![]() |
No to teraz bedzie bardziej rpg:), mam nadzieje ze jednak druidzi nie straca tych podstawowych czarow jak exori vis:p
|
drodzy Paccowie wyobrażcie sobie że bez pacca juz nie mozna grać co z naszymi kochanymi tombami itd. bedzie tak jak na faccu na jednych tombach 10-15 ludzi i tyle mysle ze to lezy w interesach pacc zeby zrobili cos dla facc a jakie jest wasze zdanie??
|
dla mnie beznadzieja chyba bede musial sobie kupic jakas nowa klawiature od F1 do F40 zebym mogl wszystkie te bzdury umiescic na niej bo niedosc ze jak bede szedl expic to musze wybrac odpowiednie czary do ataku + czaru na leczenie ktorych ma byc w pizdoooo to dodatkowo 3 rodzaje leczenia eliksirami i jakies hoty w racie pk tez sie przydadza
katastrofa btw. zaklinam bronie pisac na prv xD |
Cytuj:
Lepiej tak nie mów bo pan dorosły Spidarman pojedzie cię od nóbów i powie że grać nie umiesz8o |
Super
Mi to łudząco przypomina Diablo 2 z wyjątkiem niszczenia się broni. Bardzo dobrze że tak sie dzieje ponieważ Diablo 2 odniosło wielki sukces.:cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Zwieshu
3 eliksiry to bardzo dobrze i jeszcze mocniejsze (mam nadzieje) manaski to very good ,juz nie bedzie tak latwo zabic magów i druidów 5 noobcharami robiącymi sd,sd,sd... Tylko jeszcze 1 mnie nurtuje... kto będzie kupował uh'y? |
Cytuj:
|
Yhy wywaliście
"zarąbiscie sie zapowiada" - tak wszyscy będą mówić a i tak pewnie all zrobią "dla posiadaczy konta premium" Zaaaal!
w kolejny piątek pewnie dadzą coś np. o potworach nowych a na dole będzie pisało: "na spotkanie z potworami będą mogli iśc posiadacze kontra Premium"... fajne update... za rok pewnie polowa Tibii będzie dla pacców... wkurza mnie jush ta gra :/ |
Tylko magowie beda mogli zaklinac bronie?
Taki knight zrobi sobie noob charka 8 sorca i se bron bedzie nim zaklinal -.- |
A Test Serwer będzie tylko dla Tutorów bo myślałem że mogą do niego wejść również posiadacze PACC.Wyjaśnijcie mi to
|
premium premium... Dla Facc też na pewno się coś znajdzie... Wiadomo, że na pewno nie tyle, w końcu na czymś muszą zarabiać ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko ciekawe kiedy ten TS otworza..
|
Mam Pytanko tylko z zakleta bronia bedzie mozna expic?czy po tych 2 godzinnach bedziesz musial uciekac bo nie bedziesz mogl udezyc? a bronie dla palkow np royal speary albo zwyle speary beda zaklinane?a fire axe albo fire sword co bedzie bedzie lodowy fires sword to troche nie realne mogli nic nie ruszac i zostawic tak jak bylo tylko dodac cos druidom i sorcom i by bylo dobrze nie ruszac knighta ani pallka mam pacca ale nie wiem czy grac w tibie jak np pallek bedzie musiale ladowac sobie speary?i ktos mi powie o co chodzi z tym swiety pallem bo nic z tego nie rozume ze co na 90 lvl demiec bedzie na 4 hity padac:o:confused:
|
i bedzie trzeba nowy klijent sciagnac :P ale i tak nie wejde nie mam czasu na test servery :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |