixa. :( |
no nie wiem czy sie poddadza....
moze to tak nie na temat, ale jak ktos nie ogladal wiadomosci niech zobaczy wypadek kubicy...:/ >> http://wypadek.kubicy.patrz.pl/ |
# Guild Name Mbrs
10 Freedom for Unity (*) 52 Jak można zauważyc 52 members , 3 dni temu było ich 61 , co sie stało :S ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |