![]() |
rutrinek zdenerwowany ze padl mizaris:<
|
Cytuj:
|
jak sprzedales wbk to sprzedales tez i mnie:<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. pro eful szpaj jestem powiedziałem Kermitowi ze go idziecie bić na askarze i ze mu zlurowałeś gsy na pohu :( W sumie to moim zdaniem mniejsze szmacenie sie niz w twoim przypadku, w dniu wybuchu wojny AIE vs Tengu opowiadałeś jak to zajebiście żyjesz z Athwoodem i ogólnie jak go kosiasz (...) i że zawsze będziesz z nim, zmieniłeś zdanie jak AIE wbiło 10 fragów ;) Widocznie inaczej definiujemy pojęcie "szmata" Up Elokwencja FTW! _/_/_/ ;( |
@up sklej pizde, okey?
|
Cytuj:
kotku wypucuje ci chetnie ze nie gralem sam na mispexie;p logal sie czasem drugi owner Maciek:P tzn. on systka robil:P i on pucowal ze za chuja do zadnej wojny nie dochodzimy a ja po prostu zrobilem to co uwazalem za stosowne nie mowilem ze nie dojde:P a co do hacku xatalona..kilka dni temu zerwalem uklad z tamtym ownerem i po prostu z nim nie gram;p podlapal sobie xatalona i z tego co wiem to go opierdolil(nie jestem w 100% pewien ale tak mi sie wydaje) co do tego sprzedawania duzo wiecej zrobiles:P i ja i ty dobrze o tym wiemy,kotku:) na dalsze twoje posty nie bede odpisywal po prostu nie chce kontynuowac konwersacji i nie chce zasmiecac forum:P dziekuje:) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lord Nanis
Banished: until Jul 15 2008, 22:25:04 CEST because of using unofficial software to play : O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A czego zabraklo Polakom podczasz EURO? Pewnosci siebie...
|
oj padaja jak szmaty lekko mowiac;d
|
Film jest?: >
|
|
Cytuj:
|
Bar'tex
Jun 22 2008, 01:19:19 CEST Killed at Level 158 by Eak Malice and by Mlody'Willk Nathaniel Poe Jun 22 2008, 01:18:39 CEST Killed at Level 129 by Zakiya and by Eak Malice Sorcerer Pelope Jun 22 2008, 01:02:11 CEST Killed at Level 110 by Zakiya and by Mezain Kavare Jun 22 2008, 01:19:08 CEST Killed at Level 131 by Royalny Kleks |
Widac kto tu ogarnia :D Gratzor dla kleksika za fragsa ;d Kopsnalbys mi cycu gie gie na priva ;) Dawno nie gadalismy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |