![]() |
Cytuj:
Nie wiem czy jak Rise wygra to czy bedzie lepiej czy nie ale w obu gildia sa PA etc i mysle nawet ,ze w Oath jest ich wiecej ale roznica miedzy nami jest taka ,ze my potrafimy przyznac sie do bledu i nie wymyslalmy jak russel tekstow typu "bo was bylo wiecej" ,"bo wami gra furora" lub " bo zupa byla za słona " |
Rise może i ma więcej ludzi ale za to Oath ma wieksze zgranie i dobrze przemyślaną strategie a jej wyniki można zobaczyć po wczorajszym OB.
@Kafffffar a gdzie aktualizacja fragów :P |
Cytuj:
|
@Up
Wielu rzeczy nie znasz ;) |
sporo ciekawych rzeczy się można tutaj dowiedzieć :)
Propos tego screena. Nie raz i nie dwa równie niedelikatnie odnosiłem się na temat ludzi z różnych gildii, ale nie znaczyło to tego, że będę się zaraz z kimś lał. Raist (czy tam któryś z Raistów...) ma swoje zdanie o mnie - jego prawo. To samo było z Trixtarą, który mnie nienawidził, ale mnie szanował i nigdy po mnie nie przyszedł. A propos Vassantiego - miał za długi język myśląc o tym czy dojść czy nie dojść. Raczej nie wynikało to z tego, że reszta wilków doszła do wojny. Prawdopodobnie uda mi się wyciągnąć neutralne wilki z wojny, na razie gadałem tylko z Nizahe - on nie ma nic do White Wolves. Propos Etera - za stary jest by kupry (nie wiem jakie slowa sa tu zakazane ;P) lizać. Myślałem, że na wojny też jest za stary, ale jednak nie :P Coś tam Carlos mało mądrego skrobnął. Nie, to nie jest kwestia tego że nie wiemy do kogo dojść bo tu i tu mamy kumpli. Ja tam się rok naganiałem z Nizahe, teraz mnie wojny już średnio rajcują i nie chcę się w nie bawić, jak długo nikt nas nie dotknie, a i wtedy nie dojdziemy doi nikogo, tylko byśmy walczyli samodzielnie, ale licze na to, ze do tego nie dojdzie. I dajcie już spokój z tym patriotyzmem, to gra. Jedyny bonus z tego skąd jestescie, to fakt, ze mozecie uzywac polskiego na GC. Dla mnie to jest osobiscie super, ze mam kumpli z wielu miejsc bo i jezyk sobie podszkole i troche moze nawet zmadrzeje na tej niezbyt madrej grze :P DObra styka, traktujcie to jako 10 postów, bo na wszystko odpowiadałem i takie bydle wielkie wyszlo. |
|
Cytuj:
A z ruchomymi piaskami to była ironia.. |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt faktem, ze sie przyznajecie do bledow i respect dla was :) Nie mowie ze cale Rise to "zli" ludzie, mowie ze po prostu jest sporo takich o ktorych wiem ze sa "zli", bo w Rise jest tez naprawde wielu porzadnych i fajnych graczy. Cytuj:
Pozdro |
Heya.
W tej wojnie nie będzie wygranych - przegrał cały server, nie Rise, nie Eternitas. Wszyscy. A kto się do tego przyczynia? My, gracze niskie level'e, czy wysokie, to jest bez znaczenia, bo i tak zachowujemy się tak samo. To jest gra, tylko gra. Widocznie wszyscy tego nie wiedzą. |
I myślisz że tym zabłyśniesz? :| Na każdym OB czy sneaku, na którym jestem, mam pz'ta.
Daj mi swój nick, a na 100% będę miał na Tobie pz'ta. :) |
Cytuj:
|
Ja mam takie pytanko
Udostepni ktos filmik (jeżeli jest) z ob nad carlin ??:D z góry dzieki ;]:D |
Cytuj:
|
dzieki wielkie :**
|
Cytuj:
chyba dobrze napisalam :D |
Gratz
Brawo fragów Oath/Eternitas... naprawde ładnie przyfragowaliście ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36441 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |