![]() |
Ja pierdole, no sorry za przeklinanie ale zaraz mnie huj strzeli, miałem Vampire shield na depo, a jak dla mnie to dużo, no załamać sie mozna, mój koelga co był obok tez mial całe eq swoje i huj to strzelił, (NERANA), Jak nie zrobią cofki serva to Ide kurwa na allegro i kupuje 20k, kupuje vampke, a jak komuś Soft boots poleci ??? CIPY powinny kurwa coś zrobić a nie grafe polepszać , CIPSOFT SUX !!!
Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 15, gości: 38) loonyxd, Xany'Loth, HearMala, karol17, Byles, Vorioo, Kelhas, konstantynopolitanczyk, Mystlich, Zamne, matmaster2, asxx, Mati_Paurel, Neo_pl, DzymekofFurora Już po tym widać ile osób kicku dostało skoro wszyscy tu lookają. CIPSOFT SUX !!!!!! |
jesetm przeciwko cofki ;S
wiedzac ze sa mass kicki kladziesz itemy na dp.. to tylko swiadczy o inteligencji.. mi na neranie wczoraj tez ucieklo co nieco przez kick :p ale na cofke sie nie zgadzam :S |
Aldora off GER
Antica off GER Askara off GER Aurea off GER Azura off GER Candia off GER Non-PvP Celesta off GER Non-PvP Elysia off GER Furora off GER Guardia off GER Non-PvP Harmonia off GER Non-PvP Hiberna off GER Isara off GER Lunara off GER Nebula off GER Nerana off GER Non-PvP Obsidia off GER Refugia off GER Non-PvP Saphira off GER Selena off GER Thoria off GER Valoria off GER Xerena off GER btw. Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 21, gości: 40) |
Niech zrobią Cofke!!!
W cholere osób padło, straciło coś, najlepiej Paccom neich dni dodadzą, ale cipsoft ma to w dupie, Cipsoft - Cipowaty soft. ja pierdziele |
Join Tibia! Gwarantujemy swietną zabawę! Teraz w życie wszedł event "kto wiecej razy padnie"! Nagrodą jest satysfakcja! Jest to jedyna gra w ktorej mozesz doznac niesamowitych uczuc po tym jak grasz 10 godzin, a nastepnie nasza firma zapewnia Ci w 2 s utratę Twoich dokonań, abys mogl poczuc frajde z 50-cio krotnego wbijania tego samego lvlu.
Naszym mottem jest : "Tibia - Twórcy gry mają Cie w dupie!" P.S. Przed rozpoczęciem gry prosimy zapoznać się z pojęciem "masskick" Your ® Cipsoft Team ® |
yeah weszlem na furore xD
|
kurde noo co tak często te kicki co chile mnie wywala dosłownbie co chwile. Straciłem już niezłe eq przez to...
|
No to tak ciężko pomyśleć? Wczoraj były kicki, przedwczoraj też... kurczę, jakoś wieczorem... No to chyba lepiej zostać w depo na wieczór? Kicki są, nic nie zrobimy. Zamiast marudzić, że kolejne deady, chowajcie się do depo.
|
ja też kurde straciłem Vampirke kochaną kurwa, pracujesz na to kilka godzin a tu jeb i nie ma.
Wyobraźcie se strate np. 500k expa w tył, 100k w tył, strate skilli, mówie o high lvl, przez jebany mass kick |
k, zalogowalem sie, ale juz na dzis nie gram xD Nie wiadomo co sie jeszcze stanie... Stevie sie wkurzy i co bedzie? :<
|
Dziś kolejne mass kick na Refugi !!! :/ Pół serwerów znów off :/
|
Cytuj:
@ down a ktoś mu karze w to grać ? |
Kolega chciał by wrzucić pewnien obrazek:
http://img247.imageshack.us/img247/4501/kurwapr0.jpg http://img247.imageshack.us/img247/4...6eebab0f5f.jpg xD Fuck Cipsoft !!! |
Zajebiście, myślałem, że nie padne a jednak :p Szybko pognałem na miejscówe i odzyskałem bright sworda xD Have a lot fun with those lags ^^
|
zal mi cie kur,.a dzieciaku... .
|
Ja mam propozycje do wszystkich użytkowników, którzy żalą się na massy, bo stracili coś w "GRZE". Podkreślam iż jest to tylko gra za którą nie warto tracić nerwów. Dlatego już możecie się iść zabić, bo życie rzeczywiste jest dla was mniej warte niż te w Tibii.
PS. CipSoft specjalnie robi kicki żeby jak najmniej osób grało... Bless. |
podziałało chwilę i znowu kick... a teraz znowu działa ^^
|
co do jednego sie mogę zgodzić z tym obrazkiem...czasami otsy bywają stabilniejsze :D
|
upupup
wy*******aj ****u nie wiesz co stracilem 30gp.. a 30gp jest dla mnie zecza wiecej warta niz jakies tam zycie w realu :baby: . |
skromnie okolo 9h skillowanka w tył.. da sie przezyc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |