Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   FIFA 2007- Turniej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144871)

BlueMaster 27-08-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur_Tibia...itd... (Post 1626189)
Popierając uzytkownikow piszacych kilka stron wczesniej chce wypisania sie z turnieju poprzez tradycyjne... Bye Bye !! Valencia wolna...

To ja za ciebie wejde
Bezzimienny chcesz grać hamachi napisz tam
Maggic gramy?
Zgadnijcie kto wygrał z Patrykxv w sparingu

Maggic 27-08-2007 22:08

Koniec Rozgrywek w grupie B
---------------Mecze------Pkt--------Strzelone-------Stracone
1.Patrykxv------6----------13
2.Davido--------6----------12
3.Maggic--------6----------10
4.Mazur---------6-----------0

@up - Jeżeli Sven się zgodzi możesz zastąpić Mazura...bo wtedy mam szanse na wyjście z grupy. Ale decyzja należy do Svena, jak się zgodzi wbijesz za Mazura.

LaCoSsSten 27-08-2007 22:09

Przegrana z JohnymV3 !!

AC Milan 5:4 Ja Chalsea Londyn

Kurwaa... na huj wychodzilem bramkarzem ;/;P:(:p

JohnyV3.. thx za 2 Mecze :))

JohnyV3 27-08-2007 22:11

Ja tez chce skonczyc tabele .. ale nie ma mojego rywala :(.

Spar z Lacosssten ;)

Milan - Bayern M.
6 - 2
Milan - Chelsea
5 - 4

To byly mecze hehe xD.

Davido16 27-08-2007 22:12

Koniec Rozgrywek w grupie B
---------------Mecze------Pkt--------Strzelone-------Stracone----Bilans--
1.Patrykxv------6----------13-----------10-----------------8--------+2----
2.Davido--------6----------12-----------12-----------------12----------0---
3.Maggic--------6----------10-----------11----------------13--------(-2)--
4.Mazur---------6-----------0-----------0-----------------0----------0---(wyp.)

Suma ---1 mecz-------2 mecz
Patryk~
Maggic - 5:4-------3-2-----------2-2
Davido - 5:4-------1-2-----------4-2

Davido~
Maggic - 8:7-------4-2-----------4-5
Patryk~ - 4:5------2-1-----------2-4

Maggic
Patryk - 4:5--------2-3-----------2-2
Davido - 7:8--------2-4-----------5-4

@edit

po szesnastej poprawie, w końcu tabelka jest poprawna :)

Maggic 27-08-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1626205)
To ja za ciebie wejde
Bezzimienny chcesz grać hamachi napisz tam
Maggic gramy?
Zgadnijcie kto wygrał z Patrykxv w sparingu

Ja 4-1 i 4-3 ;]

BlueMaster 27-08-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1626228)
Ja 4-1 i 4-3 ;]

A ja to co? ja z nim 4:3

JohnyV3 27-08-2007 22:27

Ejj nooB) Ma ktos kontakt z Rithien grupa 4 :):):)..bo musze zagrac z nim mecz ;| .. a pkt bys sie przydaly :D

BlueMaster 27-08-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JohnyV3 (Post 1626250)
Ejj nooB) Ma ktos kontakt z Rithien grupa 4 :):):)..bo musze zagrac z nim mecz ;| .. a pkt bys sie przydaly :D

A kiedy nasz mecz sparingowy nasz?

JohnyV3 27-08-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1626252)
A kiedy nasz mecz sparingowy nasz?

Moge teraz zagrac :)

Dark Sven 27-08-2007 22:42

Wy chyba na prawdę nie rozumiecie co się do was pisze, a wasze zachowanie w stosunku do mnie i innych użytkowników jest po prostu chamskie. Powiedziałem, że możecie wpisywać wyniki sparingów, ale nie powiedziałem, że tu panuje zasada róbta co chceta i biuro matrymonialne.

Prosze moderatora o zrobienie porządku tutaj. Jeżeli nie będzie porządku, zawiesze turniej na czas nie określony.

BlueMaster 27-08-2007 23:02

jutro ktoś musi ze mną zagrać

Vekegi 27-08-2007 23:09

z Bluemasterem ;) (on Arsenal of coz :D)

http://img159.imageshack.us/img159/3195/101copywt3.png

:<

a tu z czipsem ... Dark Svenem ! : P

http://img212.imageshack.us/img212/2...arksvener8.png

huhuhu ; PPPP

BlueMaster 28-08-2007 09:05

@up
Ham,prostak i zuo człowiek z ciebie ;<

LaCoSsSten 28-08-2007 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1626293)
Wy chyba na prawdę nie rozumiecie co się do was pisze, a wasze zachowanie w stosunku do mnie i innych użytkowników jest po prostu chamskie. Powiedziałem, że możecie wpisywać wyniki sparingów, ale nie powiedziałem, że tu panuje zasada róbta co chceta i biuro matrymonialne.

Prosze moderatora o zrobienie porządku tutaj. Jeżeli nie będzie porządku, zawiesze turniej na czas nie określony.

Dark Sven ... o co chodzi.. z tym Zamieszaniem całym ?:o Kurwaaa:(... ludzie weźcie sie do pracy grajcie.. i Nie pierdolcie jak stare baby.. Bo ten to bo ten Tamto ;/ LOL ;/ .... Spoko... Ma tu być porządek...

Dark Sven
Mam pytanko do ciebie... Jezeli pardzioch i Jędrek wypadli z turnieju moge ja zagrac za jednego z nich ... Dobry nawet jestem .... Jak mozesz to napisz mi na gg ... 9321907 lub napisz na forum posta :p

pozdrawiam LaCoSsSten :cup:

BlueMaster 28-08-2007 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaCoSsSten (Post 1626807)
Dark Sven ... o co chodzi.. z tym Zamieszaniem całym ?:o Kurwaaa:(... ludzie weźcie sie do pracy grajcie.. i Nie pierdolcie jak stare baby.. Bo ten to bo ten Tamto ;/ LOL ;/ .... Spoko... Ma tu być porządek...

Dark Sven
Mam pytanko do ciebie... Jezeli pardzioch i Jędrek wypadli z turnieju moge ja zagrac za jednego z nich ... Dobry nawet jestem .... Jak mozesz to napisz mi na gg ... 9321907 lub napisz na forum posta :p

pozdrawiam LaCoSsSten :cup:

Jeśli on to ja też !

LaCoSsSten 28-08-2007 10:40

Mecz z patrkxv !!

Benfica Lizbona 4:3 Ja Bayern Monachium
Rewanż
Ja Bayern Monachium 6:5 Benfica Lizbona

Ale skopał ... Podał bramkarzem do Mnie :))... a Roy Makaay Ale miał farta... z tą bramką Rui Costa bo wyszedłem bramkarzem za pole karne ;/ :D

Ale Wygrana sie Liczy !!! :D:cup:

BlueMaster 28-08-2007 10:41

Zagrajmy razem ok? 5677907 moje gg

ripper 28-08-2007 11:09

Niby nie mój turniej i ja nawet nie gram, ale mniejsza o to:
Weźcie wy się, kurwa, umawiajcie na pw, bo po coś ta opcja jest. Burdel czynicie.

patrykxv 28-08-2007 11:45

nom bo troszku balagan sie robi sparingi albo PW albo przez GG no ewentualnie Hamachi:) nie spamujmy tutaj albo zalozmy nowy temat wyniki sparingow i tam sobie wpisujmy i chwalmy sie osiagnieciami:) Firma Centrum Serwisowe zajmuje się profesjonalną naprawą telewizorów LCD oraz Plazma wszystkich marek zarówno powszechnego użytku jak i między innymi dla hotelarstwa, medycznych oraz przemysłowych zgodnie z międzynarodowymi standardami IPC. Początki działalności naszej Firmy związane były z monitorami CRT a następnie LCD dzięki czemu w tej dziedzinie jesteśmy pionierami. O ile dawne telewizory CRT tkz. kineskopowe znacznie różnią się od dzisiejszych LCD to już monitor LCD to identyczna technologia jak telewizor LCD. Zdobyte wieloletnie doświadczenie w połączeniu z wysokiej klasy sprzętem diagnostyczno pomiarowym daje nam nieograniczone możliwości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu na wykonane naprawy telewizorów udzielamy już od wielu lat 6 miesięczny okres gwarancji, natomiast w przypadku wymiany modułów 12 miesięcy gwarancji. Większość serwisów działających na Polskim rynku ogranicza się do stwierdzenia: „uszkodzona płyta główna, uszkodzona matryca, uszkodzony zasilacz itd. konieczna wymiana na nowe”. Firma SERWIS zajmuje się złożonymi naprawami poszczególnych modułów, ze szczególnym naciskiem na lokalizację przyczyn powstawania usterek a nie jedynie usuwanie ich skutków. Ponadto zarówno w telewizorach LCD jak i Plazma stosowane są komponenty BGA wymagające specjalistycznego sprzętu. Jako nieliczni na rynku jesteśmy przygotowani na takie rozwiązania techniczne. Posiadamy maszyny do lutowania w technologii BGA niemieckiej firmy Martin, maszyny do reballingu oraz jako jedyny serwis w Polsce profesjonalny endoskop do diagnozy w postaci endoskopowej inspekcji połączeń lutowanych ukrytych pod obudowami komponentów BGA. Dzięki temu urządzeniu proces związany z lutowaniem lub reballingiem BGA przeprowadzany jest tylko gdy zachodzi taka potrzeba a klient nie płaci za pomyłkę serwisanta związana z postawieniem błędnej diagnozy. Komponenty BGA połączenia lutowane mają ukryte pod obudowami są więc one nie widoczne dla serwisanta gołym okiem. Inspekcja rentgenowska nie pokaże nam sytuacji związanej z nieodpowiednim zwilżeniem stopu, nie do wychwycenia będzie również brak połączenia w przypadku nieprawidłowo odparowanego topnika. Jedynie endoskopowa inspekcja połączeń BGA w przypadku tego typu napraw ma praktyczne zastosowanie. Więc jeśli mają Państwo problemy z działaniem swojego urządzenia zapraszamy do siedziby naszej firmy we Wrocławiu przy ul Długosza 31. Skorzystanie z naszej oferty pozwoli Państwu bez wychodzenia z domu lub firmy oddać sprzęt do naprawy za pośrednictwem firmy kurierskiej w systemie door-to-door, aby po kilku dniach ponownie cieszyć się jego poprawnym działaniem. Skuteczność napraw telewizorów to 98%.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13.