![]() |
a my wynajelismy w 20~ osob lokal, zrzuta byla, sami wszystko organizujemy, bedzie wyjeku**abiscie ; d (w kazdym razie tak sie zapowiada)
|
A u mnie będzie tak jak zwykle, przed Tibią lub cs-em, lub na fotce czy czymś w tym stylu będę pisał z jakimiś hot 13. Do tego jakaś wielka paczka chipsów, obciachowe techno i tak do rana :( . Potem zwymiotuję i będzie super :( .
|
Btw..
http://imgcash5.imageshack.us/Himg17...=640&ysize=480 Na to bede czekal ze szczegolnoscia ;) @DOWN Co ty na pol tony dynamitu pod siedziba PZPN?? |
W zeszłym roku wyjebaliśmy w powietrze pól kilo miedziankitu w Szczawnicy, w tym roku coś bardziej spektakularnego w Rybnej (tej koło Krakowa), a do tego spirytus z Biedronki.
|
W tym roku bedzie jeszcze lepiej :)
Impreza w lokalu na kilkanascie osob, z czego 3/4 to smaczne panienki x] Oby do srody! ;D |
Ja będę uświetniał imprezę kumpla „grając” na gitarze basowej (z kumplami taki mały zespół mamy). :P I żeby być oryginalnym: ZERO ALKOHOLU… Już w tamtym roku trochę przegiąłem (syndrom jeszcze jednego pyfka) i stwierdziłem że żadna przyjemność obudzić się z kacem, nie pamiętając co się robiło na imprezie. :P
|
Do rana białego w gronie najlepszych kumpli i dziewczyny ;)
|
Ja jak zwykle ze znajomymi w domówce. Nie oszukujmy się, impreza jest lepsza, gdy jest alkohol.
Rozwalają mnie tacy ludzie co w sylwestra siedzą przed kompem i grają w Tibie... |
Jakiś znajomy mojego kumpla organizuje imprezę i mnie wprosili ; p Nie znam tam nikogo, no ale =D
|
PS 2 napierniczamy w guziczki ^^
|
U mnie jak zawsze,każdy pół litra,gieta i do lasu sie na****** a potem na rynek :)
|
s*****c sie alkoholem, zepsuc mojej pannie wieczor i obrzygac komus chate. czyli normalna impreza _/
|
Cytuj:
@topic Ma ktoś wolną chate? ;/ |
Cytuj:
@top: Jest 28, za wcześnie żeby myśleć o sylwestrze. |
Up
Taa, taka sama sytuacje masz gdy gowniarze ktorzy maja po 11 lat i byli raz na meczu krzycza hasla typu "jebac policje" "arka gdynia kurwa jest" itp noobostwo jest wszedzie ;] @top 1,5 na 3 osoby, szampan i jakies desperados "na jutro" a 23:59 na glownym placu naszej pieknej, usteckiej promenady :D |
@up
No niestety taka prawda. Juz nie moge sie patrzec na tych trzynastolatkow palacych cygary, jeden za drugim i zataczajacych sie. Fakt faktem wczesnie zaczalem, ale juz sie opamietalem :) A co do sylwestra to domowa u kolezanki, do picia osmiopaczek heinekenow, najwyzej na rano jeden zostanie jesli cos nie pojdzie po mojej mysli :D I o 0:00 na rynek przywitac nowy 2009 rok. Milej zabawy na sylwestrze i tym co pija i tym co beda siedziec na tibii do rana :) |
Pewnie wbije do kumpla, nawalimy się, pójdziemy się zabić fajerwerkami a jak się nie uda to albo kogoś zgwałcimy albo pójdziemy spać xDD
Cytuj:
|
Hmm... co do tych pijących gówniarzy... Rok temu (czyli jak miałem 15 lat) na sylwka wypiłem mieszankę curacao + touchdown + szampan. Do dzisiaj mam obrzydzenie na widok jakiegokolwiek innego alkoholu niż Tyskie, także człowiek najlepiej uczy się na błędach ;)
|
Cytuj:
|
Fakt, że to co napisał jest prawdą. Ale po co to napisał, skoro każdy o tym wie? Chciał się podbudować?...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |