Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zostales shackowany? Zostaw po sobie ślad! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13298)

alzIK 05-03-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rtoip
Shackowali mnie dziś ;( ;( ;( X( X(
nie mam niczego oprocz dark helmeta ;( jak to mozliwe ze nic poza tym nie zostawili? nawet smieci w depo? nawet cooper shield? X( nie wyglada to na hack, nie podawalem nikomu hasla, niczego...
... a jutro mam dostac PACC X( to chyba nie przypadek? powiedzcie!

Odp. sciagasz syf to masz haka .. :baby:

smash4 06-03-2006 00:14

kurde shackowali mi 52 knighta a najgorsze w tym jest to ze moj tary email adress jest nieaktywny nick postaci Lordsmash kurde tyle czasu poswiecilem skile o ile sie niemyle mialem slabe 72/68 czy jakos tak 5mlvl ale kurde mialem pacca ale juz sie skonczyl da sie cos zrobic zeby go odzyskac ?? mialem go na asterze knight /guild nalezalem do asterianskich wymiataczy :/ accont i stare haslo znam ale juz niema ich :/ co mam zrobic porsze o pomoc !!! umieram !!! jezeli nieuda mi sie odzyskac postaci to niegram juz w tibie !!! moze itemki niebyly najlepsze crown armor,knight legs,giant sword,crusader helmet,plate amulet ,leather boots,wedding ring :( gg 8176440

Rtoip 07-03-2006 14:42

Jacy glupi sa hackerzy

Juz wiem kto mnie shackowal :]
Zapisalem taka rozmowe:

Channel saved at Tue Mar 07 14:23:27 2006
14:17 Janon Ircy: ok
14:18 Dembik Knight of Guardia: Dlaczego jestes na polskiej blackliscie prowadzonej prez GM'a Xadama ?
14:18 Janon Ircy: gdzie?
14:18 Dembik Knight of Guardia: na czrej liscie jestes
14:18 Dembik Knight of Guardia: Bana bedziesz mial :/
14:18 Janon Ircy: shackowali mnie przedwczoraj
14:19 Dembik Knight of Guardia: lol
14:19 Dembik Knight of Guardia: :/
14:19 Dembik Knight of Guardia: Jak??
14:19 Janon Ircy: nie iwem
14:20 Janon Ircy: pewnie przez keyloggera
14:20 Dembik Knight of Guardia: :/
14:20 Dembik Knight of Guardia: co straciles ?
14:20 Janon Ircy: 4 k w gp i 2 k w przedmiotach
14:21 Dembik Knight of Guardia: aha
14:21 Dembik Knight of Guardia: ;/
14:21 Dembik Knight of Guardia: www.guar****blacklist.oz.pl
14:21 Janon Ircy: ;[
14:21 Dembik Knight of Guardia: zaloguj sie
14:21 Janon Ircy: ok
14:21 Dembik Knight of Guardia: Pisze pl bo to jest polska blacklista
14:21 Dembik Knight of Guardia: Stworzona przez polskiego Gm'a xadama
14:21 Janon Ircy: oooo
14:22 Dembik Knight of Guardia: ?
14:22 Janon Ircy: ladna ;]
14:22 Dembik Knight of Guardia: ?
14:22 Janon Ircy: NIE DAM SIE SHACKOWAC!
14:22 Dembik Knight of Guardia: <lol2>
14:22 Janon Ircy: <lol3>
14:22 Dembik Knight of Guardia: cya noob

:o widzicie to "lol" jak napisalem ze mnie shackowali?
PS. zmienilem kawalek linka zeby jakis newbie nie wszedl

Rtoip 07-03-2006 15:00

Jacy glupi sa hackerzy

sorry za double post

Mazur...^^ 07-03-2006 17:01

Mój kumpel chciał ściągnąć coś z tibia.org.pl(specjalnie pisze nazwe)
Po 2 dniach Hacked.Miał 44lvl K-legs,C-ar,bs,c-shield,warr helm nie dużo ale to był już jego 2 hack i przestał grać w tibie.Straciłem jednego z lepszych kumpli:(

Mazur...^^ 07-03-2006 17:10

Aff jakie lagi...sorry za double posta...usuńcie :p

Sir Fajrant 08-03-2006 00:01

mi tez shakowali postac 15 knight ale jeszcze tego samego dnia odzyskalem i nic nie stracilem jakies nooby z tych hakerów:faceoff:

Lord Wlodek 08-03-2006 00:09

Hehehe
Hacked on level 114
Lost:
Sca
Mpa x2
G-Legs x5 ?
Boh (w ****u i troche)
Dsm
Sb
127 bp hmm (wszystko trza miec obliczone :) )
150 bp sd
50 bp uh
86 bp mf
20 bp explo
3kk
Oraz masa Skull stafow,Fire axow,Dragon lance,G-armorow itp....
Lvl on hack 114
Jak odzyskalem 112 (ufff)
Annhi byl zrobiony Sca poslzo sie..... Demon Helmet quest nie ale juz nigdy nic nie sciagam na kompie mam tibie i antyviry i rozne osłony.
Po hacku poprosilem kumpli o pomoc i zyje a Sca se odkupilem :D

Stracone itemy moga odbiegac od prawdy(Skleroza) ale co do run mam pewnosc lubie wiedziec ile ich mam :)

Crocir 08-03-2006 08:00

ja mam zupelna depreche:sgralme na postaci na rooku inny acc i widze ze moj char jest on...ok pisze czy to nei 2 owner,koles sie podpisuje pod drugiego ownera,dopiero potem lookam na tibia.com czy jaki level wbil co a tam level mniej i jezcze jakie unjustified:Sstracilem bohy,plate legi(x2)blue robe,temepst rod,crown shield,crusader 15 bp uh,noble armor,crown helmet,guardian shield,spiek sword,ancient shield,wsyzstko.....okolo 200kX( teraz ja wszystjich wyhackuje bo mudze odzyskac eq...i tak w kolko:cygaro:

Lord Wlodek 08-03-2006 20:15

heh bendziesz hackowla niewynnych ludzi bo noi cie hackli?? nie liczylem moi strat ale bylo by z 50kk ale trzeba sie podniesc (ale nie ze przez 7 dni 24/h w tibie)
Pamietaj Tibia To Tylko Gra!!! (PTTTG)

knajcik100% 08-03-2006 23:48

Zhakowal mnie na morganie ris thug frajer ale sie zemscilem :dance: !
Bo debil jak kazdy haker ma 2 konta i zmojej wyslal parcela na swoja(ta ktora gra) a ja go znalazlem 3 level w dol :faceoff: !!!!!!

Torensew 13-03-2006 00:25

Witam.NIestety tak się dziś stało. Daje w tym dziale ten temat,poniewaz nie wiedzialem do którego się dopasować.Chodzi o to,ze kolega mi wysłał niby filmik , a to sie okazalo EXE i to był zapewne keylogger. Jesli mi kompa nie wylaczal to okradł postać,zmienil haslo i stracił 2levele w dół, teraz 23lvl.
Oprócz tego pkował ludzi. Teraz o dziwo moge wejśc na postać,ale niestety jak mówie po całym LOOCIE((. I mam pytanie. CZy po formacie już nie bedzie miał szans kolejny raz włamać sie na moją postać? CZy na ten keylogger(o ile to keylogger) jest sposób? Sformatowalem partycje,na którą zgrywalem go , czyli tam gdzie jest instalacja XPka, drugiej partycji nie ruszałem bo mam tam bardzo wazne rzeczy. WIęc juz jest ok? CZy może dalej mi się włamywać na chara i robić jaja??
dzięki za pomoc , bede wdzieczny....
POstać mam na TRIMERZE.
PLIK--GRUBASEK*****

ari2423 13-03-2006 00:38

nie jestem pewien ale KL mogl zainfekowac też inną partycje ;/ tak jak niektóre wirusy... może przeskanuj dyski jakimś antywirusem ( chociaż nie mowie że to podziałą ;/ )

Torensew 13-03-2006 00:48

A jaki byłby najlepszy?????ze bankowo znajdzie

Andri Neon 15-03-2006 15:37

Zhakowali mi postac ale ją odzyskalem bo weszlem na tibia.com i zglosilem zaginiecie.thxB)

Wileki Bialy'Ninja 19-03-2006 17:58

Witam
Zostalem wczoraj shackowanyX(
stracilem: Crown armora, crown shield, crown helmet, plate legsy i wiele innych rzeczy wartych okolo 10k.
Teraz po shakowaniu mam bardzo maly wobraz w grze i niewiem czy przez to ze robilem format i zle cos ustawione mam w systemie czy w grze ten koles cos zmienilprosze o porade.

Ps: tylko mi sie piszcie ze mam myszka normalnmie to powiekszyc bo nie idzie próbowalem juz wiele razy.

Pozrdo

M.pl 21-03-2006 22:14

Mój hack

__________________________________________________ ____________
Stało się to wczoraj :D jak robiłem Uhy ;) przed dp.Już mam robić Uha(ostatniego do bp) a tu wywala mnie.próbuje sie dobić.Ok nie moge.ALe jednak wlazłem:dance: i oni nawet parcela nie zdażyli kupic(stałem przed pocztą).Jaki z tego morał? trzeba zawsze miec PACC(reszte już można sie domyślić);) .

ps.2 linijki!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
__________________________________________________ ___________

Zoru_Sous 22-03-2006 14:19

Witam

Mnie tez hackneli :/

Poprostu Pitbul 22-03-2006 14:56

mnie jeszcze w tym roku hakneli/moja glupota bo tak to bylo: ide se moja postacia z kolega na slimy i wale a tu nagle koles z tibi mi pisze zebym weszedl na jakas strone nie pamietam jaka i weszlem bylem taki ze gosc mnie namowil zebym sie tam zalogowal i shakowal mnie:(:(:(:( stracilem: Plate set, spike sword, bootsy, dark helmet, dwarven shield a postac miala 11lvl:(:(

Drachol'ek 28-03-2006 07:05

To chyba moj ulubiony temat :D
Jak czytam wasze posty typu "ja tez zostalem shackowany" albo "stracilem 87 rp" to fruwam z krzesla. Jakim cudem 87 rp nie moglby odzyskac acc? Albo ktos kto uwaza ze "przed hackiem mialem 28 lv 80/80 c set, rp, boh, demon shield" a nie umie odzyskac acc to juz przejaw noobostwa, bo 28 lv z w/w skillami/eq nie mozna nazwac newbie.
ZALOSNE

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10.