![]() |
sry ze duzo pisze ale: ta ta
16:53 You lose 30 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:53 You lose 30 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:53 You lose 2 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:53 You lose 35 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:53 You lose 35 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:54 Royal pogromca malinek [10]: exura 16:54 Royal pogromca malinek [10]: exura 16:54 You lose 19 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:54 Royal pogromca malinek [10]: oi 16:54 You lose 26 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:54 You lose 13 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:54 You lose 16 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:54 You lose 33 hitpoints due to an attack by a wisp. 16:54 Royal pogromca malinek [10]: IHAAAAAAAAAA troche sie leczy ale moze z 8hp jejejejejejejeje :cup: :cup: ma ok 125hp i 65expa, skąd wiem? bo nakręciłem |
X(X(X(X(X(X(no właśnie idziesz to wyroczni mam dać mapke??
X( |
tylko poisdze gdzie to jest i czy jest silne
pees. czy ktos gra na lucerze???? piszcie do Royal pogromca mlinek xD pozdr |
Ja Niedługo dołączę Screena Ale w jednym miejscu widziałem potwora niema go nigdzie tibia.pl i inne strony fanowskie tibi nazywa sie on "Basilisk" Ma wygląd Snake :cup: Jak Zrobię Screena to wam pokaże B)
Powiem Tylko ze widziałem go Na Samym dole slimow W Kazordoon 3.Miejsce Skilowania Czyli na dol mamy rozgałęźnik Na prawo i lewo. To Idziemy lewo !! jak sie stoi skilujac idziemy 2 kratki do przodu i w lewo 1. Jesteśmy obok ściany na końcu ekranu widać jakieś pomieszczenie trzeba poczekać aż potworek podejdzie to go zobaczymy :D |
Basilisk
http://img518.imageshack.us/img518/3...kroxfz6.th.jpg
Nie wierzycie Sprawdźcie np.Nicki z Trade mój :baby: . A nawet jeśli ktoś tu kiedyś skilował niech przyjdzie sam zobaczy i doda komentarz :cup: Jupi jestem odkrywca 8o |
@up
Ale debil z ciebie to juz odkryto x lat temu -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |