![]() |
Działa to u was? xD Bo na Xerenie miałem 60 za amazonke czyli normalnie :/
|
@UP
To dopiero od jutra |
when
Wie ktos od ktorej dokladnie bedzie exp x 2? od 12:01 czy po ss'ie? :)
|
Już widze te masskicki :D
|
yyyyy
czemu nie ma expa x2?
|
Taa fajnie ale mały kłopot:
co z tego że Cipy dadzą mi tydzień pacc, skoro i tak sobie nie poexpie przez nałogowców (patrz: nie którzy up), którzy cały dzień będą sharować na dragach, tombach, małpach etc? Przekichane;/ ale jest też plus... tydzień double exp = dragi zajęte 24h = dużo woii za 2k each = kasa;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niema to jak miec szczescie moja stara idzie jutro do szkoly ;/;/;/;/;/
|
Kazdy narzeka że od jtura zaczyna się tydzien expa x2 a do expienia pierwsi polecicie B)... Nie wiem jaki macie problem.. co innego jakby tylko określona ilość graczy miała exp x2 to wtedy mogli by się inni buntować.. a tak? wszyscy równe szanse, to nic że wszystko będzie zajęte :D .
Biedne serwery nonpvp (secura, nerana) w których w normalny dzień są duże kolejki :D |
Kiedy to się zaczyna dziś ? o której?
|
Myślę, żę po SS.
Przynajmniej mam taką nadzieję, bo późnej sql ;c xD |
7 dni exp x2
jest 27 listopada a exp idzie normalnie;/
|
Oczywiście, że po SS. Przestańcie płakać.
|
Ja, gram na candii i chyba se juz przez te dni nie zagram ;( albo moi koledzy zaczna cisnac ich albo nie wiem
|
Double będzie, a gdzie pacc ? ;c
Account status: Free Account Dawajta bo fpertol xD Error -1 ? |
Jaka panika ... Ja się własnie zalogowałem i mam wolny tower. 200 graczy jest online jak każdego normalnego dnia. Nie widze żadnych kolejek ludzi z Brazylii. Wiec czym sie przejmować tak?
|
U nich teraz noc o ile sie nie myle, poczekaj tak do polskiej 16-17 ... ;)
Swoja droga, tez nie rozumiem tych co narzekaja, pewnie wiekszosc z nich to tacy 8 lvlki ktorzy i tak na tym nie skorzystaja :) Powinnisie sie cieszyc, szukac jakiegos spawna na ktorym nigdy nie ma ludzi bo nie najlepszy exp, a teraz bedzie wiekszy exp a ludzi nadal nie bedzie, trzeba wymyslic cos oryginalnego, ja juz cos takiego mam dla siebie:) |
Oddali juz komus te 7 dni pacc ? :>
|
W huja nas zrobili poprostu pacca nima
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |