![]() |
Ten wedlug mnie najśmieszniejszy z tych które widziałem
Narodowa Duma Romana <Carlin/Azura/Palladyn>
mój kolega :D |
titania
ja widziel taki nick thief jeden zamiast g sworda dawal two handed DZIWCZYNKA BEZ MAJTEK <LOL2>:D:D:D |
Ja widziałem nick: "Godny żul" (RL) [isara] i widziałem "Robie uhy dla Daduwa"
|
Ja trafiłam dziś na nicki:
Plazdykowy człowiek bez oczu :p Banan_Chiquita Cukiier_do_kawy MiszczKajetan Pociągnij_ZaDruta Tajny agent skupu złomu ZabujcaSzczypioru Bez komentarza :p |
Ja widzialem:
*Shadow Kompot *Zjadacz Ogurkow *Jaksratokwili *Pekniety Jez |
Polewka
Ja znam 2 takie nicki :
1).Notoryczny Miotacz Sledzi (99 master sorcerer na calmerze).<<--Mój idol:D 2).Penetrator Meskich Odbytow (7 knight [chyba]). 8o |
Gacie po tacie - rozwaliło mnie to.
|
Dzisiejsza porcja wrażeń z Galany:
You see Spalony kurczak (Level 11). He is a knight. You see Protektor kurczaka (Level 16). He is a paladin. You see Tolek jabolek (Level 8). He is a druid You see Majteczki wkropeczki (Level 15). He is a paladin. 18:32 You see Betonowy Kloc (Level 12). He is a knight. |
Avager Tymczasowy
|
Następne głupie nicki :D:D
Widziałem taki nick na rooku: Abdul Muhammed Jabar Rauf Ali :p
Ten nick to na mainie : Telepies (60 lvl)i to chyba nie jest polak B) |
:)
ze dość śmiesznych to może:
Nadbałtycki śledz Harmonijny Marek byly jeszcze inne ale gorsze od tych B) |
Wuc Plemienia (azura)
Walisz Bobem (azura) ***iesz moczem (azura) Ej nobie to muj monster (azura) Bujaj Garba (elysia) Bez nicka (pacera) Oskar-pedofil (pacera) Mietek Kapusta (pacera) Marek Magia Mocy (pacera) Kasia-Lodziarka (pacera) Piczka zasadniczka (azura) -widzialem jeszcze cos w stylu 'Paula of knaght' (sorcerer-male :D) |
Głupie nicki
Ja widziałem taki nick:(te chary już nie istnieją bo były moje :D)
Great sorc of Fuck Gm fucker man i ostatni zabójczy: Patryk Ten ostatni to moje imie nie mogłem nic wymyśleć więc walnąłem coś takiego :D Ostatnio widzialem na Forterze zioma z nikiem: "Zwal mi konia On ma chyba 20+lvl i jest knightem 8o |
plastikowy-artur of solera (solera) :p :] B)
|
Ja widziałem ,ale było to dawno także nei wiem czy jeszcze te postacie istnieją :
1).Abdul wisimulacha 2).Gejus konski zwis |
Ja widziłem : Sztyc piekna dziacha buahah Giga master sorcer Hard asek :/ 8o :] Lady marmolade i chyba tyle
|
Ja widziałem ale teraz zdaje się na pamięć : Lord Master von twoj stary ,czy jakoś tak:P
|
:P ja sie na tym znam
wrobelek elemelek i konstantynopolitanczykuwianek (oba moje :])
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |