Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Fusion vs. Castus - wszelki spam :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191391)

Veison 08-10-2008 23:29

Powiedz mi kiedy mowilem ze mam bag sd na opena ? wymyslasz sobie historyjki probojac zgrac kozaka , a wychodzi jak ostanio "JESTEM DIXYRA I MAM 6 Z POLSKEGIO I MAM Z*******E SLOWNICTWO" hahahaha...
Juz 3 razy pisaleś w tym temacie ze wiecej sie nie bedziesz wypowiadal , a dalej nadupcasz swoje szczeniacke bzdury. Chyba ze ostatnio jak sciagles tekst z neta to nie wiedziales co znacza te wyrazenie ...

Dominatorrr 09-10-2008 01:43

Dixyra umiesz cytac ze zrozumieniem określam jaki wizz jest gangster nie widziales naszej rozmowy jak to wizz pisze ze nie od urodzenia gralw tibie i itd z dobrej mafii jest co.

A co do street fightu od przedszkola to zwrocilem uwage ze na pewno w warszawie jest wiecej takich spraw ktore zmuszaja cie do tegoby nauczyc sie bronic wlasny ryj i ze tutaj dzieciaki 14 letnie naklepaly by takiego Viluma lub Wizza i to jest pewne (albo ja znam jakies patologiczne dzieci) ale coz nie bede sie wiecej klocil na ten temat bo kazdy jest kozak przez Kabel a jak co do czego to przepraszac lub s*******ac bedzie :) Ja nie musze nic udowadniac znajomi wiedza jaki jestem i ja wiem jacy oni sa. Więc dowartosciowywujcie sie w grze puki mozecie
Zegnam.

Kamarroo 09-10-2008 07:52

Jola i Floov dwa pedały całe zycie się ruchały?xDDDD

ty bo tam jeszce widziałem zeby ktos cos napisał brzydkiego na Wisłe to ja ci powiem tyle zamknij pizde lamusie :D <nie żebym cos do ciebie miał >!

Sarumaan 09-10-2008 08:59

Bolter

O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa
tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza

Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK

A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych
wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie
SELENA CREW

Linokssuu 09-10-2008 09:13

No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu :)
Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije:D

Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles

Sarumaan 09-10-2008 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Linokssuu (Post 2291306)
No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu :)
Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije:D

Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles

kto to mowi xDDDDDDDDDDD
na hajs tez nie narzekam , a ty byles niczym ,jestes i bedziesz
jaki masz nick na selenie?

Martinesz 09-10-2008 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291327)
kto to mowi xDDDDDDDDDDD

no, sorry, ale kim ty jestes? :|

Sarumaan 09-10-2008 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 2291379)
no, sorry, ale kim ty jestes? :|

jak pamietasz van cuta to ja;]

a tak btw to gratz akcji na edron wiesz co to utamo vita?

Martinesz 09-10-2008 14:15

no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe ;)

Sarumaan 09-10-2008 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 2291407)
no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe ;)

tak sie mowi xD

ogarnal wchuj , ile masz lat?
po tej fotce z photobucket mozna wnioskowac , ze 13?

albert0 09-10-2008 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291412)
tak sie mowi xD

ogarnal wchuj , ile masz lat?
po tej fotce z photobucket mozna wnioskowac , ze 13?

nie odpowiedziales co takiego szczytnego na van cutcie zrobiles, zeby nazywaz kobajana zerem =)

Dominatorrr 09-10-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291304)
Bolter

O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa
tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza

Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK

A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych
wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie
SELENA CREW

sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma.

Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum :)

Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD!

Linokssuu 09-10-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291327)
kto to mowi xDDDDDDDDDDD

Ej saruman exani hur up?!?!?!?!

Grchw1916 09-10-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2291423)
nie odpowiedziales co takiego szczytnego na van cutcie zrobiles, zeby nazywaz kobajana zerem =)

to ty nie wiesz co on od*******ał van kutem ??? człowieku to przecież taki kocur, że cała titania sie go bała a ty nie wiesz???????????????? PRZECIEŻ TO VAN CUT NIE ZNACIE TEGO WARIATA!????? ale z was cipy omg jak można van kuta nie kojarzyć ja jebie ;|

mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś :DDDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/

Sarumaan 09-10-2008 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 2291444)
sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma.

Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum :)

Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD!

A do Bochnii kiedy? ZAPRASZAM
Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim
Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;]

albert0 09-10-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291710)
A do Bochnii kiedy? ZAPRASZAM
Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim
Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;]

widzisz, wykrecasz sie swoimi tanimi tekstami, zamiast normalnie odpowiedziec=) i nie pytalem sie o kobajashiego, tylko o ciebie (czytanie ze zrozumieniem ok)

Linokssuu 09-10-2008 20:08

od jakiegos czasu to pierwsza akcja jaka wam wyszla a ty sie podniecasz

Sarumaan 09-10-2008 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2291750)
widzisz, wykrecasz sie swoimi tanimi tekstami, zamiast normalnie odpowiedziec=) i nie pytalem sie o kobajashiego, tylko o ciebie (czytanie ze zrozumieniem ok)

chodzi ci o van cuta
na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem
a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie

Emok 09-10-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291769)
odpisalem dzieciakowi (martineszowi)

Jego jeden post był mądrzejszy, niż Twoje wszystkie razem wzięte.

Master Vilum 09-10-2008 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 2291618)
to ty nie wiesz co on od*******ał van kutem ??? człowieku to przecież taki kocur, że cała titania sie go bała a ty nie wiesz???????????????? PRZECIEŻ TO VAN CUT NIE ZNACIE TEGO WARIATA!????? ale z was cipy omg jak można van kuta nie kojarzyć ja jebie ;|

mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś :DDDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/

Więc tak:

1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya.

Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....

PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06.