![]() |
Jeżeli było przepraszam ale nie sposób przeczytać całego tematu.
1. Czy jeżeli mam kupiony domek i skończy mi się pacc to domek przepada i cała kasa jaką za niego dałem? Muszę go sprzedać zanim skończy mi się pacc? |
Chwila , chwila.Chyba czegoś nie zrozumiałem.To jak sie kupi Pacca i powiedzmy że sie wyczerpał to tak jakby trace chara??Chyba źle zrozumiałem ale proszę o odpowiedź!!!!!!!!!!
|
To raczej głupie pytanie, ale zaryzykuję, bo chcę być pewny. xD
Czy jak zalicytuję domek i wygram licytację to nie muszę mieć kasy w depo tylko na koncie? Po to ten bank chyba. :) Już znalazłem odpowiedź. Jak się posty usuwa? |
Matko jedyna pełno byków!!!!
Popraw! |
Witam.
Czy jest możliwość kupowania Pacc na jeden/kilka dni (np 3 dni ). Niechodzi mi rzecz jasna zeby poexpic na terenach pacc lecz o postman questa ;) . |
@up: nie.minimum 3 miesiące.
|
Mam pytanie
Jak kupilem domek (shop) to jest jakas komenda zeby wypisywac rzeczy ktore mam na sell? Jaka jest komenda zeby wszyscy wchodzili do domku? |
Cytuj:
|
Witam mam kilka pytań na temat pacc.
1. Czy się w ogóle opłaca kupować premium account? 2. Co robić w przypadku oszustwa przez Allegro? 3.Jaki procent graczy w tibii ma premium account? <na oko> 4.Od którego lvla zalecacie kupno pacca? |
pko inteligo
A czy jesli mam konto pko inteligo to tez moge kupic pacca???
|
Cytuj:
|
Załóżmy, że mam 40 $ i chcę kupić za nie pacc. Czy za dolary też sprzedają pacc ? Patrząc na kursy walut wnioskuję, że lepiej jest kupić za dolary.
|
Mam pytanie czym sie różni swiat Premia od zwyklego
|
Cytuj:
|
-.--
Cytuj:
|
A można przez tibię.pl zamówić pacca na 30 dni?
|
Cytuj:
np "south Carlin cottage" Adimek krotki nomad mammoth itp wypelniasz nickami jeden po drugim |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2- w sumie nic bo przez allegro to troche tak dziko... chodź sam tak kupiłem :P musisz szukać takeigo co ma dużo dobrych opini-nie oszukuje ale nie 15 opini danych przez kumpli z klasy... tylko tak z 300.. to pewniejszy :D 3: mniej niż facc ;] Pacc jest jak szlachta w średniowieczu :P lcizbowo xD no moze troche wiecej :D 4- mozesz nawet od 1 bo na akzdym kroku od narodzin masz lepsze warunki rozwojowe ale wiekszosc powie ze tak od 50 lvla bo po 50 lvlu na faccowych ekspowiskach nic nie ma do roboty... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |