![]() |
jaki 50 palek wali 340 z royal spira? czy W OGOLE jakis palek przed 100 distem walnie 340 z royal speara? na 79 discie moj best hit to 241, wiec pomysl zanim cos napiszesz
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sie ciesze że poodchodziło tyle postaci magicznych. Na moim serwerze regularnie gra 3 MSów powyzej 60 lvla w tym ja. Zarabiam w choj kasy i manasow na czyszczeniu Green Djin twoera, Na czyszczeniu ofa, Na czyszczeniu Pokoju z Banshee queen. Exp na ktorym sobie jade nie ejst przepelniony. Jestr wręcz pusty. Zadna inna profecja nie moze tam expic. Tylko druid i sorcer. :) Gra sorkiem nie ejst wcale zla. Trzeba tylko wiedziec jak grac
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kogo to obchodzi ze magowie odchodza, wczesniej odchodzili knightci , teraz magowie. Moral? brak.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic No i dobrze, że odchodzą w*****ało mnie już to, że sorc tylko non stop pierdoli jaki to waste ma etc.. |
ja osobiście też przestałem grać ;/
no ale to już moje zdanie że update zwalił sorców i drutów |
te sorki i druty co odeszly sa poprostu noobami cala tibie mieli dobrze teraz raptem upd i obrazeni ...w zimowym beda mieli poprawke kiedys taki sorc sie wbijal na resp dla najta i sie smial teraz oberwal i tyle
|
Cytuj:
Taa, 'ruszczka' waląca esdekami ;D. Fakt. |
Cytuj:
Zresztą ostatni news cipsoftu mówił sam za siebie że prof magiczne sa nadal lepsze, i nie moga być polepszane bo i tak są silniejsze od innych. Wielu magow odeszlo nie zewzględu na dmg, poniewaz nadal jest najwieksze, ale z powodu ekonomi gry. Sorc/druid sa nadal najlepsi ale nikt nie chce sie męczyć zbierajac loot/ robiac runa, przez kilka dni by móc poexpic 1 dzień. W tym czasie knight potrafi expic non stop. Nikt z normalnych graczy nie wbija się na resp, robią to tylko nooby. Nooby byly i beda zawsze. Nawet po tym upie noob ktory jest magiem moze ci sie wbic na resp i nie dac ci expic. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
CipSoft ma rację. Sorc i druid nadal expi dwa razy szybciej. Tylko, że teraz ma dwa razy większe waste...
No comment -,- |
Cytuj:
Postaciami magicznymi przestają grać głównie nooby, którzy szli na łatwiznę wybierając postacie magiczne. Trzeba grać swoimi ulubionymi profesjami, a nie szukać najlepszej z nich. |
Cytuj:
|
Ja nie jestem aż taki słaby i gram sorcem, bo nie chce mi sie grać od nowa :) A poza tym lubie postacie magiczne. Dalsze balansowanie profesji na pewno będzie więc po prostu trzeba czekać.
|
powiem tak, "ujdzie w tloku" gra sorcem, po prostu trzeba lubic styl gry sorcem, przed upem wiekszosc ludzi grala bo sorc byl najlepszy, a nie dlatego ze go lubia, a teraz jest zgrzyt... ofc to nie jest powod zeby tak udupiac sorca
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi ten update też sie nie podoba, chociaż gram palkiem. W tibi 7.92 zrobiłem retired. Ale teraz powróciłem, we wcześniejszych update(od 7.72 bodajże aż do 7.92 ) palek był postacią "elitarną" było ich mało na serwach, to dużo spirów sorcy i dryuty (nie jestem pewien) expiący na valkiriach zostawiali speary pod drzewami to jak sie tak kilka drzew obleciało to miało się na kilka h treningu, a teraz co nie patrzysz to pall albo kina , chociaż bardzo dużo knightów grało w poprzednich, ale przecież "oni byli tak udupieni że nie można było nimi grać",moim zdaniem cipsoft, źle się zabiera do wyrównywania profesji ponieważ zabiera silniejszemu, a daje słabszemu, a według mnie powinno być tak zostawia silniejszego w spokoju i doda troche dla słabszego, albo niech powróci tibia 7.5 lub 7.6 najlepiej :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |