![]() |
Cytuj:
Że jestem kilka dni bez PACCa, to już się świat wali? I po co mam sobie radzić sam jak to o Abertta chodzi. Ja mu tylko "lekko" pomogę ;) |
Po pierwsze primo: Abertt nie dostał DSL !
FAKE i tyle ^^ Co do szczęściarza to miał do wyboru pare rare itemków, ale wybrał DSL, mógł wybrać zupełnie inny rarek. W każdym razie GZ for him/her ! :cup: |
TY jestes fake
|
Porada!!
Wskazówka dla zwyciężcy :D
Włącz tibiecam i nagraj następujący film: Idź na Outlaw Camp i sprzedaj je za 180 gp... Będziesz legendą!! PZDR. To tylko gra.. |
Hmm
DSL są tylko na pokaz. Niby jest AoL ale co z tego, skoro będą bili tego "szczęściarza" aż sie roknie? ;) Jeden pkt. obrony więcej od golden legów. Buhauhauahauhauah padam na ryj xD Niby dostaje się hity po 9-12 mniejsze ale zeby zwróciły się te 20 MLN wydane (miast uhów) na ten treasssure trzeba jakichś 20 lat xD Pozdraffiam pszyaciul. |
Tylko Pogratulowac szczęscia!!!!:cup:
|
Jak czytam niektóre wypowiedzi, to mi ręce opadają.
|
Cytuj:
Mozna porównac Magic longsworda do avengera, tylko 5 ataku wiecej. Dla knight ze skillami 100/100 to nie zrobi jednak róznicy. A cena, Avenger na Pytherze zchodzil po 300k (30cc) a cene Magic longsworda to ja sobie nawet wybrazic nie moge. POZDRO:):):) |
ehh
nobki wy sie nauczcie zyc w tym ze nigdy nic nie dostaliscie od zycia i nie dostaniecie! poprostu zazdroscicie i piszecie pierdoly i po co to? naprawde uwierzcie mi dostal widocznie cip-soft mial powod skoro je dal liczba 100 000 pacow to jest kasa tym sposobem beda zachecac nastepnych zeby dobili do 200tys i nastepny cos dostanie wiec do jasnej przestancie mu zazdroscic i pogodzcie sie z tym ze koles jest szczesciazem i tyle
P.S niektore wypowiedzi sa zalosne GRATZ ZYWCIEZCY!!B) |
Cytuj:
Najpierw wywiady, ze ma, potem mowisz ze on nie ma, a teraz ze nie pomyslal... albo nie myslisz albo bawisz sie w dzieciaka:baby: to jest chyba z 4 strony ten cytat nie pamietam dokladnie i sorka za to, ze nie ma polskich liter ale stawaic nie moge ;p HONERA ROX! |
Cytuj:
I gratz dla tego ziomalka co wygraŁ DSL, tylko to jest tylko forma zarobq dla CipSoft, bo on wkońcu nie wygraŁby gdyby nie gracze z poprzednimi PACC X( |
...
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli tak bardzo chcesz to krytykuj siebie, a nie ludzi. A jak coś ci się nie podoba to nie pisz wcale. Lol12345 ma rację. HONERA ROX |
Zapewne część osób sprzedała swoje "muski" by zakupić ten 100k PACC.
Ludzie, wasza inteligencja mnie dobija. Z pewnością jak już to on tych DSL nie będzie nosić, tylko zostawi w domku/depo na "szpan" - a przynajmniej 90% ludzi by tak zrobiła. Jeśli sądzicie, że on będzie nosił DSL (jedyne! taka kwestia informacyjna bo pewnie część z was zapomina pisząc owe posty) tylko dla pewnej różnicy w obrażeniach to szczerze wam gratuluje! Tak bardzo was boli, że on sprzeda DSL? Trudno! Macie okazje je zdobyć, aby później stracić je na trollach, czy innych trudnych potworach ;) Jajć tak trudno wam to zrozumieć? To on je ma - to on jest "panem swego czasu i swego życia" może z nimi zrobić co chce - on, nie wy. To czy społeczności się to podoba, że on je sprzeda szczerze mówiąc posiadacz będzie miał pewnie w nosie. Nikt nie powiedział ani nie napisał, że on nie ma prawa ich sprzedawać, zrobi co mu się podoba - może nawet wyrzucić je do wody, co to za różnica ;) Ps. Gratulacje ;) Pss. Teraz niech pare osób zamiast na PACC zbiera na nowy "musk". |
ja osobiście bym się podniecił, gdyż taka impreza to kasa inrl. 20mln za DSL to nie zbyt wygórowana cena, jak za nieosiągalny item. A 20kk na allegro to niedurne pieniądze.
|
Hmm
Osobiście najbardziej chciałbym być twórcą tej gry i dostawać kasę za każdego z tych 100.000 aktywnych premium account ( nie licząc ile po drodze ich było) niz dostać tyk kilka pixeli :) I dodatkowo zgadzam się z ludzmi iż ten konkurs pozbawiony byl sensu ponieważ nie wiem dlaczego akurat ten stu tysieczny premium account jest az tak wyjątkowy? I nie rozumiem czemu tak wszyscy sie tym podniecaja spzreda/wylozy w pokoju/wsadzi sobie w d***? Wygrał ok gratulacje mial chlopak/dziewczyna szczescie i tyle. Mam tylko nadzieje że kiedys bedzie taki konkurs ktory bedzie mial sens a nagroda bedzie naprawde ciekawa ( fakt item rare but so?) szczerze liczylem na cos bardziej oryginalnego :] |
Cytuj:
#topic Cóż... Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować wygranej i życzyć, aby "szczęśliwy posiadacz" nagrody nie stracił jej w jakiś bezsensowny sposób (a takich jest wiele ; )). Chociaż mnie to i tak niewiele obchodzi, bo nie gram w Tibię ;D |
Fajnie się można pośmiać tzn z tych co piszą takie offtopy ^^
|
Zgadzam sie z Pan_Luukas
Zgadzam sie z toba z tego co ja widze na moim serwerze (tj.Danera) zgadzam sie z toba 100 % :(zal mi takich noobkow przez jednego noobka z polski mialbym deda :/ poniewaz okradl goscia z angli i chlop teraz nienawdzi polakow :/:/ ;( zabilem go ale jak przeczytalem dzisiaj twoj post o polakach na serwach to mi sie zrobilo go zal i mu dalem swoj crown helmet wkoncu wystarczylo troche pobydz na hero;)SZACUNECZEK DLA CIEBIE I POZDROWIENIA :) PROSZE CZYTAC TEN POST 100 % RACJI MA Pan_Luukas8o
|
jak to moj tata mowi:
"Głupi ma zawsze szczęście" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |