![]() |
Michoss, a w tych odcinkach sa jakiej jajka jeszcze??
Jesli sa to jutro juz beda odkryte ale nie wiem czy mam szukac czy tylko strace czas :/ |
Nowy part, jak zapowiadałem, chuj**y.
Na pocieszenie, specjal będzie za jakieś 20 minut. Może mniej SPECJAL JUŻ JEST. |
Nowe party nie są już takie śmieszne jak poprzednie...co nie znaczy że Precel nie roxuje bo Precel roxuje.
|
niezłe :)
|
Poje**ło mnie.
Ukryty tekst:
|
|
Brawo.
Już cię wpisuję. |
A widzisz, jednak nie.
Poza tym, nie każde jajo musi być ch*j-wie-jak-ukryte. A to "?" to zdziwienie Pana twórcy Fake'a. |
Znaki zapytania m ją różne odcienie.
To jajo albo jeden należy do "twórcy fake" a drugi do precla! Edit@ Aha i jeszcze niektórzy z mojej klasy podchodzą milczą i w końcu mówią "jajo" Precel opętał mi klasę!!! |
@up
Niestety, 2ga opcja ;) |
Takie sobie.
|
Dawno nie widzialem takiego glupiego i bezsensownego fake, jednym slowem 10/10.
|
Hmm
Moze byc 8/10
|
Niektóre odcinki sa śmieszne a niektóre nie. :D
Chyba wezme sie za paski |
@Mixer
Nie polecam, niewarto o czym to sie przekonasz ;) @Top~ TO jajo to nawet ja znalazłem, myslałem, że to istotny element parta |
Witaj Michoss.
Pisze największy fan Precla. Mam wszystkie rzeczy związane z Preclem - koszulki, czapki, balony, spodenki, majtki, bokserki, pościel, łóżko, tapety (w pokoju i na komputerze)... ogólnie wszystko. Nawet gumę do żucia Precla. Postanowiłem szerzyć wiedzę płynącą z Twoich nieprzeciętnie genialnych fake'ów. Stworzyłem Precel Fake Fansite. Jeśli wy, dobrzy ludzie (i ci źli) będziecie się rejestrować na niej, być może ona przetrwa. Jeśli zarejestruje się na niej i Michoss, proszę Cię, wyślij mi najpierw potwierdzenie (przez forum.tibia.pl), że to na prawdę Ty, a nie ktoś inny, podszywający się pod Ciebie (piszesz mi "zarejestrowałem się, mój nick to ..." w miejsce kropek wstawiasz nick). Naturalnie zostaniesz jej super administratorem. Inni użytkownicy forum też zostaną Administratorami (ale nie super) jeśli tylko wyślą mi pw (przez forum.tibia.pl, naturalnie) w którym napiszą co mogliby zrobić dla strony. Strona jest oparta na prostym systemie PHP-Fusion (tak jak strony pokroju fora.pl). Czekam na odpowiedź, Independence (znany również jako Praktikerman albo Prakt) PS. adres strony to http://precel.bnx.pl/news.php - nie bać się ludziska, to nie jest wirus itp. ;) |
Wam ludzie odwala XD.
Zarejestrowałem się, mój nick to Michoss. |
up@
Chciałbym zostać adminem. Pomógłbym stronie. Wiem wszystko o preclu. Dodałbym różne fora o Preclu, działy, i tym podobne... |
Aby być takim fajnym jak reszta, też się zarejestrowałem. Mój nick: McAffrey.
|
Nowy part, dział "Postaci" uzupełnię jak już zamknę "Akcję anty Orog" i dam wam dwa specjale. Miejcie litość, i nie spamujcie mi ciągle na GG o precla (pozdro Marcin).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |