Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Muzyczne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=280)
-   -   Muzyka, koncerty etc. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=181276)

Gierubesoen 03-08-2009 17:28

Gdybym miał jakąś kasę, pewnie bym pojechał. No ale pierwszy Woodstock jeszcze przede mną :)

Kenixia 04-08-2009 01:22

Ja byłam na woodstocku. Po prostu miazga, za rok tam wracam. ; ) Ale Dżem jednak trochę słabo.

Kriptomer 04-08-2009 09:33

7ego jednak jadę do Wodzisławia Śląskiego na 2dniowy Reggae Festiwal i 22ego do Kluczborka na Stolica Reggae Festiwal :) A co do dalszych planów, narazie ich nie mam, mam nadzieje że happysad zagra gdzieś blisko no i może zabili mi żółwia

Martka 04-08-2009 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 2615303)
Ja byłam na woodstocku. Po prostu miazga, za rok tam wracam. ; ) Ale Dżem jednak trochę słabo.

Za to Guano zagrali zajebiście, gdybym nie bała się przemoknięcia całego mego dobytku, to pewnie zostałabym do końca, a tak pominęłam bis. No ale, nie co dzień zasypia się przy 'Lords of the boards' na żywo ;]

Gierubesoen 04-08-2009 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kriptomer (Post 2615413)
7ego jednak jadę do Wodzisławia Śląskiego na 2dniowy Reggae Festiwal i 22ego do Kluczborka na Stolica Reggae Festiwal :)

Ja tam już się czaję na One Love 09 ;]

Akkorin 04-08-2009 13:49

A ja jak GA grało poszedłem na jedzenie do Kryszny, nie przepadam za nimi. Później chwila w namiocie, żeby odpocząć przed pogo na Korpiklaani (szczególnie ze względu na nich pojawiłem się na Woodstocku) i ten deszcz lunął. Na szczęście jak leśnicy skończyli grać pierwszy song, to trochę się uspokoiło i w pół minuty ze stoku zleciałem pod samą scenę. Po koncercie stwierdziłem, że rozjebali wszystko co było na festiwalu.

semilunaris 04-08-2009 23:25

W jakim sensie rozjebali?

Dla mnie korpiklaani okazało się wielkim rozczarowaniem, zwłaszcza autystyczny skrzypek. 0 takiej "dzikiej" więzi z publiką. Czułem się, jakbym był na weselu koleżanki, która zaszła w ciążę przez przypadek i potrzebowała na gwałt taniej kapeli, która zna 3 takty i gra kiwając się na boki od czasu do czasu.

Pogo było ostre, ludzie mili. Do zobaczenia za rok. :D

Lasooch 05-08-2009 11:12

If the kids are united they will never be divided!

Ze względu na pewne problemy natury technicznej (spontaniczny skok w błoto w glanach i pełnym ubraniu, mam po tym obtarte całe stopy :X), po Sham 69 już nie pogowałem. Ale ogólnie - zajebiście : )

Jak ktoś widział kmiota w koszulce 'BIORĘ DO PAPY ZA PIWO' - to byłem właśnie ja ; )

Kenixia 07-08-2009 10:42

Ja w czasie GA zbierałam się do domu. Ale ogólnie trzeba przyznać, że dużo się działo na małej scenie i na tej scenie od Kryszny. Zwłaszcza pod względem reggae. :d

Zalgadis 07-08-2009 12:39

Woodstock udany :]

Podziękowania dla Jelonka za cover Metallici, sad but true \o/

Kubon 07-08-2009 22:05

A na U2 byl ktos?
Bo ja zaluje ze nie przgladajac filmiki

np ten z flaga:
http://www.youtube.com/watch?v=0ITUbfXAkLc

nemalaz2 07-08-2009 23:32

ja bylem na utwo wczoraj, byli tacy kolesie rock roll i ladnie sobie spiewali :o
zal tylko bo angielsku jak mowili

Gierubesoen 08-08-2009 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 2618388)
A na U2 byl ktos?

Moja matka była, ona chyba jeszcze nie wróciła do rzeczywistości, też żałuję :P

Gierubesoen 25-08-2009 20:14

Wybiera się ktoś na One Love Sound Fest 2009 we Wrocławiu?^^

Snopeczek 25-08-2009 21:24

Nic nie przebije Outline Color Festivalu u mnie w Łodzi póki co, więc zapraszam ;)

Rafayen 28-08-2009 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2633638)
Wybiera się ktoś na One Love Sound Fest 2009 we Wrocławiu?^^

Tak ja sie wybieram, bilety już kupione!

Pipcio 28-08-2009 15:36

Ja też byłem na WOODSTOCK pierwszy raz... i wyobrażałem to sobie całkiem inaczej... było 100x lepiej niż to sobie wyobrażałem ... totalny chillout ;D
Ludzie pokojowo nastawieni , cały czas zajebista impreza , ohydne żarcie Krisznowców :D no i muzyka , Dżem faktycznie nie zagrał mojego ukochanego Wehikułu Czasu i grali trochę smętnie... jeszcze ta akcja podczas tego koncertu , chyba ktoś zemdlał , Korpikllanów przespałem :/ , na Calibanie była miazga (!) - taki rozpierdol :D następnie Clawfinger , wokaliście musiało się zajebiście podobać, następne Guano Apes - Koncert niezły , wokalistka bardzo energiczna no i pięknie ubrana w białe szaty ;D Gage przegapiłem u Krisznowców ale za to byłem na Dubska , przegapiłem Lecha Wałęse :/ Nie poszedłem do wioski forumowej ... ,też chciałem się przejść do wioski Allegro po darmowe kondomy i marchewki, przegapiłem też flashmoba w Sobotę w wioscę piwnej :/ nie byłem też na rozpoczęciu , woleliśmy pod kranami lać laski szlauchem z wodą :D
A co myślicie o Woodstockowym Lechu ? Jak dla mnie piwo dobre ale strasznie słabe i drogie :D

Jedzie ktoś na Magie Rocka dzisiaj w Lyskach??
Zagra Vader , Ksu, Pudelsi , Ira ... jeszcze jakieś ;) impreza rozpoczęła się 12 minut temu :D ja już się zbieram :D

Martka 28-08-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 2635716)
Ja też byłem na WOODSTOCK pierwszy raz... i wyobrażałem to sobie całkiem inaczej... było 100x lepiej niż to sobie wyobrażałem ... totalny chillout ;D
Ludzie pokojowo nastawieni , cały czas zajebista impreza , ohydne żarcie Krisznowców :D no i muzyka , Dżem faktycznie nie zagrał mojego ukochanego Wehikułu Czasu i grali trochę smętnie... jeszcze ta akcja podczas tego koncertu , chyba ktoś zemdlał , Korpikllanów przespałem :/ , na Calibanie była miazga (!) - taki rozpierdol :D następnie Clawfinger , wokaliście musiało się zajebiście podobać, następne Guano Apes - Koncert niezły , wokalistka bardzo energiczna no i pięknie ubrana w białe szaty ;D Gage przegapiłem u Krisznowców ale za to byłem na Dubska , przegapiłem Lecha Wałęse :/ Nie poszedłem do wioski forumowej ... ,też chciałem się przejść do wioski Allegro po darmowe kondomy i marchewki, przegapiłem też flashmoba w Sobotę w wioscę piwnej :/ nie byłem też na rozpoczęciu , woleliśmy pod kranami lać laski szlauchem z wodą :D
A co myślicie o Woodstockowym Lechu ? Jak dla mnie piwo dobre ale strasznie słabe i drogie :D

Jedzie ktoś na Magie Rocka dzisiaj w Lyskach??
Zagra Vader , Ksu, Pudelsi , Ira ... jeszcze jakieś ;) impreza rozpoczęła się 12 minut temu :D ja już się zbieram :D

Ryż z sosem i te dziwne czipsy byłam w stanie jeść tylko przez pierwsze dwa dni, później trzeba było robić spacerki do biedronki ;]
Zimny Lech był wręcz ambrozją po kilku dniach picia ciepłych keinegerów, a cena nawet nie bardzo zawyżona. Na straganie allegro chyba najwięcej czasu spędzałam, cudowny cień, jeszcze te koraliki, konkursy i marchewki.
Występ GA był zajebisty, improwizacja przy No Speech dosłownie mnie rozwaliła na łopatki. Zaprawdę, cudowne przeżycia ; )

Rater 28-08-2009 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 2618388)
A na U2 byl ktos?

np ten z flaga:
http://www.youtube.com/watch?v=0ITUbfXAkLc

Byłem na U2 na płycie. Pierwsze wrażenie po wejściu na stadion - ogromna i wspaniale wyglądająca scena. Potem support, który grał z 20 minut, a potem godzina czekania na U2 ;D Później to już tylko rocknroll. Grali wszystkie najsławniejsze kawałki: One, Bloody Sunday, Vertigo, Beautiful day, With or without you, a do tego utwory z nowej płyty.

Sama scena była genialnie zrobiona. Na jej szczycie wielki telebim, który pokazywał obraz na 360 stopni. W połowie koncertu zaczął się rozsuwać i zajął całą przestrzeń na scenie - taki wielki cylinder. Generalnie magiczny koncert ^^

Kubon 28-08-2009 17:15

@up
Snow Patrol gral tylko 20 minut? ;<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03.