Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144747)

qeenar lee 07-09-2007 15:35

Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;]
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby:

Sergiej 07-09-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1642600)
Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;]
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby:

Wyszlismy wczoraj -.- i co swe?? kisielek w majteczki i glupie tlumaczenia ze malo na vencie lagi itp ...

it's_me 07-09-2007 15:58

Cytuj:

Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p
zgrani w cudzyslowiu bo masz ta swiadomosc ze tu chodzi o bota?

z3n3k 07-09-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1642600)

Czy ja napisałem, że to koniec?? Poprostu nie będę już tak aktywny jak zawsze... A co do opena, to myślę, że długo nie będziecie czekac no bo wkońcu mamy weekend XD

qeenar lee 07-09-2007 16:15

Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]

Enjoy

Skibo 07-09-2007 16:52

Pablo free acc =O

Nutella16 07-09-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1642663)
Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]

Enjoy

Ogarnij sie cioto

Princess Agusia 07-09-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sergiej (Post 1642621)
Wyszlismy wczoraj -.- i co swe?? kisielek w majteczki i glupie tlumaczenia ze malo na vencie lagi itp ...

hmmm dzien wczesniej nf nie wyszlo na open-.- i co nf ? kisielek byl w majteczkach a teraz cwaniakujecie ze swe wczoraj sie was bali.. nie wiem kogo tylko chcesz oszukac siebie czy ludzi czytajacych forum i nie majacych pojecia o tym co sie dzieje...zamiast pisac o kisielkach lepiej sie zorganizujcie i zrobcie cos sensownego :cup:pozdro

Nutella16 07-09-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1642911)
hmmm dzien wczesniej nf nie wyszlo na open-.- i co nf ? kisielek byl w majteczkach a teraz cwaniakujecie ze swe wczoraj sie was bali.. nie wiem kogo tylko chcesz oszukac siebie czy ludzi czytajacych forum i nie majacych pojecia o tym co sie dzieje...zamiast pisac o kisielkach lepiej sie zorganizujcie i zrobcie cos sensownego :cup:pozdro

Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo

Nide Wune 07-09-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutella16 (Post 1643072)
Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo

eNFy sa takie zajebiste ze mimo przewagi liczebnej bencki dostają oO xD

LRA nie wychodziło bo nie miało do kogo - heh jakies nf stały heh nf? a co to takiego? xD

Jovere'xik 07-09-2007 22:58

Oo Nide się odezwał.Ale lepiej było bez Ciebie na forum więc 'bye bye' :)

Nutella16 07-09-2007 23:01

Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D

AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd

You recognize Silveris. He was killed by Nonix Dark.

Jovere'xik 07-09-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutella16 (Post 1643267)
Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D

AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd

Jak by byli ciotami to na ostatnim ob by nas nie rozjebali.Chyba, że masz lepsze określenie na Nf

Sep 07 2007, 17:39:18 CEST Died at Level 150 by a frost dragon
Tralla
Ale ded chyba od kiku jakiegoś.

Princess Agusia 07-09-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutella16 (Post 1643072)

Swe maja bardzo dobra organizacje, ale jak kazdy normalny czlowiek tez swoje zycie.. jesli nie ma ludzi to nie ma sensu wychodzic na open..bo po co ? pisanie o starchu tutaj jest nie na miejscu.. to nie strach to rozsadek

Valtuz88 07-09-2007 23:38

Swe scieli exivarian za to ze pomagal na openkach NF ktore go teraz olało 8o hail pl :)

Dementiev 07-09-2007 23:40

Mysle ze dzisiejsze zabicie Silveris'a bylo takim zacheceniem aby Swe wyszli na ob no ale widac ze dzis tez nie mieli Full teamu ; )

Og' 08-09-2007 11:23

ehh jak zawsze za duzo gadania a za malo roboty... ^^'

ebernardyn 08-09-2007 16:44

http://es.youtube.com/watch?v=7FwN_q-Wdo8

Ahahahha, ale lepy dostawał :D (Btw. to Gedd)

Elvvons 08-09-2007 16:44

[CHAR]Dagon von zarvorich[/CHAR]

+ Przeczytajcie sobie post Joana z tibi.com ;)

Eló

@UP

OWNED HAHAHHAHA XDDDDDDDDDd

Og' 08-09-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1644224)
http://es.youtube.com/watch?v=7FwN_q-Wdo8

Ahahahha, ale lepy dostawał :D (Btw. to Gedd)

hehe made by Elder Sandra ;D
co do Dagona ;/ szkoda..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04.