![]() |
oh stare dobre czasu pamiętam jak walczyłem ze szwedami a pandorii i pamiętam jak nasi polscy wojownicy :D stali sobie przed depo i wpadli szwedzi z thaldusem na czele jak piepsznol z ue mysle że wiece co sie stało xD pozdro dla polaków z pandorii
|
Zaczyna sie robić ciekawie:)
|
demioh masz wlasnie zajebisty nick, jak cie 1 raz zobaczylem mysle zwałowny nick pewnie jakis nobek patrze a tu 90 ed Rox ;d
|
Ah ta Pandoria xD. To byly moje poczatki na tym swiecie i przekonalem sie jacy sa tam ludzie xd. Niektorzy z tad ktorzy grali gdzies tak z 3,5 roku temu moze mnie pamietaja (nie powiem kim bylem, bede mial przesrane ^^) Ja na Calmerze wbijam, pacc sie skonczyl i zaczynam robic nowa postac ;)
Aaa powiedzcie mi jescze (okolo 1,5-2 lata juz tam nie gram) jaka jest teraz sytuacja. Chodzi mi szczegulnie o wojny i kto goruje? Czyzby dalej Thaldus tyra ten swiat? :p Nie czytalem wczesnieszych postow wiec pytam ^^ Pzdr for all. |
Cytuj:
and by Crystania Xelith do boju Pandorio ;/ |
Cytuj:
ej zbigniew coś Ci powiem nie lubie padać :(:(:(:( |
Cytuj:
|
War
heh i końca nie widac nadal sie leją :D ja mam 71 lvl palek ale nie dołanczam sie do wojny z kilku prostych powodów swe mi zazwyczaj nic nie robili :) i nie chce tracic lvl ;)
|
Cytuj:
|
Lol
Cytuj:
co to robisz jest śmieszne, ale wreszcie dostałes nauczke za swoje PA, może to cie czegoś nauczy |
Cytuj:
|
Witam ja mam tylko takie jedno pytanie aby nie zakladac nowego topica.
Czy warto zaczynac gre na tym swiecie? |
Dojebcie wszystkich szwedow , jak wychodzilem z tarpit tomba zabil mnie:
[CHAR]Lucius Stormblade[/CHAR] A tu gdy szedlem na DTD , tuz obok dwarven b.: [CHAR]Mage Trav[/CHAR] A z miech temu polak: [CHAR]Dark Erwin[/CHAR] Mam 41 lvl ED i juz mam dosyc kupowania hailstorm rodow nowych ... Za kazdym razem gdy mnie P.A zabija , wylatuje mi hailstorm . To sie nazywa lolq :c Nie no chlopaki , nie wiem czemu fraggujecie na byle kim :C Jak nie macie kasy to idzcie se zajebac kogos z Myth na rs'ie , bedzie mial pewno bohy ;) Pozdro ... |
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lubie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub wogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:) Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase. I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta:D nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty... Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>. Jednym zdaniem -> pandoria suxx. @Nadol Nie obraź się, ale chciałbym widzieć twoją grę bez Brozyna. @edit Zbigniewie, chodzi mi o inną rzecz; po prostu przypomniało mi się pewne wydarzenie kiedy to Brodol i Brozyn ganiali się jakieś 45 min za 30 kiną, więc nie wiem jakby Brodolek sam sobie poradził :D A że Brozyn ma nie wiele więcej do powiedzenia od przeciętnego gracza na serwie... w to nie wnikam;p |
Cytuj:
|
Dzis 23.01.08 odbyla sie walka miedzy Heat'em a Myth'em . Troche polazilem z naszymi , ale mnie Crystania Xelith ubila :(
Dalbym fotke , ale cos nie chce sie wczytac :( A tak to hardcore byl :) |
Cytuj:
|
yoo chlopaki co tam na pandori slychac ? jak leci ?
|
Cytuj:
|
Ladnie faktycznie :)GL. Ja juz w tibie nie gralem hoho pewnie od konca wakacji gdzies xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |