![]() |
rotfl, NG+ ots na pulpicie....honest CO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
NG, NG nawet jesli u niego bylo to co ? Przecierz wy to od dawna wiedzieliscie .... ciekawo jak u was pulpity wygladaja .. pewnie powiesz ze inaczej rofl ...
PS: Moze pomowimy o dzisiejszym battle a nie o pulpicie aldruhna uhahaha. Nie zmieniajcie tematu bo wiadomo jaki jest najbardziej gorący :P |
Cytuj:
Co do battle to żeście sie nie popisali B) |
No no widzę, że po Update ładne OB było i ładne EK popadały coś im update nie pomógł :/
|
Prowadzę przebieg tej wojny od samego jej początku i nie mogę zrozumieć jednego.
DLACZEGO ELI JEST TAKIM IDIOTA? Cały czas byłem i jestem za EM, ale po tym co widzę na filmach- rzygać mi się chcę. |
ale wynik... go go 200.
|
Teraz TO całą Aldora będzie się śmiała z EM.
Oto rozmowa z Wizakiem (przed update): 13:21 Maly wizak [189]: odnas hakuja Ares Titosy 13:21 Maly wizak [189]: i Durdeny 13:21 Maly wizak [189]: Masakrowiec wie otym najlepiej Jakby co to pięknie piszesz Wizaczku :P Co do OB: - Co się stało z Anubis Woman??? - Czy kochany 64lv. palek (elmo_us=Seraphim Loki) był tesh na OB (i tak by gówno zrobił :p)? Hail CO!:cup::cup::cup::cup::cup: PS: Jibavku nie mów ,że opuszczasz Aldore :P Miłego zrookowania :) |
@up
ty to sie lepiej nie odzywaj wiadomo ze jak by elmo wyszedl to byl by free frag dla CO po za tym on nigdy pzeta nie opuscil i nie opusci uehehe. @em widac jak wam update pomogl :D :D gratzzz kolejnej przegranej walki :*** |
@Aldruhn
Nastepnym razem jak ktos Cie bedzie pingowal to: -otworz 2 okna cmd - w pierwszym wpisz ping -t wp.pl > ping.txt [co spowoduje ciagly zapis pingu do pliku w folderze systemowym] -w drugim wpisz netstat > sledzenie.txt I tym oto pieknym sposobem masz juz zapisany ping, bez pulpitu z ng, a w drugim pliku wszystkie ip, które laczyly sie z twoim pc. |
Update :D
Przydało by sie aktualizowac temat :P
|
http://img215.imageshack.us/img215/9576/congtn2.jpg
TY IDIOTO AHAHAAAAAAAAAAAAAAAA. I co glupio ci teraz? |
@up
taki mądry pokaz swoj pulpit na bank co 2 iknoa to inny bot :D a zapomnialem ze ty z pz nie wychodzisz to po co ci boty uehehe po za tym nie rob off topica bo rozmawiamy o wojnie a nie o pulpicie aldruhna więc zamknij swoj ryj :) |
Też umie sobie wkleić pulpit. X(X(X(X( myślisz że ktoś w to uwierzy ??? chyba tylko ty -.-'
|
Cytuj:
@Ten kto tam niby pierdzi cos o moim pulpicie. Jasne stary moge wkleic ale co z tego jak za kazdym razem jest on inny bo gram w caffe i tam sa takie zabezpieczenia ze nic sobie nawet nie moge zainstalowac? A co do wychodzenia z PZ wczoraj zrobilem 30% expa swoich charem wiec nie pierdz. |
1st
Cytuj:
2nd Cytuj:
2- zaktualizowałem temat :D 3- pytanie oddemnie do EM po co wam był tam Mavadoni zaś padł widać, że nic nie potrafi idzie tylko na waszą nie korzyść a nic nie robi porządnego. 4- jak mocno wali teraz Nemtor z sd w ludzi? widziałem ssy 230+sorców to marnie to wygląda. |
no prosze prosze elmo skladam ci gratulacje ze pierwszy raz od roku wyszedles z pz :)
|
NO dziś koledzy z EM pokazali klasę pięknie mnie pingując a potem zabijając noobem.
http://img502.imageshack.us/img502/949/kurwahq9.jpg POLECAM FILM: "JEST ZYD, NIE MA ZYDA" W dziale filmy :) |
I co jebane zydy??Zadowoleni jestescie,co kurwa?Zal mi was zydowskie patafiany.Poprostu nie wiem co mam mowic o was,jestescie tak zalosni ze to jest nie realne.
|
O my godnessss!!
Super pro evul Nemtor owned? ;(( |
Piękny pokaż walki fer-play przez EM. Przegrali wczoraj battle, to juz muszą pingować, zabijać i to noobami, nawet nie mają honoru wyjść mainami, potomki Judasza ..... X(X(X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |