Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jakie mieliście już najazdy potworów? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19923)

helka 05-01-2006 19:10

od kiedy gram na aueri przezylem dwa ataki orków na Thais i atak nieumarłych na Darashie :P loot niedopisal :(
@Or-Ana
w Carlin najazdy orków :|
na Edron atakuje także Orshabal ;)
a niemarli nie na Akrahmun tylko na Darashie

Fire Phoenix Magic mage 05-01-2006 19:15

Ja mialem najazd ratów w thais a tagże najazd Orc wszyskich
z poczatku myslalem ze jakies najmocnejsze to tylko orc rider a to wszyskie rodzaje prubowalem rozwalac ale uciekaem zchowalem sie na cmentarzu w jakini trolli tam bylo bezpiecznie ale jak zawsze szukam przygod -.-
gdy juz bylem dalego od dziury orc daly respa zaczolem uciekac prawie by sie udalo zabrako mi 2 kratek do dziury ale wyszstko orc we mnie a orc leader zakonczyl muj zywot(dobrze ze nie stracilem eq to jest glupie X( .)

Zgredeczek 05-01-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Have
qr** jedna co ty mas za link w podpise co ? keyloger plz baneed fucking br plz jaki ty ku*** jedna wpie****** ci ? szmato jedna zbanujcie go ku*** ***any hacker

Co sie tak denerwojesz. moze wczesniej zalapales i dopiero sie kapneles ze inne pass... jak jestes cio*a to keylogga zlapiesz... przeciez te strony i linki zamieszczane sprawdzaja modernatorzy...eh jaka glupota :( ;) . A poza tym mialem 4x najazd ratow na Thais:P

dr zlo 10-01-2006 20:51

ja trafilem tylku na najazd ratuw ale wtedy wracalem z pola i mialem tylko kose i bp

no widzialkem szczątki najazdu szkielet€w i orc€w

sznurowka 10-01-2006 21:34

Ancient Scarabs

Ostatnio na guardi pszy ankrahmun byl najazd ancient scarabow i zwyczajne scaraby tez tam biegaly XD

fluid 11-01-2006 06:10

@topic ja natrafilem na plage ratów w Thais (na jedno GFB poszły) ;)

Pamir 11-01-2006 11:22

Ja oczywiscie na starej postaci przegapiłem najazd na Carlin w Arcanii Orców - a działo się ponoć, działo...

Yarpen 11-01-2006 12:51

ja mialem tylko plade ratow w thais na julerze ale niestety bylem w carlin i nie zalapalem sie ;( ;( ;( hmmm a tak swoja droga to gmy powinny dawa czescieje te najazdy np regularnie co 2h na jakies miasto i tez troche lepsze te stworki np jakies rotki albo dwafry ewentualnie moze byc nafaz fd i f elementali :evul: :evul: :evul: to dopiero masakra dragi tez by sie przydaly ;)

Meros Finox 12-01-2006 16:46

Raty ;/

Ja tylko przezylem dwa ataki....i tylko ratów. Obydwa na Thais ;) Dobrze, ze bylem wtedy w Carlin ;)

Bauerek 13-01-2006 08:50

Hehehehe.. Z ntrzy dni temu na Galanie w Ab był najazd Borsuków aż miło było patrzeć jak Noobki padają jeden po drugim :D

Havoc fighter 13-01-2006 21:28

Buhaha!

8o
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dowizul z Inferny
ja tez na infernie widzialem "rat plague in thais"

Ja nie moge!!!
ROTFL!! BIG LOL
Kogo do jasnej cholery obchodza najazdy ratów na thais??
a jeżeli chodzi o venore(:p) to ja uczestniczylem w najeździe elfów(wszystkich-mieszanka wedlowska), a drugi to widzialem na fotach i uwaga, uwaga-najazd Gs'ów(gs'y,the old widowy i inne spidery.
prosze nie piszcie o najezdzie ratow i borsóków lolQ.

ujfry 13-01-2006 22:58

Ja tam miałem najazd na darashi na aurerze nieumarłych. :D

Kaper2005 14-01-2006 15:18

Jakis tydzien temu na guardi cos 'strasznego krecilo sie po ab,dendriel. Dostalem komunikat, mniejwiecej taki:

Strasznie agresywna bestia wedroje po poludniowym ab'dendriel. Prosimy o pomoc.

Powinienem tam isc ale mieszkam w thais i nie chcialo mi sie przechodzic pol swiata tibii zeby dednol mnie jakis dragon albo cos gorszego...
Jesli ktos wie co sie wtedy tam dzielo to niech napisze.

Boss'iarz 14-01-2006 19:00

Hmm

Ostatnio zauwazylem komunikat o tym ze nieumarli atakuja...ss'a nie zrobilem.
Ale Ciekawe przezycie najazd orc'ow, elf'ow ... Może za niedlugo bede w nich uczestniczył?? :o

Marecki666 16-01-2006 08:45

c raty

to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc.
przechodzac do temau to kiedys ide sobie w thais patrze a tu nagle jakas explozja i na ekranie wyswietla sie Rat plague in Thias heh niuiezpomniane przerzyciie musialem uzyc gfb pare razy :D

Degergo Luca 16-01-2006 10:17

Buuu... Wszyscy mieliście jakieś najazdy potworków, a ja nigdy na takie coś nie trafiłam :( Pech...

Leera 16-01-2006 18:18

Pierwszy post :)

To mój pierwszy post, więc witam all :D
Co do najazdów, u nas na Celescie dosyć często sa najazdy ratów/cave ratów na Thais. No ale na Ab byl atak wolfow i war wolfow, tylko ze jakoś nie udało mi sie tam zdążyć :/

/\/\|$|/.\Q 17-01-2006 09:17

Pandoria

Na Pandori obok Carlin(tam gdzie łażą cyce) był najazdzik orców[szamany ridery lidery zerki] no i z tego co mi wiadomo najazd ratów na Stolice ;)

Af_Nero 17-01-2006 09:58

Uhu najazdów duzo a na Danubi prawie nic najlepsze co ja pamietam
najazd Ratów na Thais pewnie bylo wiecej tylko nie bylem online.

Grigor 17-01-2006 16:45

-.-

Ja gram na Obisdii i ostatnio bylem w Thais podczas najazdu Orcow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11.