![]() |
Cytuj:
Wystarczy sprawdzić pskonejotta, same insomaniace xD Pozdrawiam, Shepard. |
Źle mnie zrozumiałeś ,o to chodzi :p
Cytuj:
|
No właśnie tak to zrozumiałem, to miało być ironicznie lol xd
|
oj i ktoś tam chyba usną ;>
|
Wielki Kuczeros Daje Reprymende :d
Cytuj:
Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer P.S. Milo bylo.... |
Cytuj:
|
http://www.allegro.pl/item497065000_...er_okazja.html
jedyny niepowtarzalny hlvl na sprzedaz?:x |
Chciałbym mieć tyle wyświetleń na moich aukcjach ;]
Powinien jeszcze dopisać: "kup postać, będziesz ql". |
Cytuj:
Z tego co wiem padło kilka osób dziś Od nas Elfhame Od polaków Puzi/Nephtis/Gwinn Dzisiaj Katarzyna Izorath |
Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye
|
Cytuj:
|
Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260 |
Cytuj:
Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP
Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola. Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek. |
Cytuj:
Nie wiem kim Ty jesteś, kto Ci to napisał że ""15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD" ale proponuje Ci policzyć jeszcze raz ile kogo było i wyjdzie. Dodatkowo możesz mi napisać kto kogo rozpierdolił bo może ja inną ob oglądałem. :) Nie jestem fanem ani SWE ani PL ani ESP po prostu szkoda mi takich "hejterów" jak Ty którzy p..dolą głupoty na tibja pl masz tu swoich 15 wojowników 1.zerio 2.ervelio 3.rybinhio 4.tetro 5.misio 6.ladybloody 7.sylka spid 8.tokito 9.ragap 10.vishu 11.jamar 12.norf 13.naruto of kura 14.theo vanmagic 15.fokus druid 16.napmage 17.bladevon 18.laven erila 19.master pulus 20.kasspa 21.veritas 22.xharde 23egzequito 24.darodo 25.waderigon 26.gib'ek |
A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >
Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić |
Cytuj:
nie chce mi się nic już pokazywać, mogę Ci powiedzieć kto wygrał battle. |
ups fakt ;p więc pokaż :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10. |