![]() |
od kiedy gram na aueri przezylem dwa ataki orków na Thais i atak nieumarłych na Darashie :P loot niedopisal :(
@Or-Ana w Carlin najazdy orków :| na Edron atakuje także Orshabal ;) a niemarli nie na Akrahmun tylko na Darashie |
Ja mialem najazd ratów w thais a tagże najazd Orc wszyskich
z poczatku myslalem ze jakies najmocnejsze to tylko orc rider a to wszyskie rodzaje prubowalem rozwalac ale uciekaem zchowalem sie na cmentarzu w jakini trolli tam bylo bezpiecznie ale jak zawsze szukam przygod -.- gdy juz bylem dalego od dziury orc daly respa zaczolem uciekac prawie by sie udalo zabrako mi 2 kratek do dziury ale wyszstko orc we mnie a orc leader zakonczyl muj zywot(dobrze ze nie stracilem eq to jest glupie X( .) |
Cytuj:
|
ja trafilem tylku na najazd ratuw ale wtedy wracalem z pola i mialem tylko kose i bp
no widzialkem szczątki najazdu szkielet€w i orc€w |
Ancient Scarabs
Ostatnio na guardi pszy ankrahmun byl najazd ancient scarabow i zwyczajne scaraby tez tam biegaly XD
|
@topic ja natrafilem na plage ratów w Thais (na jedno GFB poszły) ;)
|
Ja oczywiscie na starej postaci przegapiłem najazd na Carlin w Arcanii Orców - a działo się ponoć, działo...
|
ja mialem tylko plade ratow w thais na julerze ale niestety bylem w carlin i nie zalapalem sie ;( ;( ;( hmmm a tak swoja droga to gmy powinny dawa czescieje te najazdy np regularnie co 2h na jakies miasto i tez troche lepsze te stworki np jakies rotki albo dwafry ewentualnie moze byc nafaz fd i f elementali :evul: :evul: :evul: to dopiero masakra dragi tez by sie przydaly ;)
|
Raty ;/
Ja tylko przezylem dwa ataki....i tylko ratów. Obydwa na Thais ;) Dobrze, ze bylem wtedy w Carlin ;)
|
Hehehehe.. Z ntrzy dni temu na Galanie w Ab był najazd Borsuków aż miło było patrzeć jak Noobki padają jeden po drugim :D
|
Buhaha!
8o
Cytuj:
ROTFL!! BIG LOL Kogo do jasnej cholery obchodza najazdy ratów na thais?? a jeżeli chodzi o venore(:p) to ja uczestniczylem w najeździe elfów(wszystkich-mieszanka wedlowska), a drugi to widzialem na fotach i uwaga, uwaga-najazd Gs'ów(gs'y,the old widowy i inne spidery. prosze nie piszcie o najezdzie ratow i borsóków lolQ. |
Ja tam miałem najazd na darashi na aurerze nieumarłych. :D
|
Jakis tydzien temu na guardi cos 'strasznego krecilo sie po ab,dendriel. Dostalem komunikat, mniejwiecej taki:
Strasznie agresywna bestia wedroje po poludniowym ab'dendriel. Prosimy o pomoc. Powinienem tam isc ale mieszkam w thais i nie chcialo mi sie przechodzic pol swiata tibii zeby dednol mnie jakis dragon albo cos gorszego... Jesli ktos wie co sie wtedy tam dzielo to niech napisze. |
Hmm
Ostatnio zauwazylem komunikat o tym ze nieumarli atakuja...ss'a nie zrobilem.
Ale Ciekawe przezycie najazd orc'ow, elf'ow ... Może za niedlugo bede w nich uczestniczył?? :o |
c raty
to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc.
przechodzac do temau to kiedys ide sobie w thais patrze a tu nagle jakas explozja i na ekranie wyswietla sie Rat plague in Thias heh niuiezpomniane przerzyciie musialem uzyc gfb pare razy :D |
Buuu... Wszyscy mieliście jakieś najazdy potworków, a ja nigdy na takie coś nie trafiłam :( Pech...
|
Pierwszy post :)
To mój pierwszy post, więc witam all :D
Co do najazdów, u nas na Celescie dosyć często sa najazdy ratów/cave ratów na Thais. No ale na Ab byl atak wolfow i war wolfow, tylko ze jakoś nie udało mi sie tam zdążyć :/ |
Pandoria
Na Pandori obok Carlin(tam gdzie łażą cyce) był najazdzik orców[szamany ridery lidery zerki] no i z tego co mi wiadomo najazd ratów na Stolice ;)
|
Uhu najazdów duzo a na Danubi prawie nic najlepsze co ja pamietam
najazd Ratów na Thais pewnie bylo wiecej tylko nie bylem online. |
-.-
Ja gram na Obisdii i ostatnio bylem w Thais podczas najazdu Orcow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |