Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czego słuchacie...... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2126)

Caer 24-02-2006 23:29

@Up:
A jakie mogą być argumenty do tego, która muza jest lepsza? Żadne, gdyż każdy ma własny gust.

@M@rcin:
HIM jest całkiem fajny :)

@Topic:
Żeby nie było, że robie offtopa, to dopisze "nowe" kawałki które mi sie podobają:
Big Mountain - Baby, I love your way (zna ktoś inne piosenki tego zespołu?;p)
Bob Marley - I can see clearly now
Bob Marley - Turn your lights down
Bob Marley - Could you be loved
Van Morrison - Ain't no sunshine

P.S nowe = nowe na mojej playliście ;]

]v[ichal 25-02-2006 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
@Up:
A jakie mogą być argumenty do tego, która muza jest lepsza? Żadne, gdyż każdy ma własny gust.

No to też mówie, że rozmowa prowadzi do nikąd ;)

Koniec off-topica.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Duzo roznych odmian muzyki elektronicznej [najwiecej chyba Prodigy]

O! Prodigy jak najbardziej popieram. A słyszałeś kawałek 'Clubbed to death' (nie prodigy)? Był na soundtracku do pierwszego Matrixa. Naprawde super.

Matek 25-02-2006 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
Co można powiedzieć? Że w grupce pobiją skejta? Stary, nie spotkałem się z taką sytuacją

Stary - nie spotkalem sie z sytuacja, zeby metal byl pobity/zwyzywany/zjechany przez sk8tow lub ludzi sluchajacych hh. Czyli co, to plakanie metali to sciema;)

]v[ichal 25-02-2006 10:44

@up
Masz 20+ lat, i nie chodzisz do gimnazjum. Nic dziwnego ;).

Cytuj:

Czyli co, to plakanie metali to sciema
Może nie ściema, ale jest przesadzone w wielu sytuacjach, bo doprawdy nie jest tragicznie. Osobiscie u mnie w gimnazjum bardzo rzadko zdarzają się takie sytuacje, aczkolwiek mają miejsce. Żeby nie bylo, że ja sie podpisuje pod tym "płakaniem" - nie, nie mam długich włosów, nie ubieram się na czarno więc mnie problem nietolerancji nie dotyczy. Mówie tylko jak jest ;)

NooB from LW 25-02-2006 11:41

Ja slucham disco polo (zart) a tak naprawde hip hop(hemp gru,wwo itp.) i techno

Vil 25-02-2006 12:51

Hunty - Children of Bodom, Soilwork, In Flames, MM, cokolwiek szybkiego z dobrymi gitarami

Normalna gra - Disturbed, Metallica ( Master~ szczegolnie )

poza tym - Flipsyde, SOAD, troche lekkiego rocka made in USA ( w klimacie Papa Roach, Yellowcard itp )

Caer 25-02-2006 14:57

@Wszyscy mówiący o gnębieniu metali:
Prawda jest taka, że w Polsce każdy ma równe szanse na dostanie w*******u, że tak to dobitnie powiem. Nieważne czy metal, czy skate czy stara babcia. "Dresikom" to nie robi różnicy.

predalien 25-02-2006 18:16

Ja słucham wszystkich gatunków ( oprócz popu) i wykonawców ( oprócz popowych) zagranicznych. Nigdy nie będe słuchał jakiejś muzy która pochodzi z Polski.

*Ryspeht* 26-02-2006 03:49

Ja słcuham przede wszystkim Green Daya, poza tym często gości w moich słuchawkach m.in Sum 41, Linkin Park, Yellowcard, a z innych rodzajów to jeszcze stary dobry hip-hop Paktofonika, WWO etc. Czasem (szczególnie weekendowymi wieczorami) techniawka made in Energy 2000. ;)

Thjordir 26-02-2006 06:07

Ehh ja Linkin Park i Fort Minor

moo 26-02-2006 07:59

Gdy gram (niewazne czy expie, trenuje) slucham glownie punk rocka, rocka, metalu. Co do zespolow to SOAD, Green day, Adema, Alient ant farm, Anti flag, Autopilot off, Blink, Sum 41, Tenacious d i wiele innych. Najlepiej gra sie mi przy zespole American werewolves, to pewnie dzieki tym ich teksta xD. Gdy ide kogos zabic (a to sie zdarza bardzo zadko) puszczam Adema - Immortal lub American Warewolves - For your blood.

Radek 666 26-02-2006 14:59

Zawsze tego samego - Linkin Park, SOAD, Guano Apes, Marilyn Manson, Kaliber44. Trochę Rob Zombie, Sum41.

Og Chilly Pie 26-02-2006 16:33

Głównie jakiegoś matetalu i rapu tj: Offspring, Linkin Park, Snoop Dogg http://www.mmorpg.6r.pl/images/smiles/003.gif , Ice Cube, Evol Intent, Mayhem & Thinktank

I parę innych...

Pani K. 26-02-2006 16:34

To dziwne, ale mnie tu jeszcze nie było. CKOD, Defekt Muzgó, the Offspring, Alians, Siekiera, Post Regiment, Włochaty, Armia, Partia, Akurat no i Farben Lehre. Tak bez ładu.

Knocik 26-02-2006 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
LOL, i on się jeszcze tym chwali :-))) Trzy błedy, w tym jeden poważny, w nazwie zespołu. (bynajmniej nie chodzi o "Defekt Muzgó")

O! Napisz no na MM, jak tam wrażenia dotyczace Ulvera ;-))

Z behe to byla literowka ;p

A jakie sa 2 kolejne bledy ? >.<

Belvedor 26-02-2006 21:37

Hip Hop, tylko polski.
Czemu?
Bo jest fajny.
Czemu?
Bo polski jest fajny.
Czemu?
Co czemu?
Czemu jestes glupi?
Nie wiem... ;(

Zespoly:
Nie pamietam :<
Co ci sie dzieje stary?
O co chodzi?
Glupi jestes...
Wiem :<

Hehe...

REd 26-02-2006 22:52

Jeśli mam wybór- zagraniczny hip hop a polski hip hop.
Biorę ten pierwszy.

Master Van'Dix 27-02-2006 15:00

Techno, Rege, czasami Hip Hop

REd 27-02-2006 15:30

Rege? Cóż to? Jakiś nowy gatunek afrykańskiej muzyki?

Ghost Nieudany 27-02-2006 17:17

Wszystkiego. Od Vaya Con Dios, Queen, Cesarii Evory, Raz, Dwa, Trzy, Presleya, Weird Ala Yankovica, Dżemu, przez SOAD, Disturbed, Godsmack, Arch Enemy, Alice In Chains, Metalliki, Iron Maiden (straszne. ;-)), Skindred, Arctic Monkeys, Dismember, Neurosis, The Rolling Stones, Crowbara, The Cult, Dire Straits, Janes Addiction, Guns N` Roses, SOiL, Acid Drinkers, na Dr. Dre, Snoop Doggy Doggu, Ice Cube'ie, NWA i Black Eyed Peas kończąc. A to i tak tylko początek góry lodowej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47.