Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Legendy i Bohaterowie Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129981)

Bartholomew 15-05-2008 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2057470)
@bart~

te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze....

nie prawda, przyczepilem sie tez do innych rzeczy. umiesz czytac ?

wojna trwa

gigoro 15-05-2008 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2057718)
wojna trwa

Offtopic :F

Lafa 16-08-2008 23:57

nie wiedzialem ze ghaz sie na poi respi ale pewnie Pici lurowal ;d

Vorith 23-08-2008 00:02

A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!

Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim!

Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek?

Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających:

Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach,

Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy

Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur

Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia,

Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb?

Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh

Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować

Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje!

W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P

Mlodzieniaszek 23-08-2008 00:18

To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>

Picinhoxs 23-08-2008 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith (Post 2240323)
A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!

Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim!

Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek?

Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających:

Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach,

Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy

Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur

Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia,

Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb?

Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh

Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować

Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje!

W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P

A osławiony na arcani knajt picinhoxs?

Vorith 23-08-2008 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2240348)
To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>

Hehehe może jak pacc skręce to coś pogram:) Ciekawe kto ze starych graczy postać zachował:)

Zwiedzam_Anal 23-08-2008 12:12

Fosa I Picinhoxs

Cypeek 23-08-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith (Post 2240323)

A jakby Tobie fotel wrósł w dupe to bys wyszedł? xD

Eti 14-09-2008 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith (Post 2240713)
Hehehe może jak pacc skręce to coś pogram:) Ciekawe kto ze starych graczy postać zachował:)

Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D

a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D

a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :}

Ciacho1920 14-09-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2268163)
Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D

a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D

a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :}

Jaki z Ciebie grubasku jest brutal;* xD

Eti 20-09-2008 12:48

ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....

Fel'ixx 20-09-2008 12:59

Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd

Notopeczek 26-09-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2273087)
ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....

eti zdejmin jen koment kurde bo jak dzis zobaczylem to mialem pogrysc z nerwow podkladke pod myszke ale mnie powstrzymali;]

ywemytus 27-09-2008 14:43

notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D

Bartholomew 27-09-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fel'ixx (Post 2273103)
Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd

Sua Mea

@
a tak serio: nie gram juz bo pare lat temu przegralem wojne, niby teraz mam byc free ale mam za slaby refleks do tibii :x

Thuygioshok 27-09-2008 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 2279710)
notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D

to tylko gra idioto lol :|

Lucek93 27-09-2008 23:53

chce ktos sie poruchac ??

Faytah 28-09-2008 00:12

ruchanie dziefchyn jest dla peduauf,tfadziele w tibje grajom :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05.