![]() |
A są wogóle jakieś nominacje ;D?
|
Pewnie!
Tyle tylko, ze 90% uzytkownikow ich nie zna. @down Ja mam tych postow 1380 ponad i co z tego? |
Cytuj:
@edit Notabene: skąd wiesz ile masz postów, modek ci mowił??? |
Ze to byla prowokacja zdalem sobie sprawe przed twoim postem.
A co do postow... Jak sie jest pro, to sie zna pewne triki. @down Poszukac nie laska? Podpowiem, szukaj u Michossa. eot |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przynajmniej jak sprawdzałem jakiś czas temu to już się nie dało. |
Cytuj:
@ Moja kampania wyborcza: Glosuj na Vaska! Sprawdze ile masz postow! Koniec tematu z postami, jak jakies pytanie pisac pw/gg/tlen/email/SMS/MMS/dzwonic/list/wlot na chate. @down Nie do konca tak, tam jest wypisane ostatnie 500 postow. |
Klikasz szukaj, w polu "nazwa uzytkownika" wpisujesz swój nick, zaznaczasz "pokaz wyniki jako posty", klikasz enter, zjezdzasz na dół strony gdzie masz podaną informacje:
"Pokazane rezultaty 1 do 25 z 347". Daje to pewien generalny wgląd w ilość swoich postów. |
Omg.
Lista użytkowników -> Szukaj użytkownika -> Zaawansowane szukanie -> Wpisujemy swój nick i pod napisem " is Greater than or Equal to " wpisujemy PRZYPUSZCZALNĄ ilość postów. Jeśli wyszuka nas -> mamy więcej postów Jeśli nie -> Mamy mniej postów Jak ktoś nadal nie łapie: http://forum.tibia.pl/blog.php?b=2277 Tyle :P A teraz może jakiś... ciekawszy temat? ; ) @edit: A poniżej 500 postów wystarczy wejść w swój profil i wyszukać swoje posty :] |
A kto powiedział o tym Michosowi? No, kto?
|
Cytuj:
@topic Patrząc na post Tompiora, wyników możemy spodziewać się w tym tygodniu. Oby, bo widać, że mało kto wytrzymuje i zaczyna się ten sławny offtop... |
Ja już od miesiąca gryze wszystkie tapczany u siebie w domu z nerwów.
Wróć... |
Cytuj:
|
Kajulec na moderatora!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czekaj... Coś mi tutaj nie pasuje... Cytuj:
Poza tym - właśnie odkryłem, czemu mnie od miesiąca lewy łokieć boli. Tam schowało się moje przeczucie co do tych wyborów. Mam nadzieje, że się nie przeciągną wybory, bo to mi się na zdrowiu odbije ;) |
Cytuj:
|
Czyżby coś się urodziło?
|
Cytuj:
Tak poza tym - na prawdę, za bardzo przeżywacie te wybory. Co ma być, to i tak będzie. Wasze kłótnie (i niepotrzebny spam btw.) wyników nie zmienią. |
i tak wszyscy głosują na mnie. Najpierw banuję gelta.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |