![]() |
Ja chcę poznać lepiej moją nową moc, plx.
|
Cytuj:
Wyjdź |
300 orcow own3d...
|
Nie ma parta - giną orki!
To na dole to jest taki kamień, który ma magiczną moc!!! 10 orców = 1 część Gdy uzbiera się 5 części, wtedy ożywicie potwora, który zniszczy ten świat!.... Dodam tylko Orcus może zabić np.5 orców w dzień, więc... śpieszcie się! @2xdown: Hmm...TAK! "Lecz przybędzie jeszcze jedna istota...istota o wielkiej sile, istota o wielkiej inteligencji, a jej imię będzie brzmiało...Q...Q...Qp...Qp...khy!" Więcej nie wiem...starzec nic więcej nie powiedział...zmarł... |
10000000000000000/100 ;] FAjny FAke
|
@X - Zero
Czy... czy... czy to będzie ON?! Sk... |
To wreszcie kiedy ten nowy odcinek? Myślałem, że Fake o takim małym ilorazie inteligencji, przy dodaniu bardzo niskiego (choć celowego) poziomu wykonania będzie dziennikiem... Na razie możemy spodziewać się co najwyżej dwutygodnika.
|
@X-zero & .Matik.
O co wam biega, powały jedne? |
To już nie jest śmieszne... teraz, to jest to żenujące :/
Dzięki Misza, dzięki Nardil... zwątpiłem w was |
Dzieki Misza oblesny oblechu, zwatpilem w ciebie i w tfuj umysl :/ ;/
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
@up:
Oo @top: Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta!Next parta! |
@Michss
Matrik. @X - Zero Q - py blok? |
Wiecie co wam powiem?
Nudne. Celowy kicz - owszem na początku nienajgorszy. Sam pomysł wykorzystania koncepcji noobtechnique jest git Ale to jest po prostu nudne... |
Ok, .Matrik. A więc o co biega O.o?
|
Nudząca żenada... modki, usuńcie ten temat...
To jest minimalne... stać ich na owiele więcej >.< |
Co?!Nadal nie ma next parta?!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.Macie hunta!!!!!!!
|
BOŻE !!!! oto sposób na wasze problemy :
Ukryty tekst:
#down Ukryty tekst:
|
|
Krotko mowiac ten fejk jest jak lokata ;)
|
Chyba czas zabić xD
Next parf !!! Next parf! @down: Ale Orcus ma supel moc...taką jak przedstawił 2xdown @2xdown: Yeah!! @3xdown: I nią zaczyna zabijać :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |