![]() |
Cytuj:
|
Jest już testserv? I co wy z tymi końmi czy jest coś napisane na tamat koni?
|
Niema test serva, a do koni niema nic napisanego na ten temat, ale to taka ironia do tych farm xD
|
Ktoś wie kiedy testserv? :D
Bo niemogę się doczekac;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm... ostatni zimowy update był
Cytuj:
Cytuj:
@edit chociaż... wystarczy zlookać jeszcze 3 wcześniejsze zimowe updaty i już są inne daty Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
12 grudnia stawiam na to ostatnie :D |
Jedynie co mi się na razie podoba to grafika
Co do namiotów to n/c ... Nie pasują one za żadne skarby! Widać - Cipsoft już nie ma pomysłów co mają dawać, a update musi być ;] @Down Ale chodzi mi o poprawioną grafikę teraz (screeny z newsa) |
Omg
Cytuj:
Powinno sie cos zmienic w grafice bo wszyscy z tej gry sie smieja. Niech cipsoft pokarze co moga zrobic w tej sprawie. |
Popieram tych co chćą avy Cipsoft poprawił grafikę.Już nawet nonsensopedia śmieję się z Tibi:(Szkoda,bo mi grafika taka jak w Diablo 2 wystarczyłaby:p
Btw. Podbno tłumaczenie miało być już dzisiaj.Weźcie tłumaczenie EMka dajcie mu status moda i sprawa załatwionaxD |
Cytuj:
|
Zapowiada się ciekawie:D
A jak będzie, zobaczymy^^ Pozdro. |
Zrobili by cos wkoncu z tym trzecim addonem, jesli nie maja go wprowadzac to na cholere jest miejsce :P
|
No no bardzo ciekawie się zapowiada.Jestem ciekaw co będzie w dalszych newsach.;)
Co do ludzi którzy co update zmieniają profesje to tylko jeden komentarz ŻAL.Jak nie umiesz grać to nie graj,a nie zmieniasz co pół roku chara. Cytuj:
Co dalej????Zgadzam się z tobą ale jedna mała uwaga....NOS W SŁOWNIK!!!!!!!Dobrze ci to zrobi naprawde:p Cytuj:
Przydałoby się też ulepszyć Druida bo ma z "lekka" przesrane. No i miło że grafikę poprawią;) |
ładnie,mi się zmiany podobają
Ale czekam na przetłumaczenie artykułu o wyrównaniu profesji... Jest już ono gdzieś Pozdrawiam @EDIT: Tu macie przetłumaczony artykuł jakby ktoś nie wiedział: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=152990 |
Zapowiada się interesująco :p Najbardziej ciekawi mnie co dodadzą druidom oraz jakie będą nowe expowiska 8o
|
@Tatar666
A co Ci w tych farmach przeszkadza? Nie będę teraz znów pisał tego co już wcześniej w tym temacie, ale farmy w tibii to NIC ZłEGO! @Phonephell Co 2 strony w tym temacie pada pytanie o przetłumaczony tekst o profesjach, a on jest już od dawna przetłumaczony! Ludzie przetłumaczony tekst o balansacji profesji jest na 9 stronie tego tematu! |
Wali mnie wszystko co zrobią....
Chcę, aby tylko usunęli popołudniowe laggi -.- Nie da się grać na Harmoni bynajmniej.... Za co im się płaci!X( |
Cytuj:
P.S> WIem, ze to co napisalem do Askarala to nieaktualne ale nie moglem sie powstrzymac pzdr all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |