Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
(Post 2305135)
Bez sensu by wygrał kto¶ kto ¶piewa,dobrze powiedzieli jurorzy"nie róbmy kolejnego idola".Bo co jak przejda wszystkie dziewczyny co ¶piewaja?będzie 6 ¶piewaczek i 4 innych?Jest dużo miejsc gdzie można pokazać swój talent do ¶piewania,tutaj powinien wygrać kto¶ z innym talentem
|
Hm... talent można mieć do wszystkiego... ¶piew nie jest gorszy ani lepszy. A co do "dużo miejsc"... może i dużo, tylko co z tego jeżeli nikt na te miejsca nie patrzy? Np. ta Paulina Lenda, robiła mnóstwo rzeczy, m.in. wygrała 2 razy szanse na sukces + mnóstwo innych rzeczy, i np. ja dopiero po tym programie o niej usłyszałem. Dobra reklama robi swoje. Ten program jest tak± szans± bo ma duż± ogl±dalno¶ć/przebicie itp. itd.
Pozwoliłem sobie skopiować te nagrody z Jej strony...
- Pierwsza moja nagroda było to III miejsce na II Dziecięcym Przegl±dzie Piosenki ¦wi±tecznej w Szkole nr 8 W ¦widnicy, gdzie za¶piewałam acapella "Nie było miejsca dla Ciebie" 20.12.2005r.
- Przeszłam też eliminacje do "V Jubileuszowego Raciborskiego Festiwalu Ekologicznego Piosenki I Wiersza" Festiwal zasięg Ogólnopolski - Racibórz 2006r.
- RozdĽwięki - 2006r. - ¦widnica Nie zajęłam nic, ale byłam bardzo zadowolona, że mogłam uczestniczyć na warsztatach z p. Grażyn± Łobaszewsk±, która udzieliła mi dalszych wskazówek...
- III miejsce w "II Powiatowym Konkursie Piosenki Poetyckiej Mimozami jesień się zaczyna" gdzie byłam najmłodsz± uczestniczk± 2006r.
- "XVII Festiwal Piosenki ¦wi±tecznej" - 2006r. - II miejsce - ¦widnica gdzie za¶piewałam kolędę w stylu gospel, do której sama ułożyłam słowa
- Laureatka "Festiwalu Piosenki ¦wi±tecznej" - 2006r. - Legnica gdzie również za¶piewałam t± sam± kolędę.
- I miejsce w "Festiwalu Piosenki Promuj±cej Zdrowie" - ¦widnica 2007r.
- I miejsce w "52 Dolno¶l±skim Konkursie Recytatorskim" - ¦widnica 2007r.
- GRAND PRIX "Festiwalu RozdĽwięki" - ¦widnica - 2007r. W jury była jedna z najlepszych polskich wokalistek jazzowych,ale i jedna z moich ulubionych solistek - Lora Szafran, która udzieliła mi prywatnych rad i wskazówek i zaproponowała warsztaty z ni± i p. Elżbiet± Zapendowsk±.
- "Przegl±d Piosenki Literackiej PaPali" - 26.05.2007r. - wyróżnienie pierwszy przegl±d PaPali w którym brałam udział.
- Konkurs i warsztaty w Obornikach ¦l±skich
- Kategoria piosenka estradowa - NagrodaKategoria poezja ¶piewana - wyróżnienie - 22 i 23.06.2007r. ;-) Festiwal piosenki ¶wi±tecznej - ¦widnica
- Podwójna Laureatka "Szansy Na Sukces" z zespołem Kombii i Kas± Chorych
- wystep w sali kongresowej 2008r
(final Szansy - 2 glosy)
- Specjalna Nagroda Studentów na Festiwalu Piosenki Obcojęzycznej w Legnicy
- 4 nagrody na Ogólnopolskim Festiwalu Piosenki lat 60 i 70 pt. "Powróćmy do piękna w słowie i muzyce" (Wyszków) -
'nagroda publicznosci
'wyróznienie Prezesa Klubu 2012 - organizatora p. A. Rebowskiego
'wyróznienie Ministra Sportu i Turystyki p. M. Drzewieckiego
'Grand Prix Festiwalu.
Dlatego nie liczy się ilo¶ć miejsc do pokazania talentu, tylko jako¶ć.
(I czemu 6? Obie Klaudie będ± w finale i Lenda. Imo reszta ¶piewaj±cych odpadnie.)