Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Pomocna Dłoń" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15500)

Meryba 22-04-2007 10:01

Chodzi o Tony Hawk American Weastland*
Otóż mam misje żeby zrobić tryb focus, ale jakim przyciskiem się go uruchamia.Wiem, że trzeba mieć na maksa special, ale co dalej.
*czy jakoś tak
down wchodzę w opcje controls i tam nie ma pokazane jaki klawisz do czego tlyko jakeis np vibration off/on itp

Dr.Unknown 22-04-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meryba (Post 1381701)
Chodzi o Tony Hawk American Weastland*
Otóż mam misje żeby zrobić tryb focus, ale jakim przyciskiem się go uruchamia.Wiem, że trzeba mieć na maksa special, ale co dalej.
*czy jakoś tak

Sprawdź w opcjach?

Meryba 22-04-2007 14:43

wchodzę w opcje controls i tam nie ma pokazane jaki klawisz do czego tlyko jakeis np vibration off/on itp

Karl0ss 22-04-2007 14:55

Zapewne powinno być w instrukcji... aleee... te koleś o tym mówił -.- aleee...
R3 albo L3

Pozdrwiam
@Down
Koleś który daje to zadanie na 100% to mówi...

Meryba 22-04-2007 15:49

up ale ja gram na klawiaturze up gdzie na klawiaturze przycisk L3?

Fazolec 02-05-2007 17:15

ustawienia klawiszy w wersji na kompa nie są w menu gry tylko w odzielnej aplikacji popatrz w katalogu z gra i poszukaj config***** albo cos takiego

Fazolec 02-05-2007 17:16

THS Service
tu poszukaj

Krzesław 05-05-2007 14:47

Thps 4

Nie mogę wykonać kombinacji lewo + góra + grab. Czasem mi wyjdzie, ale nieoczekiwanie. Przeszkadza mi to trochę, bo Japan jest potrzebny do wykonania wielu zadań. Mam ściągnięte wszystkie patche.
Z góry dzięki.

Meryba 25-05-2007 20:39

Jak w fifie07 zagrac jaksi mecz legendarny bo jak narazie to same towarzyskei mam

Rethfing on Aldora 25-06-2007 17:11

Zainstalowałem Bitwe o Śródziemie 2 i nie mam ani głosu w filmach, ani dialogów, np. podczas rozpoczynania/kończenia misji. Co robić?

M4r3X 29-06-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 1510111)
Zainstalowałem Bitwe o Śródziemie 2 i nie mam ani głosu w filmach, ani dialogów, np. podczas rozpoczynania/kończenia misji. Co robić?

Zainstalowałeś w sensie zakupu oryginału i zainstalowania?
Jeśli tak to polecam pisanie do wydawcy lub dystrybutora - osobiscie podobną sytuacje miałem w No One Lives Forever. O dziwo głos był na drugim biurowym kompie, gdzie karta dz. nie była zintegrowana. Zawsze możesz sprawdzić u kogoś, jeśli nie to pozostaje wysłanie maila etc.
Mało prawdopodobne by wina leżała po twojej stronie, jednak mimo wszystko polecam wymianę karty dźwiękowej wydatek rzędu 30zł (tyle kosztują najtansze karty z Soundblastera) - oczywiście po uprzednim przeszperaniu netu, oraz po maksymalnych kombinacjach.

No cóż, a jeśli jest to pirat to prawdopodobnie sciągłeś wersje RIP (okrojona, bez dźwięku i licznych 'bajerów' w celu zmniejszenia wagi) no i to już jest normalka w tego typu sprawach.

BlakHant 01-07-2007 14:32

Mam problem:
Podczas gdy gram w ID oraz dodatek zabijam wszystkie potwory i oddaje markowi amulet i ide do burmistrza i co?On mówi że musze znaleźć więcej info.

Dark Sven 25-07-2007 17:37

Rodzinka Klez... jak się tego pozbyć?

Cytuj:

Dlaczego nie uruchamia się program antywirusowy w systemie Windows?

Objawy:
W trakcie pracy może okazać się, że program antywirusowy "zniknął" - nie ma żadnej ikony w pasku systemowym i nie można go w żaden sposób uruchomić z Menu Start. Reinstalacja programu antywirusowego nie przynosi spodziewanych rezultatów.

Przyczyny:
Najczęstszą przyczyną jest zainfekowanie komputera wirusem z rodziny Klez w wyniku nieostrożnego postępowania z pocztą elektroniczną lub wyłączenia ochrony antywirusowej poczty elektronicznej. Przyczyną mogą być także nieaktualne antywirusowe bazy danych.

Rozwiązanie:
Pierwszą czynnością jest pobranie narzędzia do usuwania robaka z systemu (wpisy w Rejestrze i charakterystyczne pliki). Narzędzie to dostępne jest tutaj. Po usunięciu robaka z systemu należy użyć Skanera antywirusowego (oczywiście należy uaktualnić antywirusowe bazy danych) do całkowitego usunięcia robaka z komputera (także z poczty elektronicznej).
www.kaspersky.pl
Skaner[clarv] podaney na stronie nic nie wykrywa, Avast leży i kwiczy, a kasowanie z avasta także nic nie wykrywa choć są pliki, których nie może przeskanować. Miał już ktoś ten problem? Jeżeli tak to proszę o podanie rozwiązanie.

Edit:
Nie jest to wirus z rodziny Klez. Szczęście w nieszczęściu. Nie wiem teraz z czym wojować. Skanery nic nie wykrywają, Avast dalej leży, a programy jak się wyłączały tak się wyłączają.
Nie ważne, problem zażegnany.

Yoh Asakura 09-09-2007 17:38

Mam wielki problem z Gothiciem 3. Idę do Xardasa w Nordmarze, ten mi nawija o wyborze między bogami, mówi żeby mu przynieść artefakty i...koniec. Nie mam żadnego questa, nic, a Xardas nie chce już gadać. Jak idę potem do Rhobara, to Bezimienny mówi tylko, że Xardas szuka artefaktó i na tym koniec. Za cholerę nie wiem co zrobić dalej, błagam was pomóżcie mi bo już *****zny dostaję...

Anerian 28-09-2007 12:49

Zna ktoś jakiś dobry poradnik (po Polsku) jak robić w Simcity 4 miasta 50 000+ :?

Hieyan 28-09-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1645833)
Mam wielki problem z Gothiciem 3. Idę do Xardasa w Nordmarze, ten mi nawija o wyborze między bogami, mówi żeby mu przynieść artefakty i...koniec. Nie mam żadnego questa, nic, a Xardas nie chce już gadać. Jak idę potem do Rhobara, to Bezimienny mówi tylko, że Xardas szuka artefaktó i na tym koniec. Za cholerę nie wiem co zrobić dalej, błagam was pomóżcie mi bo już *****zny dostaję...

G3 ma kupe bugów, sam przez takie musialem raz zaczynać grę od nowa (też się postać nie odzywała) a pare razy wczytywać sejwa sprzed paru godzin (postać, która gdzieś mnie prowadziła, nagle znikała pod ziemią)

Żyłka 29-09-2007 23:17

Cytuj:

Spróbuj może przynieść mu te artefakty, choć nie wiem czy to pomoże, skoro nie dostałeś zadania. Musisz zdobyć szatę Adanosa, koronę Adanosa, amulet Adanosa i dwa pierścienie Adanosa. Przeszukaj jeszcze dziennik i upewnij się, że rzeczywiście brak w nim polecenia od Xardasa.

BlueMaster 29-09-2007 23:24

A więc,włączam fife 07,mam zainstalowanego patcha mppl,klikam tryb menedżerski,ok...Nowa gra....koniec.Wie ktoś o co chodzi

Dark Sven 29-09-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1673565)
A więc,włączam fife 07,mam zainstalowanego patcha mppl,klikam tryb menedżerski,ok...Nowa gra....koniec.Wie ktoś o co chodzi

Proponował bym zajrzeć na odpowiednie forum, ale pewnie wybrałeś drużyne z polskiej ll ligi, i nie chce ruszyć. Mi np. nie działały mecze pucharowe.

BlueMaster 30-09-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1673567)
Proponował bym zajrzeć na odpowiednie forum, ale pewnie wybrałeś drużyne z polskiej ll ligi, i nie chce ruszyć. Mi np. nie działały mecze pucharowe.

Nie,nie o to chodzi
Jak klikam nowy menedżer
To tam piszą te wszystkie atrakcje
Klikam dalej i wywala do windowsa
Nie mam 2 ligi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28.