Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ładniej niż kiedykolwiek! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152893)

botmaster19 03-11-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1726734)
Gdzies jest moment

"zmiejszenie efektywnosci zasobow" tak tak swietnie teraz jako knight bede sie uhac po 100 "SLICZNIE "

Co za zjebany cipsux!

Czy mozna taka wypowiedz skomentowac inaczej niz po prostu "won debilu"?

abarth 03-11-2007 15:21

Jest już testserv? I co wy z tymi końmi czy jest coś napisane na tamat koni?

Pitch_Black 03-11-2007 15:25

Niema test serva, a do koni niema nic napisanego na ten temat, ale to taka ironia do tych farm xD

abarth 03-11-2007 15:27

Ktoś wie kiedy testserv? :D
Bo niemogę się doczekac;p

Mailuss 03-11-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1725025)
Spodziewałem się czegoś więcej, niż rzucenia paroma skrinami i kilku bzdur na temat poprawionych grafik i jakichś tam rezydencji.

Jak nie zauważyłeś to newsy dotyczące UPDATE będą pojawiały sie co piątek aż do świąt. Więc to jeszcze nie wszystko z nowości.

Uther92 03-11-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mailuss (Post 1726968)
Jak nie zauważyłeś to newsy dotyczące UPDATE będą pojawiały sie co piątek aż do świąt. Więc to jeszcze nie wszystko z nowości.

Nie do świąt tylko do update ;)

abarth 03-11-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mailuss (Post 1726968)

Hmm z tego co ja wiem to przewidywany upadate ma byc 5 grudnia

Ksuri 03-11-2007 16:04

Hmmm... ostatni zimowy update był
Cytuj:

"Dec 12 2006 - Major Game Update 7.9"
a przedostatni tak samo
Cytuj:

"Dec 12 2005 - Major Game Update 7.6"
teraz pewnie też tak będzie ;P

@edit
chociaż...
wystarczy zlookać jeszcze 3 wcześniejsze zimowe updaty i już są inne daty
Cytuj:

"Dec 14 2004 - Christmas Update 2004 (7.4)"
Cytuj:

Dec 17 2002 -Christmas Update (7.1)
Cytuj:

Dec 23 2000 -Christmas Update
czyli podsumowując od starszych ziomych updatów do najnowszych są kolejno daty 23 grudnia , 17 grudnia , 14 grudnia a potem 2 razy taka sama
12 grudnia stawiam na to ostatnie :D

a.X.e 03-11-2007 16:23

Jedynie co mi się na razie podoba to grafika

Co do namiotów to n/c ... Nie pasują one za żadne skarby!

Widać - Cipsoft już nie ma pomysłów co mają dawać, a update musi być ;]

@Down

Ale chodzi mi o poprawioną grafikę teraz (screeny z newsa)

Patrolekgorolek 03-11-2007 16:30

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez a.X.e (Post 1727077)
Jedynie co mi się na razie podoba to grafika

Co do namiotów to n/c ... Nie pasują one za żadne skarby!

Widać - Cipsoft już nie ma pomysłów co mają dawać, a update musi być ;]

lol co ty byś chcial zeby tibia nadal byla jakas kwadratowa?
Powinno sie cos zmienic w grafice bo wszyscy z tej gry sie smieja.
Niech cipsoft pokarze co moga zrobic w tej sprawie.

Leirdek 03-11-2007 16:49

Popieram tych co chćą avy Cipsoft poprawił grafikę.Już nawet nonsensopedia śmieję się z Tibi:(Szkoda,bo mi grafika taka jak w Diablo 2 wystarczyłaby:p

Btw.
Podbno tłumaczenie miało być już dzisiaj.Weźcie tłumaczenie EMka dajcie mu status moda i sprawa załatwionaxD

shoq 03-11-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leirdek (Post 1727134)
Popieram tych co chćą avy Cipsoft poprawił grafikę.Już nawet nonsensopedia śmieję się z Tibi:(

Zauważam, że nonsensopedia śmieje się z wszystkiego.

Nekromanta147 03-11-2007 17:59

Zapowiada się ciekawie:D

A jak będzie, zobaczymy^^

Pozdro.

Adamosis 03-11-2007 18:41

Zrobili by cos wkoncu z tym trzecim addonem, jesli nie maja go wprowadzac to na cholere jest miejsce :P

Tatar666 03-11-2007 18:41

No no bardzo ciekawie się zapowiada.Jestem ciekaw co będzie w dalszych newsach.;)

Co do ludzi którzy co update zmieniają profesje to tylko jeden komentarz ŻAL.Jak nie umiesz grać to nie graj,a nie zmieniasz co pół roku chara.

Cytuj:

Orginalne napisane przez Modliszka11
że bendzie dużo druidów to lipa a że ulepszom druida to dombrze. powiem wprost tibia z gry RPG (Fantasy) robi sie grom Ekonomicznom głównie w grach rpg chodzi oto żeby zabijać Mocne Potwory zzdobywać coraz nowszom broń używać potężnych czarów wykonywać tajemnicze i trudne questy a nie Uprawiać na farmie buraki czy chodować świnie
No tak farmy potem konie na wakacje może jakieś Haiti zrobią:D
Co dalej????Zgadzam się z tobą ale jedna mała uwaga....NOS W SŁOWNIK!!!!!!!Dobrze ci to zrobi naprawde:p
Cytuj:

Orginalne napisane przez Ujo
ooo zapomniałem dodać że teraz będzie można mieć farme owieczek krówek kurek co im do głowy pszyszło??mogli by dać plantacie koksu czy fabryke viagry hauhauhauahuahau to bedze juz 6 upade gdzie gówno dali faccom ja gram na ots z rl map i gitez mam to za darmo ;d
Tu zgadzam się po części.Zgadzam się z tymi farmami itd.Natomiast Facc jest po to aby zachęcić żeby kupić pacc nic więcej.Skoro tera grasz na OTSie to znaczy tylko jedno.NIE UMIESZ GRAĆ NA RL TIBIA.:baby:

Przydałoby się też ulepszyć Druida bo ma z "lekka" przesrane.

No i miło że grafikę poprawią;)

Phonephell 03-11-2007 19:38

ładnie,mi się zmiany podobają
Ale czekam na przetłumaczenie artykułu o wyrównaniu profesji...
Jest już ono gdzieś
Pozdrawiam

@EDIT: Tu macie przetłumaczony artykuł jakby ktoś nie wiedział:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=152990

Brudzio 03-11-2007 20:34

Zapowiada się interesująco :p Najbardziej ciekawi mnie co dodadzą druidom oraz jakie będą nowe expowiska 8o

ErAgOg 03-11-2007 20:36

@Tatar666

A co Ci w tych farmach przeszkadza? Nie będę teraz znów pisał tego co już wcześniej w tym temacie, ale farmy w tibii to NIC ZłEGO!

@Phonephell

Co 2 strony w tym temacie pada pytanie o przetłumaczony tekst o profesjach, a on jest już od dawna przetłumaczony! Ludzie przetłumaczony tekst o balansacji profesji jest na 9 stronie tego tematu!

Wemxiu 03-11-2007 21:27

Wali mnie wszystko co zrobią....
Chcę, aby tylko usunęli popołudniowe laggi -.-
Nie da się grać na Harmoni bynajmniej....
Za co im się płaci!X(

Jacekkkkk 03-11-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1725095)
Sam jestes zal tacy jak ty tylko by chcieli na upa hity knajtuf po 500, takie rzeczy to tylko na ots...
btw konie to bylby niezly pomysl ;o
Wedlug mnie update zapowiada sie zajebiscie jak kazdy.

Askaral widac, ze jestes "wychowany" na tibi 7.92-8.0. Moze jeszcze latajacy dywan bys w tibi chial -.- . Osobiscie zgadzam sie z *vaRi* tibia 7.6 wymiatala, wymiata i bedzie wymiatac ze wszystkich wersji tibi jakie kiedykolwiek wyszly. Co do update interesuje mnie tylko zbalansowanie postac, "ulepszenie" grafiki dla mnie jest pogorszeniem. Moim zdaniem to co nadawalo klimat tej grze byla jej prostota i to wyroznialo ją od reszty tego typu gier. Od kilku upow tibia upodabnia sie do innych gier. Szkoda :(
P.S> WIem, ze to co napisalem do Askarala to nieaktualne ale nie moglem sie powstrzymac
pzdr all

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26.