![]() |
no widzisz, skoro wiesz to po co pytasz?
|
Cytuj:
|
Old Shang grats...
|
Cytuj:
|
Chce byc taki jak Ty <333
|
Cytuj:
|
Zacznijmy od tego ze ,,hacker'' nie leciałby po blessy ;[ :baby:
|
aaa szkoda slowa jednak xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
banah widze ze jestes fanem firmy atticus , chcesz kupic pare nowych koszulek? bo mam na zgonke nowe prosto z USA po 45 zl za sztuke z metkami naturalnie.
|
banah nie kupuj od nazisty!
mysle ze jednak troche szacunku dla IP sie należy.pomimo tego ze ciagle dostają wpierdol to sie nie poddają |
Wyzywasz Ozirisa od nazisty i mowisz o szacunku, tak?; >
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAHA wyzywacie innych od nazistów chodzi mi o Interregnum a sami nimi jestescie. wyzywanie damoona, drocana itp od kameli, wielbladow czarnuchow itp. to tez jest brak tolerancji dla innych. Sam brak tolerancji dla innych nazizmem nie jest ale macie tez wrogie nastawienie dla nich jebane naziole z was. Pamietam kiedys clapek na vencie gdy damoon po angielsku zaczal do niego nawijac a ze clapek jest jebanym tumanem to nie rozumial co on mowi to zaczal rugac damoona od wielbladow itp po POLSKU.
CLAPEK NAZI SIEG HEIL! |
Cytuj:
|
Old Shanga znam bardo dobrze, nie miał haka był najebany to po 1. Po 2 kryzys gospodarczy mocno podkopał jego interesy ( wiem bo byłem w jego firmie na stażu ). Postąpił źle ale sytuacja została opanowana.
|
|
wysle Ci foty kiedy obadasz w sumie wiem o co Ci chodzi z tym old sqlem bo faktycznie atticus robi tera naciagane koszuleczki troche pod aka jestem gej. Co do tego czy jestem nazista czy nie, odpowiem ostatni raz NIE JESTEM NAZISTA I NIGDY IM NIE BYLEM! wrecz nienawidze nazistow bo ganiaja nas po miescie za byle co.!! Fayter wiem, ze przezyjesz szok, ale taka jest smutna prawda :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |