Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   100 000 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=141357)

Emok 29-07-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomos1 (Post 1575552)
Widać, że sam nie umiesz sobie poradzić.

To się schowaj palancie.

Nawet PACC nie masz

Że jestem kilka dni bez PACCa, to już się świat wali?

I po co mam sobie radzić sam jak to o Abertta chodzi. Ja mu tylko "lekko" pomogę ;)

Trevcio 29-07-2007 20:24

Po pierwsze primo: Abertt nie dostał DSL !
FAKE i tyle ^^
Co do szczęściarza to miał do wyboru pare rare itemków, ale wybrał DSL, mógł wybrać zupełnie inny rarek.
W każdym razie
GZ for him/her ! :cup:

--Cienius-- 29-07-2007 21:23

TY jestes fake

manfred_007 29-07-2007 22:03

Porada!!

Wskazówka dla zwyciężcy :D

Włącz tibiecam i nagraj następujący film:
Idź na Outlaw Camp i sprzedaj je za 180 gp...
Będziesz legendą!!

PZDR.

To tylko gra..

Linkater 29-07-2007 22:09

Hmm

DSL są tylko na pokaz. Niby jest AoL ale co z tego, skoro będą bili tego "szczęściarza" aż sie roknie? ;)

Jeden pkt. obrony więcej od golden legów. Buhauhauahauhauah padam na ryj xD Niby dostaje się hity po 9-12 mniejsze ale zeby zwróciły się te 20 MLN wydane (miast uhów) na ten treasssure trzeba jakichś 20 lat xD

Pozdraffiam pszyaciul.

Speedyy 29-07-2007 22:34

Tylko Pogratulowac szczęscia!!!!:cup:

Emok 29-07-2007 22:40

Jak czytam niektóre wypowiedzi, to mi ręce opadają.

Speedyy 29-07-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Linkater (Post 1576130)
Hmm

DSL są tylko na pokaz. Niby jest AoL ale co z tego, skoro będą bili tego "szczęściarza" aż sie roknie? ;)

Jeden pkt. obrony więcej od golden legów. Buhauhauahauhauah padam na ryj xD Niby dostaje się hity po 9-12 mniejsze ale zeby zwróciły się te 20 MLN wydane (miast uhów) na ten treasssure trzeba jakichś 20 lat xD

Pozdraffiam pszyaciul.

taaa. ale jest tyle warte bo jest Zadkie (i ladne :P) a raczej wyjatkowo rzadke, a raczej wogule nie mozna go zdobyc xD
Mozna porównac Magic longsworda do avengera, tylko 5 ataku wiecej.
Dla knight ze skillami 100/100 to nie zrobi jednak róznicy.
A cena, Avenger na Pytherze zchodzil po 300k (30cc) a cene Magic longsworda to ja sobie nawet wybrazic nie moge.
POZDRO:):):)

Ghoree 30-07-2007 00:35

ehh

nobki wy sie nauczcie zyc w tym ze nigdy nic nie dostaliscie od zycia i nie dostaniecie! poprostu zazdroscicie i piszecie pierdoly i po co to? naprawde uwierzcie mi dostal widocznie cip-soft mial powod skoro je dal liczba 100 000 pacow to jest kasa tym sposobem beda zachecac nastepnych zeby dobili do 200tys i nastepny cos dostanie wiec do jasnej przestancie mu zazdroscic i pogodzcie sie z tym ze koles jest szczesciazem i tyle

P.S
niektore wypowiedzi sa zalosne

GRATZ ZYWCIEZCY!!B)

lol12345 30-07-2007 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1570967)
@up
No tak, trochę nie pomyślał.

Ty sie zastanow co ty mowisz.
Najpierw wywiady, ze ma, potem mowisz ze on nie ma, a teraz ze nie pomyslal...

albo nie myslisz albo bawisz sie w dzieciaka:baby:

to jest chyba z 4 strony ten cytat nie pamietam dokladnie

i sorka za to, ze nie ma polskich liter ale stawaic nie moge ;p

HONERA ROX!

Nikosix 30-07-2007 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lol12345 (Post 1576467)
Ty sie zastanow co ty mowisz.
Najpierw wywiady, ze ma, potem mowisz ze on nie ma, a teraz ze nie pomyslal...

albo nie myslisz albo bawisz sie w dzieciaka:baby:

to jest chyba z 4 strony ten cytat nie pamietam dokladnie

i sorka za to, ze nie ma polskich liter ale stawaic nie moge ;p

HONERA ROX!

Ten lolo ma rację. Ty chyba coś przekręcasz...

I gratz dla tego ziomalka co wygraŁ DSL, tylko to jest tylko forma zarobq dla CipSoft, bo on wkońcu nie wygraŁby gdyby nie gracze z poprzednimi PACC X(

dartra111 30-07-2007 10:43

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muminek1993 (Post 1574790)
Koles najpewniej w najblizszym czasie sellnie te legi. A cip soft ma to gdzies czy kolesia zrookuja czy nie waze ze w ostatnich dniach zarobili kupe kasy na paccach. chyba lepsze od dsl jest ten zloty puchar. CIP SOFT nawet sie nie postaral o jakas fajna nagrodeX(

A co te legi to nie jest fajna nagroda? dla posiadacza tych legow jest :]

Tomos1 30-07-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghoree (Post 1576362)
nobki wy sie nauczcie zyc w tym ze nigdy nic nie dostaliscie od zycia i nie dostaniecie! poprostu zazdroscicie i piszecie pierdoly i po co to? naprawde uwierzcie mi dostal widocznie cip-soft mial powod skoro je dal liczba 100 000 pacow to jest kasa tym sposobem beda zachecac nastepnych zeby dobili do 200tys i nastepny cos dostanie wiec do jasnej przestancie mu zazdroscic i pogodzcie sie z tym ze koles jest szczesciazem i tyle

P.S
niektore wypowiedzi sa zalosne

Masz rację, twoja wypowiedź jest żałosna między innymi.

Jeśli tak bardzo chcesz to krytykuj siebie, a nie ludzi.
A jak coś ci się nie podoba to nie pisz wcale.

Lol12345 ma rację.

HONERA ROX

Onori 30-07-2007 14:19

Zapewne część osób sprzedała swoje "muski" by zakupić ten 100k PACC.
Ludzie, wasza inteligencja mnie dobija. Z pewnością jak już to on tych DSL nie będzie nosić, tylko zostawi w domku/depo na "szpan" - a przynajmniej 90% ludzi by tak zrobiła. Jeśli sądzicie, że on będzie nosił DSL (jedyne! taka kwestia informacyjna bo pewnie część z was zapomina pisząc owe posty) tylko dla pewnej różnicy w obrażeniach to szczerze wam gratuluje!
Tak bardzo was boli, że on sprzeda DSL? Trudno! Macie okazje je zdobyć, aby później stracić je na trollach, czy innych trudnych potworach ;)
Jajć tak trudno wam to zrozumieć? To on je ma - to on jest "panem swego czasu i swego życia" może z nimi zrobić co chce - on, nie wy. To czy społeczności się to podoba, że on je sprzeda szczerze mówiąc posiadacz będzie miał pewnie w nosie. Nikt nie powiedział ani nie napisał, że on nie ma prawa ich sprzedawać, zrobi co mu się podoba - może nawet wyrzucić je do wody, co to za różnica ;)

Ps. Gratulacje ;)
Pss. Teraz niech pare osób zamiast na PACC zbiera na nowy "musk".

Etoric 30-07-2007 15:56

ja osobiście bym się podniecił, gdyż taka impreza to kasa inrl. 20mln za DSL to nie zbyt wygórowana cena, jak za nieosiągalny item. A 20kk na allegro to niedurne pieniądze.

Sir Chromos 30-07-2007 18:06

Hmm

Osobiście najbardziej chciałbym być twórcą tej gry i dostawać kasę za każdego z tych 100.000 aktywnych premium account ( nie licząc ile po drodze ich było) niz dostać tyk kilka pixeli :)

I dodatkowo zgadzam się z ludzmi iż ten konkurs pozbawiony byl sensu ponieważ nie wiem dlaczego akurat ten stu tysieczny premium account jest az tak wyjątkowy? I nie rozumiem czemu tak wszyscy sie tym podniecaja spzreda/wylozy w pokoju/wsadzi sobie w d***? Wygrał ok gratulacje mial chlopak/dziewczyna szczescie i tyle. Mam tylko nadzieje że kiedys bedzie taki konkurs ktory bedzie mial sens a nagroda bedzie naprawde ciekawa ( fakt item rare but so?) szczerze liczylem na cos bardziej oryginalnego :]

(nie)normalna 30-07-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onori (Post 1577009)
Pss. Teraz niech pare osób zamiast na PACC zbiera na nowy "musk".

Sądzę, że dla wielu jest już, niestety (a może i "stety"?), za późno ; ) Zaprzedali swoje "muski" PACCowi ; )

#topic
Cóż... Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować wygranej i życzyć, aby "szczęśliwy posiadacz" nagrody nie stracił jej w jakiś bezsensowny sposób (a takich jest wiele ; )).
Chociaż mnie to i tak niewiele obchodzi, bo nie gram w Tibię ;D

Szybki'lols 30-07-2007 19:19

Fajnie się można pośmiać tzn z tych co piszą takie offtopy ^^

Mr.Bryza 30-07-2007 19:24

Zgadzam sie z Pan_Luukas

Zgadzam sie z toba z tego co ja widze na moim serwerze (tj.Danera) zgadzam sie z toba 100 % :(zal mi takich noobkow przez jednego noobka z polski mialbym deda :/ poniewaz okradl goscia z angli i chlop teraz nienawdzi polakow :/:/ ;( zabilem go ale jak przeczytalem dzisiaj twoj post o polakach na serwach to mi sie zrobilo go zal i mu dalem swoj crown helmet wkoncu wystarczylo troche pobydz na hero;)SZACUNECZEK DLA CIEBIE I POZDROWIENIA :) PROSZE CZYTAC TEN POST 100 % RACJI MA Pan_Luukas8o

granat85 30-07-2007 21:42

jak to moj tata mowi:
"Głupi ma zawsze szczęście"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04.