![]() |
@down
to mi mozecie dac ;d |
Cytuj:
|
@up
Tobie z kolei to by siadła szkoła, bo czytać ze zrozumieniem to Ty nie potrafisz~ -> twój podpis, jebany fejku |
@Kustosz
Nie oszukujmy się,jesteś gejem. @Aduil Dzia :* More blax : < |
|
Cytuj:
|
Kustosz, po chuj robisz śmietnik z tego tematu? Na pw się kłóc -.-
|
Cytuj:
. |
Robi syf bo to dziecko interaktywne. Gratz topicu.
|
Cytuj:
|
@up
Tak cie mama na obiad woła ? |
Cytuj:
|
Kustosz, wujek krotka piłka: wy*******aj lansowac sie pod depo venore >.<
|
Aha,
Aduil, On musi tak spamować bo inaczej go wcale na obiad nie wołaja bo go nie ma xd |
Cytuj:
|
Najlepsze jest to ze tylko na forach takich jak to w kazdym temacie jest klotnia i kazdy po kims jedzie...w innych zupelnie nie zwiaznych z tibia gdzie srednia wieku jest powyzej 20 i wypowiadaja sie osoby dojrzale kazdy chce komus pomoc udzielajac odpowiedzi, posty maja sens i maja lad i sklad. A tutaj...szkoda gadac, widac wiek ma duzo do rzeczy. na kazdym kroku ch,k,pier..to nie imponuje ;/
P.S. Czy wy, nie wiem jak to nazwac, nazwe to po imieniu DZIECI nie nauczyliscie sie jeszcze ze wyglad czlowieka to nie wszystko? Wrecz przeciwnie wyglad to nic, wyglad to gowno, wazne jest to co czlowiek ma we lbie i co soba reprezentuje Pzdr |
|
Cytuj:
1. po, co uzywasz slow, ktorych nie rozumiesz?? 2. www.wikipedia.pl 3. jesli chcesz blyszczec, to znajdz inny temat bey |
skad ty mozesz wiedziec jakich slow nie rozumiem, a jakie rozumiem ? bede sobie pisal gdzie chce i to co mi sie chce juz na ten temat mowilem ps nie pisz - i tak nie odpisze ;d juz mi szkoda slow ;d
|
Ośmieszyłeś się i to ostro xD.
"[...]kazdy ma prawo do wypowiedzenia swojego asertywnego zdania[...]" Asertywnego zdania ?Wiesz co to asertywność?Ja myślę że chyba chodziło Ci o subiektywność xd Pozdro grubasku : D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |