Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skopek91
(Post 2373008)
Witam wszystkich!
Mam pomysł aby na serwerze Amera w miescie Carlin 24.12.2008r
Zorganizowac Wieczor wigilijny to dobry pomysl aby podtrzymac Świąteczną Atmosfere.
Co wy na to???:)
Prosze o wasze Opinie na ten temat :D :)
|
Wigilia w karlin , ahusuhahushuahuahusshu powodzeniaaa
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
(Post 2373740)
Może chodzi ci o Faccowych magów? Nigdy nie spotkałem się z MS/ED na OFie, a sam chodziłem tam tylko czyścić quest. Prawdą jest, że expię tam czasem moim 40 palkiem, ale expiącego maga, dane mi tam spotkać nie było:o.
|
Ja pokochalem ofa na faccu odkad dodali ice wave dla faccow za 25 many. Nie wiem gdzie ty laziles, bo nie trzeba sie wysilac, zeby spotkac tam chociazby
28 sorca/druta z 2 monkami (po ostatnim upie latwo takich odeslac do karlin lurujac 5 zerkow).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamil_Bks
(Post 2373921)
Mi tam nie przeszkadza, każdy może expić gdzie chce. Tylko często denerwujące jest to że jak bijesz potworka a jakiś gościu podchodzi i Ci go ubija... ;/
|
Lajf is brutalne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enif
(Post 2374155)
Ale upupili ROOKcośtasiów 1k xD teraz beda musieli znow miec dp :D
|
Dawni rookfrajerzy jakos nie potrzebowali banku, a teraz nagle wielki placz...(akurat nie mam na mysli ciebie, bo ty wygladasz na szczesliwego :o)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marasxantera
(Post 2374428)
Teraz to Cip Soft się postarał w tym update moje Gratulacje tylko tak dalej. :flaga_pl:
|
Hmmm, jeden z niewielu ktory tutaj sie nie wyplakal.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Markos_Knight
(Post 2374497)
To nie jedyna rzecz, którą Cipsoft podwędził z WOW`a ....
|
Taa, nazwa potworka "Lost Soul" jest przeciez zarezerwowana wylacznie dla wowa, bo przeciez taka nazwe tylko oni mogli wymyslec...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius--
(Post 2370435)
Moim skromnym zdaniem (mozecie mnie zlinczowac) powinno sie zrobic LVL MAKSYMALNY np 200/300 ludzie bili by a potem byloby tak jak w WoWie ze zaczyna sie gra zespolowa szukanie itemkow itp a nie na*******anie ciagle tego lvla
|
Takie male nawiazanie do grubo wczesniejszego posta - uwazam, ze to swietny pomysl, ale nie mozna nikogo na sile namawiac do tego, zeby przestal gonic za idiotycznym lewelem ;/
|