Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   After Dark vs. Slap & Buchamy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190811)

Shepard 01-12-2008 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
Haha Shepard~ no lifer

Ano, ze mnie nolifer przykładny! Nie wiedziałeś?! :)
Wystarczy sprawdzić pskonejotta, same insomaniace xD

Pozdrawiam, Shepard.

Valest 01-12-2008 16:39

Źle mnie zrozumiałeś ,o to chodzi :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2355668)
przynajmniej bys mogl wrocic do codziennych zajec nie wiem co masz we bani zeby nonsensonie grac w tibie az ci oczy wypadna. No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.

Btw wiesz co ta sa imprezy, melanze, spotkania z kumplami lub postaranie sie o jakas dupe?

Shepard 01-12-2008 19:35

No właśnie tak to zrozumiałem, to miało być ironicznie lol xd

acid22 01-12-2008 21:13

oj i ktoś tam chyba usną ;>

Kuczer88 02-12-2008 13:36

Wielki Kuczeros Daje Reprymende :d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 2264141)
Drogi ch** go wie kim ty jesteś, bo masz zbyt mało odwagi żeby pisać w swoim imieniu B).. jeśli dla Ciebie lizanie d. to jest to ,ze normalnie rozmawiam z niektórymi ludźmi bez względu na to po której są stronie twoja sprawa.. :oNie należę do osób które w jeden dzień pija z kimś vodke a na drugi delejtuja mu chara bo maja zbjeba** psyche przez tą grę... Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.X(Co do szwedów siedziałam z nimi na vt od początku gry na kyrze.. nawet jak przegrali wojnę z polakami.. wiec nie mam nic sobie do zarzucenia... wiec mój drogi Ch** go wie kto ty jesteś skończ pierd**lic na mój temat . A zresztą Ty mówiłeś coś , czy to tylko gnój parował ?? ... rozumie ze masz problemy emocjonalne i chcesz odwrócić uwagę od siebie ale to naprawdę nie moja wina, że w dzieciństwie karmili cie z procy i teraz masz gębę jak tłuczek do ziemniaków,czy że jesteś rozwinięty jak papier toaletowy. Chyba ci się coś zassało w mózgu, albo lepiej idź do stolarza, bo ci się klepki poluzowały, a nie wypowiadaj sie na forum o czymś o czym nie masz pojęcia.. chociaż w sumie mi to wisi jak kilo kitu na agrafce:p
Rada na przyszłość :lecz się na nogi, bo niestety na głowę już za późno.:cup:

Czesc Agnieszka :) Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA :D) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach :) Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie :)

Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer

P.S. Milo bylo....

Princess Agusia 03-12-2008 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 2359038)
Czesc Agnieszka :) Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA :D) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach :) Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie :)

Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer

P.S. Milo bylo....

Maciuś Maciuś.. jak chcesz sobie pogadać, wypisz mi swoje żale na nk albo gg, jak znajdę chwilkę to zrobię Ci prezent na Mikołaja i odpowiem..tymczasem pozdrawiam serdecznie.. Twoja Agniesia :***

pCz 03-12-2008 21:11

http://www.allegro.pl/item497065000_...er_okazja.html
jedyny niepowtarzalny hlvl na sprzedaz?:x

goog 04-12-2008 21:14

Chciałbym mieć tyle wyświetleń na moich aukcjach ;]
Powinien jeszcze dopisać: "kup postać, będziesz ql".

Valest 09-12-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OgorOvvner123 (Post 2365628)
,co Wy wiecie o war,openkach i innych sprawach tego typu :) Wojna jest piekna i ekscytujaca,nagłe zaskoczenia przeciwnika,i inne takie..

Chcialeś wojny to ją masz xD

Z tego co wiem padło kilka osób dziś
Od nas Elfhame
Od polaków
Puzi/Nephtis/Gwinn

Dzisiaj
Katarzyna

Izorath

Bloody'Lady 11-12-2008 19:05

Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye

Valest 12-12-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloody'Lady (Post 2372371)
Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye

Boltos też

Bloody'Lady 14-12-2008 17:15

Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260

Imperor 14-12-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloody'Lady (Post 2376947)
Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260

Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup:

Bloody'Lady 15-12-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2377563)
Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup:

Ip venta zostało zmienione przed ob tylko że na serwer w Holandii a serwery w Holandii zostały wyłączone na parę dni i du*a zimna xD

Jovere'xik 16-12-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2377563)

może 100 osób tam jeszcze było?

Cytuj:

boze jak czytam te gowna co tu piszecie to nie wiem czy sie smiac czy plakac dewagacje w chuj niewiadomo na jaki temat pierdolicie o niczym i wogole nie wiem czy tkos wam za to placi czy nie ale zal w chuj... walczy sie dla zabawy bo trzeba miec naryte w chuj zeby tylko expic ale coz niektorzy tego nie rozumieja
Izorath... robisz co innego, a co innego piszesz. Przypomnij sobie jak jeszcze mogłeś postawić bota na dlair albo dobić magic to całyczas na kompie siedziałeś przed tibia, a teraz głupoty pierdolisz. Mówisz, że walczy się dla zabawy? Ale nie z Tobą który pada za kazdym razem jak szmata i się na dodatek obraża i nie chce później wejść nawet na venta :)

Imperor 17-12-2008 22:21

@UP

Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola.

Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek.

Jovere'xik 17-12-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2381652)
@UP

Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola.

Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek.

Czekaj czekaj czegoś nie rozumiem...pisałeś, że "15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD
Nie wiem kim Ty jesteś, kto Ci to napisał że ""15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD" ale proponuje Ci policzyć jeszcze raz ile kogo było i wyjdzie.
Dodatkowo możesz mi napisać kto kogo rozpierdolił bo może ja inną ob oglądałem. :)

Nie jestem fanem ani SWE ani PL ani ESP po prostu szkoda mi takich "hejterów" jak Ty którzy p..dolą głupoty na tibja pl

masz tu swoich 15 wojowników
1.zerio
2.ervelio
3.rybinhio
4.tetro
5.misio
6.ladybloody
7.sylka spid
8.tokito
9.ragap
10.vishu
11.jamar
12.norf
13.naruto of kura
14.theo vanmagic
15.fokus druid
16.napmage
17.bladevon
18.laven erila
19.master pulus
20.kasspa
21.veritas
22.xharde
23egzequito
24.darodo
25.waderigon
26.gib'ek

sylka 18-12-2008 10:42

A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >

Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić

Jovere'xik 18-12-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sylka (Post 2381953)
A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >

Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić

Ile Ty masz lat, że nie umiesz poprawnie pisać słowo "pokaż"

nie chce mi się nic już pokazywać, mogę Ci powiedzieć kto wygrał battle.

sylka 18-12-2008 16:42

ups fakt ;p więc pokaż :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10.