Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mass Kick? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177191)

loonyxd 03-06-2008 19:38

Ja pierdole, no sorry za przeklinanie ale zaraz mnie huj strzeli, miałem Vampire shield na depo, a jak dla mnie to dużo, no załamać sie mozna, mój koelga co był obok tez mial całe eq swoje i huj to strzelił, (NERANA), Jak nie zrobią cofki serva to Ide kurwa na allegro i kupuje 20k, kupuje vampke, a jak komuś Soft boots poleci ??? CIPY powinny kurwa coś zrobić a nie grafe polepszać , CIPSOFT SUX !!!

Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 15, gości: 38)
loonyxd, Xany'Loth, HearMala, karol17, Byles, Vorioo, Kelhas, konstantynopolitanczyk, Mystlich, Zamne, matmaster2, asxx, Mati_Paurel, Neo_pl, DzymekofFurora

Już po tym widać ile osób kicku dostało skoro wszyscy tu lookają. CIPSOFT SUX !!!!!!

HearMala 03-06-2008 19:40

jesetm przeciwko cofki ;S
wiedzac ze sa mass kicki kladziesz itemy na dp.. to tylko swiadczy o inteligencji..
mi na neranie wczoraj tez ucieklo co nieco przez kick :p
ale na cofke sie nie zgadzam :S

konstantynopolitanczyk 03-06-2008 19:41

Aldora off GER
Antica off GER
Askara off GER
Aurea off GER
Azura off GER
Candia off GER Non-PvP
Celesta off GER Non-PvP
Elysia off GER
Furora off GER
Guardia off GER Non-PvP
Harmonia off GER Non-PvP
Hiberna off GER
Isara off GER
Lunara off GER
Nebula off GER
Nerana off GER Non-PvP
Obsidia off GER
Refugia off GER Non-PvP
Saphira off GER
Selena off GER
Thoria off GER
Valoria off GER
Xerena off GER

btw. Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 21, gości: 40)

loonyxd 03-06-2008 19:43

Niech zrobią Cofke!!!
W cholere osób padło, straciło coś, najlepiej Paccom neich dni dodadzą, ale cipsoft ma to w dupie, Cipsoft - Cipowaty soft. ja pierdziele

Neo_pl 03-06-2008 19:45

Join Tibia! Gwarantujemy swietną zabawę! Teraz w życie wszedł event "kto wiecej razy padnie"! Nagrodą jest satysfakcja! Jest to jedyna gra w ktorej mozesz doznac niesamowitych uczuc po tym jak grasz 10 godzin, a nastepnie nasza firma zapewnia Ci w 2 s utratę Twoich dokonań, abys mogl poczuc frajde z 50-cio krotnego wbijania tego samego lvlu.
Naszym mottem jest :
"Tibia - Twórcy gry mają Cie w dupie!"

P.S. Przed rozpoczęciem gry prosimy zapoznać się z pojęciem "masskick"

Your
® Cipsoft Team ®

konstantynopolitanczyk 03-06-2008 19:46

yeah weszlem na furore xD

grb1989 03-06-2008 19:46

kurde noo co tak często te kicki co chile mnie wywala dosłownbie co chwile. Straciłem już niezłe eq przez to...

Dragon-Fly 03-06-2008 19:47

No to tak ciężko pomyśleć? Wczoraj były kicki, przedwczoraj też... kurczę, jakoś wieczorem... No to chyba lepiej zostać w depo na wieczór? Kicki są, nic nie zrobimy. Zamiast marudzić, że kolejne deady, chowajcie się do depo.

loonyxd 03-06-2008 19:48

ja też kurde straciłem Vampirke kochaną kurwa, pracujesz na to kilka godzin a tu jeb i nie ma.
Wyobraźcie se strate np. 500k expa w tył, 100k w tył, strate skilli, mówie o high lvl, przez jebany mass kick

DzymekofFurora 03-06-2008 19:51

k, zalogowalem sie, ale juz na dzis nie gram xD Nie wiadomo co sie jeszcze stanie... Stevie sie wkurzy i co bedzie? :<

andegrand 03-06-2008 19:55

Dziś kolejne mass kick na Refugi !!! :/ Pół serwerów znów off :/

neopostman 03-06-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez loonyxd (Post 2094006)
ja też kurde straciłem Vampirke kochaną kurwa, pracujesz na to kilka godzin a tu jeb i nie ma.
Wyobraźcie se strate np. 500k expa w tył, 100k w tył, strate skilli, mówie o high lvl, przez jebany mass kick

Ojej : <. Masz problem, i naprawdę wielkie powody do samookalecznia i samobójstwa : O . Gdybyś tylko znał troszkę angielski i po szperał po tibia.com, znalazł byś sugestię, aby dzisiaj unikać groźnych miejsc, etc. Btw, ja straciłem swoje "kochane" 3 miliony expa i swojego "kochanego" aol-a, jednak nie widzę w tym nic złego, to gra, w życiu jest wiele gorszych sytuacji. Podchodzę do tego nawet z pewnym dystansem (mam to gdzieś.). Btw. to nie wina cipsoftu tylko ataków DDoS, więc mimo wszystko nie rzucałbym tak pochopnie wyzwiskami.

@ down
a ktoś mu karze w to grać ?

loonyxd 03-06-2008 19:59

Kolega chciał by wrzucić pewnien obrazek:

http://img247.imageshack.us/img247/4501/kurwapr0.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/4...6eebab0f5f.jpg

xD

Fuck Cipsoft !!!

Avensus 03-06-2008 20:01

Zajebiście, myślałem, że nie padne a jednak :p Szybko pognałem na miejscówe i odzyskałem bright sworda xD Have a lot fun with those lags ^^

popolz 03-06-2008 20:02

zal mi cie kur,.a dzieciaku... .

Duand 03-06-2008 20:03

Ja mam propozycje do wszystkich użytkowników, którzy żalą się na massy, bo stracili coś w "GRZE". Podkreślam iż jest to tylko gra za którą nie warto tracić nerwów. Dlatego już możecie się iść zabić, bo życie rzeczywiste jest dla was mniej warte niż te w Tibii.

PS. CipSoft specjalnie robi kicki żeby jak najmniej osób grało...

Bless.

grb1989 03-06-2008 20:04

podziałało chwilę i znowu kick... a teraz znowu działa ^^

Levi 03-06-2008 20:04

co do jednego sie mogę zgodzić z tym obrazkiem...czasami otsy bywają stabilniejsze :D

popolz 03-06-2008 20:06

upupup
wy*******aj ****u nie wiesz co stracilem 30gp..
a 30gp jest dla mnie zecza wiecej warta niz jakies tam zycie w realu :baby: .

Frankolek 03-06-2008 20:06

skromnie okolo 9h skillowanka w tył.. da sie przezyc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48.