Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Gonzo 30-08-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna (Post 1616141)
Wszyscy kurwa jestescie siebie warci... ;| po co mieszasz rl z tibia? jak dla mnie to sa 2 osobne sprawy...

nono, a kto sie chial ze mna na rl spotkac? Get lost.

Anyway, wrocmy do wydarzen z Valorii.

Daishar
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Gz dla Marcusa, który kupił postać od Toma. :) Aż wkońcu padł od Giddana i się załamał ;<

Bjoern Shu 31-08-2007 00:04

wagojim aka acc buyer own tibia user - super uber hiper znawca imion ktory uwaza ze jest kims is back?! damn uciekam bo dostane hacka/deda/deleta/i moje imie nie bedzie juz sekretem:(

Dubh 31-08-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1632056)
wagojim aka acc buyer own tibia user - super uber hiper znawca imion ktory uwaza ze jest kims is back?! damn uciekam bo dostane hacka/deda/deleta/i moje imie nie bedzie juz sekretem:(

Słusznie czynisz!

Dubh 31-08-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1630969)

Gz dla Marcusa, który kupił postać od Toma. :) Aż wkońcu padł od Giddana i się załamał ;<

Czy tu musisz się ZAWSZE popisywać? Musisz być naprawde totalnym kretynem, skoro mimo tylu osób które ci to mówiły, dalej nie mozesz pojąć tak prostej rzeczy. Przeciez wiesz, ze większośc ludzi z tego forum nie ma pojęcia kim jest Tom czy nawet Marcus. Piszesz to tylko po to by pokazać jaki ty jestes zajebisty. Nie czujesz ze to jest żałosne? Bogaci ludzie nigdy nie dają po sobie znać ze są bogaci.

Gonzo 31-08-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dubh (Post 1633353)
Czy tu musisz się ZAWSZE popisywać? Musisz być naprawde totalnym kretynem, skoro mimo tylu osób które ci to mówiły, dalej nie mozesz pojąć tak prostej rzeczy. Przeciez wiesz, ze większośc ludzi z tego forum nie ma pojęcia kim jest Tom czy nawet Marcus. Piszesz to tylko po to by pokazać jaki ty jestes zajebisty. Nie czujesz ze to jest żałosne? Bogaci ludzie nigdy nie dają po sobie znać ze są bogaci.

To po co się wypowiadasz w wydarzeniach z Valorii? Są oni znani. Wiesz chociaż, kim jest Martin?

By the way, efekt 'small masslog'a'

http://img250.imageshack.us/img250/6637/mateuszem3.jpg

Monna 01-09-2007 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1630969)
nono, a kto sie chial ze mna na rl spotkac? Get lost.

Anyway, wrocmy do wydarzen z Valorii.

Daishar
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Yhyhyh... dzieciaku... w zyciu nie powiedzialem ci, ze chce sie z toba spotkac i ci obic ryj chociaz bardzo chetnie bym to zrobil, za to jak kozaczysz... i wtedy nie chodzilo by o tibie, tylko o to jak kozaczysz w internecie ;)) zawsze znajdzie sie powod, wiec stul morde jezeli mozesz...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1627486)
ta, ale to ja dalem zdjecie nevato na forum, a ze nie znam go w rl, to mnie nie obchodzi, niech sie sam zatroszczy o to zeby to jego niezwykle zdjecie nie wyciekalo do internetu ;d

Jak to ty? Ja nie widzialem kto xD widzialem po prostu, ze Vatian zacytowal to zdjecie, wiec myslalem, ze on to wkleil... dobra niewazne ;P ja sie wypowiedzialem juz ;))

rentoN 01-09-2007 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna (Post 1634289)
Yhyhyh... dzieciaku... w zyciu nie powiedzialem ci, ze chce sie z toba spotkac i ci obic ryj chociaz bardzo chetnie bym to zrobil, za to jak kozaczysz... i wtedy nie chodzilo by o tibie, tylko o to jak kozaczysz w internecie ;)) zawsze znajdzie sie powod, wiec stul morde jezeli mozesz...

On jest chyba z wroclawia czy jakos tak

Gonzo 01-09-2007 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1634305)
On jest chyba z wroclawia czy jakos tak

NO CO TY NIE POWIESZ! Mam to w profilu napisane. Tylko, że po łacinie ;).

Ufocznik 01-09-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1633654)
By the way, efekt 'small masslog'a'

hahahaha, nie moge!

114 ek, 120~ ek, 140 ek, ubili 68 pala

a ten jeszcze dumny z siebie, musial sie pochwalic na forum

"masslog" hahah owned

Gonzo 01-09-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1635145)
hahahaha, nie moge!

114 ek, 120~ ek, 140 ek, ubili 68 pala

a ten jeszcze dumny z siebie, musial sie pochwalic na forum

"masslog" hahah owned

Widać, że nie wyczuwasz ironii ;)

Ufocznik 02-09-2007 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1635220)
Widać, że nie wyczuwasz ironii ;)

Cytuj:

Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
/\ tak dla jasnosci

mam rozumiec, ze umieszczajac te screeny i chwalac sie tym super-fragiem chciales osmieszyc, wykpic samego siebie?

Gonzo 02-09-2007 02:57

@up: Nie, zażartować, że to był masslog.

@topic:

Wydarzenie- padają znajomi Apitova ;)

Name: Mateus Knight infernity
Sep 02 2007, 01:38:50 CEST Killed at Level 73 by Knight Soloz
and by Tiibex

Jest to rl brat Cyrum Camon.

A teraz najlepsze. 40 minut po fragu:

http://img357.imageshack.us/img357/3601/lolcz4.jpg

Gonzo 02-09-2007 04:45

Kyra Kaus dead, Muchie dead.

Tutaj mam film jak pada Muchie:

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30336

Ufocznik 02-09-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1635766)
@up: Nie, zażartować, że to był masslog.

domyslilem sie ze to "masslog" to byl zart, ale sam fakt ze wrzuciles screena z fragiem na jakims noobie, mnie rozsmieszyl

a teraz widze kolejna porcja zdjec, z ktorych powinienes byc dumny, jak to fajnie popatrzec jak wielki bohater i zbawca valorii grzeje pz ;]

Monna 02-09-2007 18:55

A ja nadal jestem pelen podziwu dla Ciebie, ze dalej z nim rozmawiasz :D:P Ja juz dawno wymieklem... ;> do niego nic nie trafia, nadzeeejdzie taki dzien... ze Cie spotkam buraku na miescie xD zobaczysz... ;*

Mathias'Wielki 02-09-2007 20:11

Uwaga uwaga czyzby zblizala sie nowa wojna na Valori :evul: Pan Wagojim zalozyl gildie, ktora juz kazdy zna Swat Team. Good Luck.

lal

Dubh 02-09-2007 21:12

Monna, zmień tego pedała w avatarze. Grrr

Domis 03-09-2007 00:09

Lepiej do szkoły idźcie, bo wam mamusie, komputery powyłączają.

Monna 03-09-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dubh (Post 1636995)
Monna, zmień tego pedała w avatarze. Grrr

Rzuc sie w kupe ;D:P Ide spac bo jutro szkola xD cu guuuysss... ;*

Vatian 03-09-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna (Post 1636774)
A ja nadal jestem pelen podziwu dla Ciebie, ze dalej z nim rozmawiasz :D:P Ja juz dawno wymieklem... ;> do niego nic nie trafia, nadzeeejdzie taki dzien... ze Cie spotkam buraku na miescie xD zobaczysz... ;*

Kamil ?!:O o kurna jaki ty groźny ;) school, at least! xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59.