![]() |
Cytuj:
@ On Topic: Umm, a co obstawiacie, że jutro będzie? Ja obstawiam tylko fizykę - Prawo Ohma i Kirhoffa. PS. 27-28/30 mi wychodzi z zamkniętych i otwartych :). |
Cytuj:
Skończyłem po 45minutach razem z kumplem, oboje siedzieliśmy w 1st rzędzie obok komisji (xD) i se przez 20 minut znaki na migi dla jaj pokazywaliśmy xD |
Aff nie byłem na tym forum od x czasu ;s.
Egzamin... zamkniete proste, otwarte gorzej, charakterystyka-padłem xd. Liczę na 30-37 (max) punktów może się dostanę do jakiegoś w miarę normalnego liceum... |
z tego pytania po wierszu,napisałem ze to narrator w 3os. gada do chłopca T.T...
*rayza opuszcza ręce,majac zapłakana minę i otwarta gębę z uśmiechem |
Wogole zal wspominac co odje...z ta charakterysytka, sa juz tematy na roznych forach ze inne szkoly tego nie przerabialy czy cos takiego, albo lektura byla w 2kl...zal...
Kumpel na pisal ze "zoska" to była dziewcyzna...wszysyc mieli pompe niezla ^^, w sumie lepsze niz oddac puste, ja ja...z tego co widzialem duzo osob oddawala pusta charakterysytke, lipa straszna... Co do zamknietych NIE BYLY TAKIE TRUDNE A NIEKTÓRE BANALNE, a odp w tekscie jak na wyciagniecie dloni, zobacyzmy co nam jutro przygotuja.... |
Uu, i odpowiedzi działają, nie miałem Acrobata. Z zamkniętych 20/20, z całego testu pewnie będę miał powyżej 40.
|
Cytuj:
fart plx wyszło mi 28/34 bez charakterystyki :s @rayza to pjona, tak samo zrobiłem :d |
Cytuj:
|
Zamknięte 19/20, nie jest źle ;] Krzywoustego uznałem za jednego z Wazów. Wydaje mi się, że przy charakterystyce mogę mieć max xD Kocham moją podstawówkę, która za patrona obrała sobie Tadeusza Zawadzkiego 'Zośkę'. Teraz wiem, po co mi były te nudne apele w młodości.
|
Cytuj:
|
@up
zgadzam się z Tobą, ale musisz przyznać, że mogli dać większy zakres lektur, a nie tylko te dwie. Sam dobrze napisałem charakterystyke, bo dobrze znam treść ,,Syzyfowych prac". 19/20 pkt. nie jest źle, ale jestem na siebie zły za tych jagiellonów, przecież to było banalne. |
Cytuj:
btw.Powodzenia życzyć już nie mogę, ale obyście się podostawali do wymarzonych szkół |
przymulilem charakterystyke, 3-4 watpliwe otwarte max zamkniete a chcialem 40pkt+ ; d no nic jutro musze pocisnac z 45pkt by na luzie pojsc tam gdzie chce :(
|
bez charakterystyki wyszło mi 29 pkt. ;/
(edit:nie podliczyłem tego za 4pkt?) |
Cytuj:
@edit Co napisaliscie odnosnie tego wiersza, chodzi mi dokladniej o wydarzenie historyczne ; p (napisalem, ze Powstanie Warszawskie) @edit2 Yszzz kur**! Pieprzona world war two ;/ @edit3 Bankowo bede mial 40~~ punktasów ;] mialem jakies 3 odpowiedzi zle a z charakterystyki 12 pkt plax! |
mialem szczescie, bo moja polonistka jest wielką fanką k.k. baczyńskiego i przerabialismy ten wiersz - akurat mowila o tym samym o czym były pytania
|
Cytuj:
32/35 bez charakterystyki ;/ Plx 40. Charakterystyka rooox. Jak to zobaczyłem to szanowna komisja kazała mi tak twarzy nie wykrzywiać. Najgorsze było to że kumple siedzieli w sali gimnastyczne a ja w jakiejś pięknej klasie z numerem 13!! Jupi. Siedziałem sobie tuż przed komisją (hail 1 ławka). @down: W tym rzecz że ja majce spoko przejde i tylko z humana tempy jestem ;/. Ty przynajmniej miałeś 3 cechy w pamięci, ja to robiłem w ciemno. Z nicości stworzyłem 30 linijek tekstu xD, od dzisiaj mówcie mi stworzyciel. Ja wziąłem "Rudego" bo Syzyfowe prace czytałem i zupełnie nie pamiętam (nawet nie pamiętałem jacy tam bohaterowie byli), więc fajnie jest, szafa gra. |
@Up
Czyli jutro w ostatniej? : P Mi by bardziej pasowało na matmie siedzieć z tyłu, ale jakoś tak wyszło, że siedzę na samym środku klasy i miejsca nie zmieniam. ; P @Charakterystyka Dobrze, że w 3gim omawialiśmy ,,Syzyfowe Prace`` ( których nie czytałem : / ) + oglądaliśmy film. Z 3 cech Marcina udało mi się zrobić charakterystykę na wymagane 20 linijek. ;) |
Z zamknietych 20/20 z otwartych tez niezle. Licze na 35~ do 40 ;p
|
A ja miałem na próbnym rozprawkę na temat honoru ;/ sux ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |