![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wojna zaczela się w styczniu 2007 roku wiec nie pierd0l glupot. Wczesniej tez chyba swe walczyli z polakami? Na selene przyszedlem w grudniu 2006, wiec niewiele wiem na ten temat |
no wlasnie! nie wrzucac na shifosa on ma czasem troche racji.
no i drogie dzieci.. troche szacunku.. dla starszych.. :D |
Własnie mialem na mysli to co napisal Dalv ze przez rok byl praktycznie tydzien pokoju wojne wypowiedzial w grudniu 2006 roku o ile pamietam Evalor Noctura piszac ze te swieta beda inne od wszystkich Ci co graja na tyle dlugo beda pamietac ten post a reszta zawodnikow co gra pol roku lub mniej nie wiem po co zabiera glos spamu mamy dosc na tym forum btw nie wazne ile mam lat gram bo lubie i nikomu nie powinno to przeszkadzac moje dzieci nie chodza przez to glodnie :)
PS. Chodzi mi o tzw wojne miedzy Cruoris a Ultimation---pomniejszych potyczek nie licze. |
Pragnę uściślić wypowiedź Shifosa.
24 grudnia Evalor napisał posta o nowej erze, parę dni później Master Macavelli wypowiedział wojnę. |
Nowej erze, w ktorej kazdy kto nie byl czlonkiem Cruoris mial sie bac zydow zeby nie wpadli i go nie zabili
|
Cytuj:
---zabili kilku h lev i byl zaczątek do wojny wtedy jeszcze w tym wszystkim brał udział Laros pomysły miał fajne ale niestety nie udało sie ale nie zapomne akcji jak stałes jak skała swe pisało coś do Ciebie a Ty na to ze lubisz w tym miejscu stac chodziło a to ze chroniłes drutów i innych sorów co siedzieli niżej---pełen szacunek za silne nerwy :) |
Iomer zawsze miał jaja no i żydowskie powiązania z Andrzejem Rammsym tez go chroniły. xP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nigdy nie lizałem się nikomu na Selenie. Widać Ty tylko takie sposoby znasz aby dostać się na szczyt, przykro mi ale mi nie były potrzebne. |
Cytuj:
'dasz pro?' |
@up
sell protection 10k. @2up Skad znasz Crosscut'a? @3up Nie mow zle o bliznim :| |
wykraczajac z tematu wojny na temat pomaranczy
kto ma better pg mode? eizix czy arcash? on napewno zrozumie ocb i od niego spodziewam sie odpowiedzi, do pvp nie bede sie wypowiadac bo nie znam pvp eizixa ;(. natomiast pvp arcasha jest niezle pamietam jak zostal sam na openie i "zaraz wam pokaze co to znaczy pvp" xd |
Cytuj:
|
To miales zakupione juz kiedys Premium Account? Co robiles na Cyclopolis?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up spytaj sie kretynie mamy co to jest ironia, poza tym trzeba bylo zacytowac caly post a nie 1 zdanie
Cytuj:
|
O dziwo domyslilem sie, ze twoj post byl pisany z ironią... Tak samo, jak i moj, tylko, ze ty sie tego nie domysliles :<
Jakbym zacytowal calego posta, to moja wypowiedz stracilaby sens :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |