![]() |
Za to ja wcale się nie cieszę na to update... Nie dość, że zmniejszy sie moja moc, to jeszcze są teraz kicki... :PP. No ale cóż... Jak to Albertus doskonale przytoczył: " nie to co sie stanie jest najgorsze , najgorsze jest oczekiwanie na to co sie stanie ". Teraz, usiądę i poczekam, znajdę może jakieś dobre strony. ;P
|
E ja tam się ciesze, ale tak jakos glupio jeszcze niedawno była tibia 7.6 pare updatow i juz 8.0 :zimno::balwanek:
|
Tibia 8.0
No no no ja juz sie nie moge doczekac... Pomfrey come back to the game :) Zobaczymy co z tym knightem zrobili :)
|
Wie ktoś może o której będzie ten update??
Użytkowników czytających ten temat: 112 (zarejestrowanych: 20, gości: 92) >>RookslayerSlupek<<, Ponexestimix, drakez, Sorcer_Pips, frienzen, Hakeroza, pawel The Magician, Ddevil, Mel0n, Qapek, Sorcerereq, $$$Bibenio_Knight$$$, Sir Luk Lagger, Tibelind, Spider'man, Ksyzu, Madrista, Adner, Tanatos, Royal Rutek godzina 9:10:PPP Tibio 8.0 CZEKAMY!:) |
Beznadzieja X( nie mogli by sie wstrzymac az wbije 80 lvl Sorcem i dopiero zrobic uptade :? Wszystkie attaki magiczne stracą na sile az 1/3 tego co wale teraz ;(X(
|
mam nadzieje ze wyjda nowe servy , bo inferna mi sie znudzila ^
|
lol ...
jak nie masz 80 lvla nie powinienes odczuc az takiej roz\nicy w sile magii |
Dziendobryyyy.
A tu z rana klótnie omg.... Update coraz blizej i pacc coraz blizej dzisiaj dojdzie pacc czyli 180 dni zabawy na arenach expieniu na nowych potworach i nowe czary !!! :) ExOrI GrAn |
Nice
Bardzo się cieszę z nadchodzącego Updatu ;] ;] ;] ;]
Hail Berylia... Hail Me Frends... Hail Guild Demon Hunter... |
@rook o 12 chyba się zacznie bo pózniej to by się juz nie wyrobili jak dzis ma być
|
jest wkacu B)
|
cos wczesnie w tym roku ale przynajmniej beda cale wakacje na explorowanie nowych terenow
|
Cytuj:
|
cieszmy sie cieszmy - tylko why ja pracuje w tm tygodniu po 14h :(
|
Cytuj:
Dobra spadam wy sie tu klócice bede puzniej |
Cytuj:
wczoraj z bowlingu wrocilem o 5 rano zdeczka pod humorkiem :D |
ahh trzeba będzie sie tam wybrac dobrze sie składa bo własnie pacc kupiłem
|
Wy mi tu nic o kacu nie mowcie, bo mam ochote sie pochlastac sucha bulka :/
Nareszcie dlugo wyczekiwany update :D |
Cytuj:
|
Mi pasuje tak jak jest teraz ale jestem ciekaw jak to będzie;]
no i tak przy okazji wielu z was ma okazję na parę godzin wyjść na dwór i zobaczyć jaki świat jest piękny ( no prawie) polecam:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |