Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandori (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146162)

Waniaz 07-01-2008 16:58

oh stare dobre czasu pamiętam jak walczyłem ze szwedami a pandorii i pamiętam jak nasi polscy wojownicy :D stali sobie przed depo i wpadli szwedzi z thaldusem na czele jak piepsznol z ue mysle że wiece co sie stało xD pozdro dla polaków z pandorii

Etun 08-01-2008 16:06

Zaczyna sie robić ciekawie:)

kozacki 08-01-2008 21:40

demioh masz wlasnie zajebisty nick, jak cie 1 raz zobaczylem mysle zwałowny nick pewnie jakis nobek patrze a tu 90 ed Rox ;d

Pacz_knight 09-01-2008 14:02

Ah ta Pandoria xD. To byly moje poczatki na tym swiecie i przekonalem sie jacy sa tam ludzie xd. Niektorzy z tad ktorzy grali gdzies tak z 3,5 roku temu moze mnie pamietaja (nie powiem kim bylem, bede mial przesrane ^^) Ja na Calmerze wbijam, pacc sie skonczyl i zaczynam robic nowa postac ;)
Aaa powiedzcie mi jescze (okolo 1,5-2 lata juz tam nie gram) jaka jest teraz sytuacja. Chodzi mi szczegulnie o wojny i kto goruje? Czyzby dalej Thaldus tyra ten swiat? :p Nie czytalem wczesnieszych postow wiec pytam ^^
Pzdr for all.

Demioh 15-01-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 1833881)
Ah ta Pandoria xD. To byly moje poczatki na tym swiecie i przekonalem sie jacy sa tam ludzie xd. Niektorzy z tad ktorzy grali gdzies tak z 3,5 roku temu moze mnie pamietaja (nie powiem kim bylem, bede mial przesrane ^^) Ja na Calmerze wbijam, pacc sie skonczyl i zaczynam robic nowa postac ;)
Aaa powiedzcie mi jescze (okolo 1,5-2 lata juz tam nie gram) jaka jest teraz sytuacja. Chodzi mi szczegulnie o wojny i kto goruje? Czyzby dalej Thaldus tyra ten swiat? :p Nie czytalem wczesnieszych postow wiec pytam ^^
Pzdr for all.

Etun Gali : Jan 14 2008, 18:11:16 CET Killed at Level 137 by Zikk
and by Crystania Xelith

do boju Pandorio ;/

Etun 15-01-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demioh (Post 1844641)
and by Crystania Xelith

do boju Pandorio ;/

ej zbigniew coś Ci powiem

nie lubie padać :(:(:(:(

Martinesz 16-01-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demioh (Post 1844641)
and by Crystania Xelith

do boju Pandorio ;/

Zbyszek wyslij rosline do nas na venta, bo mam pilna sprawę. dzieki ;D

Rafaelllo 16-01-2008 16:01

War

heh i końca nie widac nadal sie leją :D ja mam 71 lvl palek ale nie dołanczam sie do wojny z kilku prostych powodów swe mi zazwyczaj nic nie robili :) i nie chce tracic lvl ;)

Demioh 16-01-2008 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 1844861)

ta, ale ślepi to wy jesteście ;<<

Pandoria_Player 19-01-2008 00:23

Lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 1844861)

LoL Etun przestań wreszcie płakac... nie dość, że robisz to na forum tibia.com to jeszcze tutaj! żal:baby:

co to robisz jest śmieszne, ale wreszcie dostałes nauczke za swoje PA, może to cie czegoś nauczy

Demioh 19-01-2008 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoria_Player (Post 1850656)
LoL Etun przestań wreszcie płakac... nie dość, że robisz to na forum tibia.com to jeszcze tutaj! żal:baby:

co to robisz jest śmieszne, ale wreszcie dostałes nauczke za swoje PA, może to cie czegoś nauczy

wiesz... hipokryci tak mają ;-]B)

ChrisvonKyra 20-01-2008 12:24

Witam ja mam tylko takie jedno pytanie aby nie zakladac nowego topica.
Czy warto zaczynac gre na tym swiecie?

Wysiu 21-01-2008 01:26

Dojebcie wszystkich szwedow , jak wychodzilem z tarpit tomba zabil mnie:
[CHAR]Lucius Stormblade[/CHAR]
A tu gdy szedlem na DTD , tuz obok dwarven b.:
[CHAR]Mage Trav[/CHAR]
A z miech temu polak:
[CHAR]Dark Erwin[/CHAR]
Mam 41 lvl ED i juz mam dosyc kupowania hailstorm rodow nowych ...
Za kazdym razem gdy mnie P.A zabija , wylatuje mi hailstorm .
To sie nazywa lolq :c Nie no chlopaki , nie wiem czemu fraggujecie na byle kim :C
Jak nie macie kasy to idzcie se zajebac kogos z Myth na rs'ie , bedzie mial pewno bohy ;)

Pozdro ...

babcia666 21-01-2008 14:38

O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lubie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub wogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:)
Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase.
I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta:D nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s
Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty...
Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>.
Jednym zdaniem -> pandoria suxx.
@Nadol
Nie obraź się, ale chciałbym widzieć twoją grę bez Brozyna.
@edit
Zbigniewie, chodzi mi o inną rzecz; po prostu przypomniało mi się pewne wydarzenie kiedy to Brodol i Brozyn ganiali się jakieś 45 min za 30 kiną, więc nie wiem jakby Brodolek sam sobie poradził :D
A że Brozyn ma nie wiele więcej do powiedzenia od przeciętnego gracza na serwie... w to nie wnikam;p

Demioh 21-01-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666 (Post 1854923)
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lubie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub wogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:)
Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase.
I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta:D nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s
Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty...
Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>.
Jednym zdaniem -> pandoria suxx.
@Nadol
Nie obraź się, ale chciałbym widzieć twoją grę bez Brozyna.

wybacz, ale brozyn ma taką władze i możliwości na tym serwerze co ty, więc myślę że jakoś dał by radę ;)

Wysiu 23-01-2008 20:54

Dzis 23.01.08 odbyla sie walka miedzy Heat'em a Myth'em . Troche polazilem z naszymi , ale mnie Crystania Xelith ubila :(
Dalbym fotke , ale cos nie chce sie wczytac :(
A tak to hardcore byl :)

ragafewee 25-01-2008 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wysiu (Post 1859205)
Dzis 23.01.08 odbyla sie walka miedzy Heat'em a Myth'em . Troche polazilem z naszymi , ale mnie Crystania Xelith ubila :(
Dalbym fotke , ale cos nie chce sie wczytac :(
A tak to hardcore byl :)

Nasi górą xD Jeszcze ich do.k.u.r.w.i.my :)

Vlaaaadek 27-01-2008 12:26

yoo chlopaki co tam na pandori slychac ? jak leci ?

Wicheer 28-01-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 1865526)
yoo chlopaki co tam na pandori slychac ? jak leci ?

yo ;) No jest narazie bardzo dobrze. Wczorajsza openka wygrana przez nas 16:2 a szwedzi jak narazie kisza sie w pz :p

Vlaaaadek 29-01-2008 15:46

Ladnie faktycznie :)GL. Ja juz w tibie nie gralem hoho pewnie od konca wakacji gdzies xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05.